הדרכון הגיע

baleful

New member
הדרכון הגיע ../images/Emo13.gif

בהמשך להודעה הקודמת, אני שמח לבשר שגם אני קיבלתי את הדרכון בחזרה..! אחרי 4.5 חודשים ב"הום אופיס" הבריטי, קיבלתי לפני מספר ימים את הדרכון שלי בחזרה עם "רזידנס קארד" לחמש שנים. וכבר הספקתי לשלוח אותו ל DVLA ולקבל אותו בחזרה יחד עם רשיון נהיגה זמני, תוך מספר ימים.. תחי המלכה

btbd

New member
מזל טוב :) אבל לא הבנתי

אני מניח שקיבלת את הדרכון הישראלי עם אשרת שיהיה נכון? מה עשית כדי להגיע למצב הזה? בכל מיקרה המון מזל טוב וחג שמח

baleful

New member
אתה מבין נכון.. הדרכון חזר עם אשרת שהייה

ועבודה לחמש שנים. אני בן זוג של בעל אזרחות הולנדית, ומכאן הזכות לאשרה...

baleful

New member
DVLA

אני פה רק חצי שנה.. אולי קצת יותר.. ומתוכם 4.5 חודשים הדרכון היה אצל "הום אופיס"... ברגע שהוא חזר אלי שלחתי אותו ל DVLA כדי להוציא רשיון נהיגה זמני.. את יודעת מה השלב הבא בדרך להוצאת רשיון נהיגה בריטי קבוע? אני לא אמור לקחת שיעורי נהיגה.. אבל זה מומלץ, נכון? מורה הנהיגה הוא זה שרושם אותי למבחן המעשי? ועוד שאלה.. אני אמור לעבור תיאוריה בכלל?

גוזליה

New member
התשובה היא "כן" לכל שאלותיך ../images/Emo13.gif

קובעים מבחן נהיגה מעשי דרך הDVLA (הכל ניתן לעשות דרכם) לאחר השלמה (בהצלחה) של מבחן תיאוריה. מומלץ לקחת שיעורי נהיגה (למרות שאני משוכנעת שיש כאן כאלו שיחלקו עלי, אני עדיין חושבת שזה רצוי מאוד). קח בחשבון שבשנה הראשונה אפשר לנסוע עם הרשיון הישראלי, כך שיש לך עוד זמן.... בהצלחה! ומזל טוב!!!

למעלה