הדרכה. שלום אני חדשה. היתי רוצה מעט הדרכה. תודה
N n o g a1 New member 21/10/06 #5 הדרכה ברשת סטימצקי "האוגדן הגדול לגו"ג". אם לא תביני משהו תוכלי לפנות לססיליה. (זה בסדר , ססיליה , נכון?)
הדרכה ברשת סטימצקי "האוגדן הגדול לגו"ג". אם לא תביני משהו תוכלי לפנות לססיליה. (זה בסדר , ססיליה , נכון?)
N n o g a1 New member 21/10/06 #13 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif ממש ל א סתם
ס סביונית123 New member 21/10/06 #8 את חייבת להיות יותר ספציפית... כל אחת פה-והמומחיות שלה.... אני עדיין מתמחה.......... בכל מקרה בהצלחה
ק קטי30 New member 22/10/06 #20 ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתותי נראה לי גם אני אבל מאז עברו הרבה מים
צ ציטה המקורית New member 22/10/06 #17 אתם ממש גדוליםםםםם הדרכה= הכתכונתי שאני חדשה בפורום ולא ידעתי איך הדברים מתנהלים פה. הוסבר לי, הובהר לי, חחחחחחחחחועכשיו אני כבר ישנה תודהההההההההההההה
אתם ממש גדוליםםםםם הדרכה= הכתכונתי שאני חדשה בפורום ולא ידעתי איך הדברים מתנהלים פה. הוסבר לי, הובהר לי, חחחחחחחחחועכשיו אני כבר ישנה תודהההההההההההההה
צ ציטה המקורית New member 22/10/06 #18 אתם ממש גדוליםםםםם הדרכה= הכתכונתי שאני חדשה בפורום ולא ידעתי איך הדברים מתנהלים פה. הוסבר לי, הובהר לי, חחחחחחחחחועכשיו אני כבר ישנה תודהההההההההההההה
אתם ממש גדוליםםםםם הדרכה= הכתכונתי שאני חדשה בפורום ולא ידעתי איך הדברים מתנהלים פה. הוסבר לי, הובהר לי, חחחחחחחחחועכשיו אני כבר ישנה תודהההההההההההההה