הדרכה.....

kung fu

New member
הדרכה.....

יש לי משימה להדריך 10 אנשים בכל נושא פנימי שהם ירצו. הדרכתי כבר 5 אנשים וזה מאד עזר להם
יש כאן מישהו/מישהי שגר/ה בתל אביב שרוצה הדרכה בנושא פנימי? (למשל, קבלה עצמית, הרמוניה עם אחרים, שפע, זוגיות, משקל ועוד) קדימה!
פרטים נוספים: - זה חינם - מדובר על מפגש חד פעמי שאורך מקסימום עד שעה וחצי

יעל :-)

New member
הממ...

כבר זמן מה שאני תוהה לגבי זה... לא ממש הצלחתי לגבש דיעה סופית

kung fu

New member
או! סוף סוף את מגיבה ../images/Emo6.gif

כבר כמה זמן שאני חשה אותך שאת מתלבטת אם כן לבוא או לא....
די להתלבט. מה כבר יקרה?
תקבלי ממני הדרכה בכל נושא שתרצי, וזה בטוח יעזור לך. זאת רק פגישה אחת. בקיצור...קדימה!!!

יעל :-)

New member
../images/Emo6.gif קטעים איתך

כבר חשבתי על זה מזמן ואין לי בעיה לבוא ולהקשיב. רק שמשהו בי בפנים תוהה אם אני מסוגלת להפנים. אני יודעת שבסך הכל - הכל תלוי בי ובעשייה שלי. רק שבתקופה האחרונה אין בי את הכוחות לפעול. בעקרון אני אשמח לפגוש אותך, להקשיב לך ו... אני מחר בתל אביב
אין לי כרגע יכולת להבטיח שאני אהיה תלמידה טובה. אם זה בסדר מצידך, אז אפשר לחשוב על הדרכה.

kung fu

New member
אז את רוצה לדבר איתי מחר

או להגיד לי מראש מתי תוכלי להיפגש? אין לי את הטלפון שלך. שולחת אליך את שלי במסר.

אפשר לקבל הדרכה בקונג פו?

מעניין אותי ללמוד אומנות לחימה, ובדיוק חשבתי על זה אתמול. אני חושב שהייתי מחובר לדברים האלה בגלגולים קודמים למרות שבגלגול הזה יצאתי קצת חנון : -). הייתי רוצה לנסות כדי לראות עד כמה אני באמת מחובר לזה. מה אתה אומר?

kung fu

New member
הי ../images/Emo13.gif

אני לא אמורה להדריך במשהו פיסי, אלא רק במשהו "פנימי" (כמו שציינתי קבלה עצמית, שפע, הפסקת שיפוט, תקשורת עם אחרים, דמיון, ריכוז ועוד נושאים אחרים....) נ.ב. אני בחורה.

אני אשמח להיות תלמיד...

לשעה וחצי, תמיד שמח להזדמנות ללמוד ממישהו, תשלחי לי מסר לגבי פרטים וכו' אוהב בר ילד מאושר, סתם ככה, בלי סיבה!

סליחה טעות, חשבתי שאת בן

בינתיים ראיתי שבשאמבלה גם אפשר לקבל שיעור נסיון חינם. רציתי לשאול איפה הם נמצאים ?

kung fu

New member
שמבאלה אקדמיה לקונג-פו

מגניב
הלימודים מתקייים במרכז תל אביב. לכל קבוצה יש נקודת מפגש משלה כאשר משם הולכים לשיעור (השיעורים מתקיימים לא באולם, חוץ משיעור שיש בימי שבת שהוא באולם). תטלפן למורה שלי ותקבע שיעור נסיון (חינם). בן 03-5270332

kung fu

New member
../images/Emo13.gif אפשר גם לכאלו שלא גרים בת"א

כמובן, אבל שיכולים להגיע לתל אביב.

למעלה