הדרכה

ayeletg1

New member
הדרכה

האם מישהי/ו יכול/ה להמליץ (אפילו על עצמו..)על מרפאה בעיסוק המתמחה בטיפול תחושתי, בניית דיאטה סנסורית שיטת וילברגר וכ"ו? אנו זקוקות להדרכה בבית הספר בו אני עובדת.מדובר בפיגור בינוני וקשה כולל CPוגם אוטיסטים.יש לנו מספר ילדים עם בעיות וויסות תחושתי. אנו מרגישות כי מתן מגע עמוק פרופריוצפטיבי מאד עוזר לכמה מהם וכמו כן "הולכים " עם הילדים לגבי מה שטוב להם. אבל אנו חשות שאנחנו זקוקות להכוונה של מה איך כמה למה ומתי. יש לנו צוות רב מקצועי הכולל 2 מרפאות בעיסוק, 2 קלינאיות, פיזיו, מטפלת במוסיקה, מטפלת בעזרת חיות,מורות ,סייעות מטפלות וכמובן יועצת ומנהלת שנתנה לי את ברכתה לגבי הדרכה. אשמח לתגובות כאן או להמלצות - במסר אישי בבקשה.מדובר על אזור השרון. תודה.ויום חמים לכולנו.

fez1

New member
ayeletg1 שלום ,

העיתוי של דברייך מדהים . רק היום שוחחתי על כך עם 2 חברותי לצוות . בקרה היום בבית ספרנו ענת בן-מאיר ( מדריכה ארצית בנושא PDD ועוד . לא זכורה לי הגדרתה המדוייקת . תקנו אותי אם אני טועה ...) . 2 מורות הזמינו אותה לצורך קבלת עצות לגבי קידומם ואופן הבניית תכנית לימודים של שני ילדים עם ליקויי תקשורת .ענת שמעה את הצוות וייעצה אך הצורך שלנו המרפאות הוא תכלס בשטח בעבודה עם קשיים כמו שתארת . אצלנו - ילדים עם לקויות למידה בדרגות שונות וכן ילדים בעלי פיגור קל . סליחה שאני תופסת טרמפ עם בקשתך ומקווה שלא תכעסי אם אתעניין בתוצאות החיפוש . דובר פה בעבר על קורס של שרון שני גונן אם אינני טועה , יש משהו ? ובאיזור המרכז ? המשך ערב חמים ...

ayeletg1

New member
שבוע טוב FEZ1../images/Emo9.gif

קיבלתי מספר תגובות ביניהן דובר גם על אפשרות של שיתוף פעולה לקבלת הדרכה משותפת. אשמח לעדכן אותך עם התקדמות הדברים. האם בית הספר שלך באזור המרכז?

fez1

New member
שבוע טוב אילת ,

תודה על תשובתך . שלחתי לך מסר .

אתי ארד1

New member
עניתי במסר אישי

בהתייחס להדרכה בוויסות סנסורי,אם יש משתתפים נוספים שמעונינים בפרטים, כתבו ונראה כיצד אוכל לסייע. לילה טוב.

ayeletg1

New member
שבוע טוב אתי

עניתי לך במסר אישי. תודה על ההיענות .

למעלה