הדרכה

KoSeMeT

New member
הדרכה

אני כבר המון שנים רוצה לפתוח עסק עצמאי. אחת הסיבות העיקריות שאני עדיין לא בעלת עסק עצמאי כלשהו היא כישלון במעבר מכשול הסביבה. מאחר ואין אף אחד בסביבה הקרובה שלי שתומך באפשרות שאני אקים עסק- כל הרעיונות שיש לי נזנחים בשלב זה או אחר. לפעמים אני ממש מגיעה לשלב של לשים את הכסף על השולחן ובורחת. אז אני מחפשת הדרכה, איזושהי דמות תומכת שתעזור לי לעבור את מכשול הסביבה הקרובה ולהגיע סוף סוף לעסק משלי. הרעיונות שיש לי הם דיי פשוטים לביצוע אבל דורשים קצת כסף שבשלב זה הם כל החסכונות שלי ובגלל זה הסביבה מתנגדת לכך שאני אקים עסק. אולי בפורום זה אני אמצא את ההדרכה שאני מחפשת? ואני גם מחפשת הדרכה אנושית. מישהו שאני אוכל להפגש איתו כשיש בעיה, או כשאני רוצה להרים ידיים ולברוח. מן מנחה צמוד כזה. יש לזה פיתרון?

yaeli wow

New member
הרגע המתאים

שלום קוסמת אין לי מושג איפה מחפשים הדרכה, אבל בקריאתי את ההודעה שלך, הרגשתי את שחויתי כל כך הרבה פעמים בעבר. לכל דבר יש זמן, ומה שאת מתארת שאינך מציינת כמה זמן כבר נמשך, מן הסתם טומן בחובו איזו התפתחות אישית נסתרת. אני מאמינה שביום בו תחליטי "ללכת על זה" פתאום בבת אחת כל החדש שבנית מתחת לפני השטח שאולי גם את עצמך לא יודעת לזהות בשם בדיוק יפרוץ החוצה ויפתיע גם אותך. ולגבי המורה - כשהתלמיד מוכן, המורה מופיע. היום, אחרי מספיק מחזורים כאלה של שקט וצמיחה פנימית שקטה ואז התפרצות של כל החדש והטוב וחוזר חלילה, אני יודעת כבר לחכות בסבלנות לאיזו תוצאה חיצונית מקווה, כבר מכירה את השעון שלי. ואז נחסך לחץ מיותר ואולי החלטות שגויות שאינן מסונכרנות עם מי שאת. לעניות דעתי המנגנון הזה נכון לכל תחום, בין אם זה עבודה, הורות, זוגיות, מראה, כל דבר. יעלי.

רגשי ומעשי - שילוב

שלום, אני שומע רצון להצמיח כוחות חדשים מתוכך. לטעמי, כוחות שכאלה יכולים לבוא מתוך עבודה רגשית מתאימה. לפעמים באופן פרדוקסאלי כשצוללים לתוך קושי רגשי ולא מנסים למצוא לו פתרונות "מעשיים" צומחות ובאות תגליות רבות עוצמה. אל תתני לחזות המעשית לבלבל אותך, תקיעות של הרבה זמן ו"בריחות" כמו שאת מתארת לא נעלמים ללא תהליך קרוב וממשי. מדגיש פעם נוספת, מניסיוני. תחשבי על איזון בין תהליך רגשי לעבודה מעשית. בהצלחה, אמיר דרור

pinibs

New member
הי קוסמת

שלחתי לך הודעה בעניין במסרים. בהצלחה, פיני

היי קוסמת - הדרכה צמודה

ישנם לא מעט מאמנים אישיים בחוץ. הם לא זולים אך בהחלט מאמן אישי יכול להביא אותך אל המקום שאליו את שואפת להגיע. בדרך כלל זה פגישה שבועית בת שעה עד שעה וחצי ושיחת טלפון . המחירים נעים בין 200 ל 350 ש"ח לפגישה. כאשר בפגישות עושים עבודה אישית, קובעים יעדים ודברים לעשות עד שיחת הטלפון, ואז עושים את שיחת הטלפון כדי לוודא שיש התקדמות ולוקחים יעדים נוספים. עקרונית, ממש ממש שווה שיהיה לך מאמן אישי לתקופה של מספר חודשים. אם תעשי חיפוש ברשת תמצאי לא מעט מילות חיפוש "מאמן אישי" "אימון" "Coaching" וכדומה.. המון המון בהצלחה מיק. רוח מדבר

למעלה