חווייה מרתקת....
טוב... אז ניסיתי מה שאמרתה... כעקרון, הקורס שאני צריך להחליט לגביו, זה קורס מדריכים, ואחרי זה אני אצטרך להדריך נוער. עוד בשלב הראשוני של המדיציה, עלו בי המחשבות שאני כן צריך לעשות את זה.... התחלתי לעשות את המדיטציה המודרכת, ואז בשלב של ההגדלה ל3 מטר(אני כמעט בטוח שזה לא היה בשלב של ה 30 ס"מ), הופיעה מולי דומות, בלבוש לבן,זקן לבן,קיצר כולו לבן, ואמר לי וואו הגעתה עד לפה.. יפה, התקדמתה, וראיתי מתחת לרגליים שלי סוג של כדור אנרגטי, אבל התעלמתי מכל זה, ורציתי להמשיך בתרגיל(לקרוא למלאך השומר שלי), ואז עשיתי זאת... אם הזמן, התחלתי להרגיש תחושת נוכחות, ואז נראה לי שראיתי אותו, אבל כאילו בראייה אסרטלית בתוך החדר(ראיתי אותו קצת זמן,וזה היה יותר תחושת נוכחות), זאת אומרת דיי הזכיר לי את האופן שבו ראיתי את היישות שהציקה לי, קצת הפחיד אותי כי הזכיר לי את הישות הקודמת, אך סך הכול נשארתי COOL, שאלתי אם אתה מלאך השומר שלי והאם אתה מהאור,לא ממש קבלתי תשובה, אז אמרתי אם אתה לא, אז תלך מפה, הוא נשאר, לא שמעתי שום תשובה,בקשתי ממנו שבזמן שאני אשן יאמר לי את זה בחלום. אבל בסוף התרגיל, יצאתי עם תחושה דיי חזקה, שאני כן צריך לעשות את הקורס, למרות שלא ממש קבלתי תשובה. אז לאחר שלא קבלתי תשובה, ניסיתי לעשות זאת שוב... רק שחשבתי שאולי לא קבלתי את המסר בגלל הגנה שיש לי, ואז שיניתי את הגדרות ההגנה ככה, שלמלאך השומר שלי יש גישהה מלאה אליי, וכל סוג של תקשורת. ושוב עשיתי את כל התהליך,ואז התחילמשהו מוזר..., התחלתי להרגיש קרירות חזקה באזור הבטן,כאבים בצאקרת הגרון,כאב בכתף ימין,וכאב בברך שמאל, בעצם הרוב הגדול של הפגיעות שיש לי , ובעיות רפואיות שיש לי. הכאב כסוג של ריפוי לפי תחושתי. אז השאלות שלי: 1.מי זה יכול להיות האיש שפגשתי(נראה לי שהוא ישב בזמן שפגשתי אותו)? האם זה היה בעצם המלאך השומר שלי,למרות שהוא בא שלב לפני? מה משמעות הכדור האנרגטי מתחת לרגלל? 2.למה לא הצלחתי לקבל מסר ישיר? האם יש דרך לעשות זאת? ולראות אותו בתוך המדיטציה המודרכת ולא בראייה אסטרלית(שזה כנראה מה שקרה)? 3. לגבי הפעם השניה, סוג של השערה: הקבלת החלטה של כן לנסות לגשת לקורס, בעצם באיזשהו אופן תחילת פתיחת חסימה קרמתית,זאת אומרת הקורס קשור לתקשורת(כשאצלי צאקרת גרון בעייתית), ואולי קשור לאחד הפחדים שלי(חוסר בטחון בתחום החברתי-למרות שלא ממש רואים אותו), ובעצם הקורס יגרום לי להתמודד אם הפחדים(לעמוד ולדבר מול אנשים למרות הדימוי שלי),ולכן כשכבר הגעתי לתובנה שאני כן צריך לעשות זאת, בשלב שבו התחלתי לתקשר עם המלאך השומר שלי, התחלתי להרגיש תהליכי ריפוי, תהליכים נוספים לפתיחת החסימה הקרמתית? אז מה בעצם קרה? המלאך השומר שלי התחיל לרפאות אותי? 4. המלאך השומר, זה משהו פנימי או חיצוני? האם יש משמעות לכך ששיניתי את הגדרות ההגנה?