הדרכה...

undervision

New member
הדרכה...

אני עומד בפני החלטה מסויימת, האם לעשות איזשהו קורס או לא(לא קשור למיסטיקה). ואני מאוד מתקשה להחליט. איך אני יכול לקבל הדרכה? זאת אומרת להתחבר למלאך השומר שלי? האני העליון? בלה בלה,אני יודע פחות או יותר איך עושים את זה, אבל בכל זאת יש לכם דרכים שיכולות לעזור להחליט?

nubis

New member
אם אתה יודדע אך

להתחבר למלאך השומר שלך אז עשה את זה במקום שקט מה "שכל" למשל בחלל שלפני החומה. כללית מול החלטה בטווח זמן מוגדר אני מנסה לחלום מה יהיה עוד כמה חודשים ולהסתכל מי אני אהיה ואם במבט לאחור מהנקודה העתידית לקחתי החלטה נבונה. החלום הוא גם לעתיד שבו החלטתי לעשות וגם לעתיד שבו החלטתי אחרת כך שתהיה לי זווית רחבה על ההחלטה. מקווה שזה עוזר. בברכה אלמוג

undervision

New member
לגבי ההתחברות...

אני יודע בערך.. קראתי פעם שיטה... אפילו ניסיתי פעם, אבל זה היה מזמן, תוכל לרענן את זכרוני, או לתת לי שיטה?

nubis

New member
שיטה פשוטה

במקום שקט ורגוע 1) הכנס לחלל שלפני החומה 2) דמיין את עצמך מוקף בהילה של אור לבן 30 ס"מ מהגוף 3) בקש טיהור אנרגטי 4) דמיין את ההילה מתרחבת ל 3 מטרים לכל כוון כך שאתה מוקף בבועה ענקית של אור. 5) בקש מהמדריך שלך שיופיע ושאל אותו אם הוא מהאור. אם הוא לא אז שלח אותו ובקש מדריך אחר. 7) שאל אותו את השאלה ובסיום אל תשכח להודות לו על העצה 8) תדמיין את ההילה חוזרת לגודל הרגיל 9) חזור לגוף בברכה אלמוג

undervision

New member
חווייה מרתקת....

טוב... אז ניסיתי מה שאמרתה... כעקרון, הקורס שאני צריך להחליט לגביו, זה קורס מדריכים, ואחרי זה אני אצטרך להדריך נוער. עוד בשלב הראשוני של המדיציה, עלו בי המחשבות שאני כן צריך לעשות את זה.... התחלתי לעשות את המדיטציה המודרכת, ואז בשלב של ההגדלה ל3 מטר(אני כמעט בטוח שזה לא היה בשלב של ה 30 ס"מ), הופיעה מולי דומות, בלבוש לבן,זקן לבן,קיצר כולו לבן, ואמר לי וואו הגעתה עד לפה.. יפה, התקדמתה, וראיתי מתחת לרגליים שלי סוג של כדור אנרגטי, אבל התעלמתי מכל זה, ורציתי להמשיך בתרגיל(לקרוא למלאך השומר שלי), ואז עשיתי זאת... אם הזמן, התחלתי להרגיש תחושת נוכחות, ואז נראה לי שראיתי אותו, אבל כאילו בראייה אסרטלית בתוך החדר(ראיתי אותו קצת זמן,וזה היה יותר תחושת נוכחות), זאת אומרת דיי הזכיר לי את האופן שבו ראיתי את היישות שהציקה לי, קצת הפחיד אותי כי הזכיר לי את הישות הקודמת, אך סך הכול נשארתי COOL, שאלתי אם אתה מלאך השומר שלי והאם אתה מהאור,לא ממש קבלתי תשובה, אז אמרתי אם אתה לא, אז תלך מפה, הוא נשאר, לא שמעתי שום תשובה,בקשתי ממנו שבזמן שאני אשן יאמר לי את זה בחלום. אבל בסוף התרגיל, יצאתי עם תחושה דיי חזקה, שאני כן צריך לעשות את הקורס, למרות שלא ממש קבלתי תשובה. אז לאחר שלא קבלתי תשובה, ניסיתי לעשות זאת שוב... רק שחשבתי שאולי לא קבלתי את המסר בגלל הגנה שיש לי, ואז שיניתי את הגדרות ההגנה ככה, שלמלאך השומר שלי יש גישהה מלאה אליי, וכל סוג של תקשורת. ושוב עשיתי את כל התהליך,ואז התחילמשהו מוזר..., התחלתי להרגיש קרירות חזקה באזור הבטן,כאבים בצאקרת הגרון,כאב בכתף ימין,וכאב בברך שמאל, בעצם הרוב הגדול של הפגיעות שיש לי , ובעיות רפואיות שיש לי. הכאב כסוג של ריפוי לפי תחושתי. אז השאלות שלי: 1.מי זה יכול להיות האיש שפגשתי(נראה לי שהוא ישב בזמן שפגשתי אותו)? האם זה היה בעצם המלאך השומר שלי,למרות שהוא בא שלב לפני? מה משמעות הכדור האנרגטי מתחת לרגלל? 2.למה לא הצלחתי לקבל מסר ישיר? האם יש דרך לעשות זאת? ולראות אותו בתוך המדיטציה המודרכת ולא בראייה אסטרלית(שזה כנראה מה שקרה)? 3. לגבי הפעם השניה, סוג של השערה: הקבלת החלטה של כן לנסות לגשת לקורס, בעצם באיזשהו אופן תחילת פתיחת חסימה קרמתית,זאת אומרת הקורס קשור לתקשורת(כשאצלי צאקרת גרון בעייתית), ואולי קשור לאחד הפחדים שלי(חוסר בטחון בתחום החברתי-למרות שלא ממש רואים אותו), ובעצם הקורס יגרום לי להתמודד אם הפחדים(לעמוד ולדבר מול אנשים למרות הדימוי שלי),ולכן כשכבר הגעתי לתובנה שאני כן צריך לעשות זאת, בשלב שבו התחלתי לתקשר עם המלאך השומר שלי, התחלתי להרגיש תהליכי ריפוי, תהליכים נוספים לפתיחת החסימה הקרמתית? אז מה בעצם קרה? המלאך השומר שלי התחיל לרפאות אותי? 4. המלאך השומר, זה משהו פנימי או חיצוני? האם יש משמעות לכך ששיניתי את הגדרות ההגנה?

nubis

New member
ואללה.. חוויה חזקה

קצת על המושגים בהם אני משתמש מלאך שומר = האני הפנימי = השלב הקרוב ביותר לנשמה = השלב האחרון של ההתפתחות. מדריך = ישות לא בגוף יכול להיות אדם שמת (לא רוח) או ישות אחרת שתפקידה לעזור לך בעצות. אני רק משער פה לפי מיטב הבנתי שהזקן הוא ביטוי של העצמי הפנימי שלך שפתאום שם לב שאתה התעוררתה, אם זה אכן כך תצפה לעזרה והאצה של הדרך שלך. (זה כמו שאתה תחזור לגיל 3 ותעזור לעצמך). הכדור מתחת לרגל הוא המאגר האנרגטי שלך מהעולם התחתון וכנראה הרחבת ההילה דרשה שימוש בו. המדריך תקשר איתך באופן לא מילולי, הם הרבה פעמים עושים את זה לכן צריך לשים לב למחשבות שלך ולאן הם הולכות (האם פתאום צצו מחשבות בכיוון שלא היה קודם). ישנם מדריכים שתפקידם הוא לעזור בריפוי ועצם התקשור איתם מזרים אנרגיה של ריפוי. כששינתה את ההגדרת תקשורת אפשרתה את הסוג הזה של תקשור. המלאך השומר = האני הפנימי הוא אכן כך הביטוי המקסימלי של הנשמה במישורים שמתחת לרוחני כלומר מה שאתה יכול להיות. מדריך הוא ישות חיצונית אינדיוודואלית. בברכה אלמוג

undervision

New member
אז הריפוי בא

מהמדריך? כאילו היישות שפגשתי? ותודה על התשובות? איך אני יכול לעשות זאת שוב? וזה לא היה קורה? אם לא הייתי מתחיל לצאת לקורס?

nubis

New member
אכן הריפוי

בא כתוצאה של תקשור עם המדריך, כמו שיש אנשים שלעמוד לידם ולדבר איתם נותן אנרגיות. אתה יכול להשתמש באותה טכניקה כמה פעמים שתרצה, בכול מקרה תזכור שלא כל יום אתה תהיה במצב לתקשר וכמו כל מיומנות היא תתפתח עם הזמן. הקורס בונה מערכת "מכנית" מעין מכשיר קוסמי בתת מודע שאיתו אפשר לעשות המון דברים. כיוון שאתה כבר בבניה של המכשיר (הוא כבר פועל ומתפתח) אפשר להשתמש בו בשביל התקשור,כלומר אם לא הייתה בקורס יתכן שהיה לוקח יותר זמן בשביל להצליח לתקשר. אחרי כמה זמן בכול מקרה הייתה מצליח. בברכה אלמוג

undervision

New member
אופס...

התכוונתי בשאלה שלי, אם לא הייתי מחליט לקורס מדריכים, אז עדיין המדריך(האיש בלבן) היה מחליט לעשות את הריפוי? כאילו יכול להיות שזה קרה רק בגלל שהגעתי לתובנה של כן לעשות את הקורס. ולגבי השיטה,האיש בא אליי, זה לא שאני בכוונה חפשתי את המדריך הזה, הוא בא במקרה, אז אני פשוט צריך להגיע לשלב של פתיחת ההילה ל 3 מטר ולחכות לו שהוא יבוא? לקרוא לו כאילו? ולגבי מה שאמרתה, שהמלאך השומר זה האני הפנימי. זה לא יישות חיצונית? האם יכול להיות שהמלאך השומר זה סתם איזשה יישות שאכפת לה ממך,למשל מישהו שהיה קרוב אלייך מגלגול קודם? האם יכול להיות שהאיש בלבן זה בעצם מי שלקח על עצמו את התפקיד של המלאך השומר? ואם זה משהו פנימי, אז מה זאת היישות הזאתי שראיתי שבאה אליי? הרי זה היה אחרי המפגש עם המדריך(האיש בלבן).

nubis

New member
שינוי כריפוי

אפשרי מאוד שהבחירה שלך ללכת לקורס ובכך להתגבר/לרפא את הבעיות שלך הוריד מחסומים אנרגטים שהיו קימים והשפיעו על הגוף הפיזי. כתוצאה מהורדת המחסומים האנרגיה מהישות בלבן יכלה לזרום חופשי, כלומר הבחירה שלך השפיעה. אתה יכול לנסות לקרא לו שוב דרך אותה טכניקה בשילוב הזמנה שלו על ידי התכוונות. מדריך זאת ישות שאיכפת לה ממך ופה בשביל לעזור לך (הישות השניה) אך קודם אתה צריך לאפשר את זה על ידי בקשה. המלאך השומר הוא העצמי הפנימי והוא לא זקוק לבקשת עזרה או קריאה בשביל להתערב. בברכה אלמוג

itzik666

New member
רגע רגע רגע

ואם המדריך הוא לא מהאור אז מה זה אומר ומה יקרה אם אני ידבר איתו

nubis

New member
אם המדריך הוא לא מהאור

אז העצות שלו יכוונו אותך לאגו והתקעות כלומר הוא ידריך אותך לכוון שלו. בעוד מדריך מהאור יכוון אותך להתפתחות ושינוי כלומר לכוון שלו. בברכה אלמוג

The Warrior

New member
כן!

תחילה אני מבקש מ-Lestat להתיחס בכבוד למה שאני כותב. בפורום "שיחות עם אלהים" כותבים גם אנשים שהם נגד אלהים , או לא מאמינים. לדעתי גם כאן, עד גבול מותר להזכיר את השם "אלהים". סה"כ "אלהים" גם קשור למאגיה, לא? אני מעריך את מה שרושמים כאן בפורום, והזהירות שישנה כאן, אני באמת מעריך,אך אני חושב שבכל זאת צריך לאפשר לבנאדם לרשום את מה שהוא מרגיש. לשאלתך, undervision, אני חושב שהכי פשוט שתשאל ישירות את אלהים, שכן הוא אחראי גם על המלאכים שהזכרת. אם אתה מתקשה לשמוע לבד, אשתדל להשיג תשובה עבורך, אם יאפשרו לי לפרסם אותה כאן. אולי היא תתרום גם לאחרים... בהצלחה באשר תפנה

למעלה