הדרכה לסוכרתיים

קטריס

New member
הדרכה לסוכרתיים

למה אין קורסים אינטנסיביים שבהם מדריכים את החולה הסוכרתי כיצד למדוד את רמת הסוכר בדם, כיצד לעקוב אחר הנתונים והקורלציה שבין ההתנהגות היום יומית לבין רמות הסוכר בדם, ומה לעשות עם הרשימה של הדיאטנית ואיזה סוג של ספורט מתאים לחולה?

שאלה באמת טובה. כמה יודעים על

האינדקס הגליקמי? כמה יודעים עליו והבעייתיות שבשימוש בו? כמה יודעים שצריך כל יום לשים קרם לחות על הרגליים בגלל העור היבש שיש לנו? קופת החולים אולי ערוכה לתת הסבר אצל הדיאטנית, במרפאת הסוכרת וכך הלאה, אך כל ההסברים האלה תלושים אחד מהשני. אין כמו האינטרנט. יש כאן ים של מידע. רוב מה שאני יודע (מעל 90%) בא מהאינטרנט. אף אחד לא אמר לי שלא לשתות ממתיקים מלאכותיים. זו הרי האופציה שכל סוכרתי מאובחן חדש ממהר אליה. אין פטאלית מטעות זו. האספרטיים אינו רק רעיל, הוא מוציא מאיזון את הגלוקוזה. מעניין כמה סוכרתיים נשלחו לקחת תרופות מורידות כולסטרול המכילות סטאטינים, שהן תרופות נוראיות, עם תופעות לוואי לחלוטין לא נעימות? כמה סוכרתיים אינם לוקחים אומגה 3? כמה אינם לוקחים ALA למניעת יצירת גלוקוזה בכבד?

לאט לאט , אתה קובע פה דברים שבחלקם

לאט לאט , אתה קובע פה דברים שבחלקם אינם נכונים: האספרטיים אינו רק רעיל, הוא מוציא מאיזון את הגלוקוזה. מאיפה זה???! תרופות מורידות כולסטרול המכילות סטאטינים, שהן תרופות נוראיות, עם תופעות לוואי לחלוטין לא נעימות. מאיפה זה ???????!!!!!!! כמה סוכרתיים אינם לוקחים אומגה 3? המון, לקחתי בעבר, סתתתתםםםםם... כמה אינם לוקחים ALA למניעת יצירת גלוקוזה בכבד? מה הסיפור??! באמת לאט לאט... אתה צודק לגבי המידה באינטרנט.

shay10000

New member
לאט, לאט../images/Emo18.gif

אם כל הכבוד לאינטרנט צריך מאוד להזהר לפני שאנחנו "שופטים" על סמך מאמרים למיניהם, שאנחנו קוראים משהוא באינטרנט, חובה לבדוק מקורות מימנים אתה יודע כמה אנשים היו תובעים את קוקה קולה אם זה היה מוכח שהאספרטיים רעיל? נא להזהר, לא כל תרופה טובה לכולם, גם לא רעה לכולם, יש אנשים שיש להם בעיה עם אינסולין, תוציא אותו מסל הבריאות ותירא כמה אנשים ימותו, אני מבקש לא להגזים ושוב להזהר בהצהרותנו. תרגיש טוב.

למעלה