"הדרכה בסניף"

טליה155

New member
"הדרכה בסניף"

היי, אני בת 15 וכמו כולם בגיל הזה אני מתעניינת בהדרכה.... בהתחלה היה לי ברור שאני יהיה מדריכה אבל ת'כלס הסיבות שאני רוצה להדריך הם לא בדיוק מתאימות ל"תפקיד"...ואני לא יודעת למה אני רוצה להיות מדריכה... קיצר אני צכה כבר לדעת אם אני יהיה מדריכה או לא...ובאיזה סניף... וחשבתי שאולי מישו פה יכול להסביר לי מה זה בדיוק להדריך .... תודה! ויומטוב

טליה155

New member
אממ...

אני לא רוצה שיהיה לי בראש רק לימודים... ואני משועממת מללמוד כל הזמן..... חוצמזה אני אוהבת להכיר מקומות ואנשים חדשים... ו זהו!

אוקיי..

אז למה דווקא הדרכה? למה לא גרעין או משהו כזה? בטוח יש כאלה באיזור שלך..

להדריך זה משו מסובך

שיגיע הזמן את תדעי מזה אבל בעקרון זה להיות מדריכה וזה.. פעולות ומסעות מחנות ישבצים הכנות למסעות וכל זה את יכולה להיות מדריכה בגלל שאת רוצה להכיר בנים מהארץ ושזה יכול להיות נחמד אבל זה לא קשור וחבל שתהרסי את הסניףף שלך ככה תחשבי שאנשים פעם השקיעו את הנשה והזיעו בשביל הסניף שלך אז תקחי את זה בחשבון אם את רוצה להכנס להדרכה, אם את מוכנה להזיע בשביל זה

את לא מתאימה להדרכה

אם זה הסיבות שאת רוצה להכנס להדרכה בגללם.. אנחנו צריכים אנשים קצת אידיאליסטיים בקטע של להשקיע בסניף ובחניכים.. וכמובן שירצו את ההדרכה מהסיבות הנכונות. אל תכנסי!! אני בטוחה שאת יכולה להיות מעולה בדברים אחרים שקשורים לסניף!!!!

למעלה