הדרכה- בנסקו

alon23415

New member
הדרכה- בנסקו

אני טס לבנסקו בעוד כשבועיים וחצי ולא לקחתי הדרכה בחבילה כי אני יודע לגלוש..
אני יודע שהתורים בגונדולה בבנסקו ממש ארוכים ואם לוקחים הדרכה אפילו ליום אחד מקבלים כניסה לתור VIP שממש מקצר את העניין, אז חשבתי לקחת הדרכה ליום אחד.
עכשיו לשאלות שלי:
1. מישהו יכול לאמת לי את העניין שאם לוקחים הדרכה אפילו ליום אחד אני מקבל כניסה לתור VIP למשך כל השבוע?
2. מישהו יודע מה טווח המחירים של הדרכה שלא סגורה מראש עם החבילה ליום אחד (אני יודע שאם אני מוסיף הדרכה דרך החבילה זה עוד 50 יורו אבל לשלושה ימים אם אני לא טועה).
3. מישהו יודע אם יש אפשרות לקחת הדרכה של קפיצות\ פרירייד בבנסקו?
4. מישהו יכול להמליץ לי איפה, איך, מי, מתי לקחת הדרכה?
תודה מראש.

משהZ

New member
התורים

התורים שאני הייתי לא היו נוראיים בכלל
היה פעם שאפילו נכנסתי לאחר פחות מ2 דקות
*תמיד הייתי במדרגות כבר בשעה 8:30 כך שכנראה זה עושה את ההבדל (תגיע ב10:00 תמצא תור...)

song4u

New member
תשובה

א. התורים ממש לא ארוכים, אם תגיע בין 8-8:30 אין בכלל תור

ב. הוואצ'ר להדרכה לא נותן כניסה לVIP , אם כי שמעתי על כמה שומרים שלא שמו לב ופשוט נתנו לעבור.

ג. מדריך פרטי יש בכל חנות השכרת ציוד, המחיר ליום הדרכה לאדם נע סביב ה75 יורו. לא כולם יודעים להדריך קפיצות מה גם שה"סנופארק" לא ממש פעיל .

ד. ההדרכה שיש בחבילות היא הדרכה קבוצתית (עד 12 איש) ובד"כ מאוד בסיסית. אם אתה גולש טוב, תוותר וקח מדריך פרטי.

תהנה...

Arnon Ayal

New member
הערה לתשובה

הוואוצ'ר להדרכות של ULEN כן נותן כניסה ל VIP, לא יודע אם גם של יום אחד, לנו היה של כל השבוע ונתנו להיכנס בלי בעייה ל VIP.
תורים: מציע לכולם לא לקבוע נחרצות משהוא בעיניין, כל מה שמישהו יכול להגיד פה: " כשאני הייתי כך היה" זה משתנה משבוע לשבוע כנראה לפי הדיווחים פה, בשבוע שאני הייתי התורים במשך השבוע היו נוראים: שעה וחצי ברגיל ו 40 דקות ב VIP גם כשהגענו ב 8:30
לעונת זאת משום מה בשבת היה תור של 10 דקות ובראשון לא היה תור בכללן ב VIP, פשוט עלינו ונכנסנו לגונדולה - נוגד כל הדיווחים שבסופש" מפוצץ שם. תראו גם מישהו שכתב היום על תורים ולאומתנו אחרים שכתבון שלא היו.

ארנון

song4u

New member
אני יכול להעיד רק מנסיוני

הייתי שם לפחות 12 פעמים ב5 שנים האחרונות, ואם הגענו לפני 8:30 , לא היו תורים בכלל. כולל שישישבת , סילבסטר, ולנטיין ושאר ירקות.

לגבי ההדרכה, זה תלוי בשומר, שמעתי גם דיווחים סותרים...סוג של אורבן לגנד

Arnon Ayal

New member
קודם כל - אני מקנא

ממוצע של 2.4 חופשות בשנה - הלוואי עלי.
אני הייתי שם רק פעם אחת והמסקנות האפמיריות שלי אחרות.

marceloros

Member
מנהל
עניין ה-ULEN

המדריכה שלהם אמרה לחבר לעבודה שלי שחזר לפני שבוע, ואכן עם השובר למשקה/מסיבה בסוף נתנו להם להיכנס כל יום.

משהZ

New member
הערה להערה

אם תשים לב בדיוק כתבתי בתחילת דברי "שאני הייתי" ;)

itamo

New member
אם יש תור, תקחו מונית למעלה להר

אני לא זוכר את המחיר המדוייק, אבל זה ממש לא יקר

למעלה