הדרך...

העוזרת

New member
מזל טוב לכולנו על המנהל החדש ../images/Emo24.gif

לי תמיד היתה בוזמנית רתיעה ומשיכה מלקרוא לדרך ההתפתחות דרך הלוחמת. מצד אחד זה משך אותי ומהצד השני זה הרתיע אותי בגלל הקונוטציה ללחימה או אלימות. לדרך ההתפתחות האישית הגעתי דרך... עצמי. תמיד חיפשתי, הרגשתי, ידעתי. אני זוכרת את עצמי מסתכלת סביב ויודעת שאני נמצאת על נתיב שקוף שמגלה את עצמו עם כל צעד. נתיב שרומז לי לאן ללכת ואיפה הוא ממשיך. אם אני מנסה לדמיין את החיים שלי בינתיים בלי הנתיב השקוף הזה, זה מגוחך. זה שוק, קרקס, לא חיים. כאילו כל הבצגן והצבעים האלה מסביב הם פשוט הרקע לנתיב האישי שלי. בלעדיו נשאר רק רקע צבעוני ולא מחייב. תפאורה כמעט חסרת משמעות. הנתיב הזה הוא המהות שלי והוא כאילו לוקח אותי צעד אחר צעד אל עצמי. כשאגלה את עצמי אני בטח יידע מה הלאה. בינתיים אני צועדת ומגלה דברים חדשים כל יום. דברים שלפעמים עוצרים את נשימתי מרוב התרגשות.

wolfbrother27

New member
תודה לך :)

האמת היא שבתחילת דרכי, כל פעם שאמרתי שאני לוחם אנשים סביבי לא הבינו את המשמעות, אכן, הקונוטציה שעולה מהמילה מעלה במוחנו את האלימות שמשתמעת מהמילה מלחמה, לוחם, לחימה. אך לדרך הלוחם אין כל קשר לאלימות, לוחם הוא (לפחות מנקודת מבטי) אחד שנמצא בעולם. משפיע על מהלך הדברים אפילו בצורה הקטנה ביותר, מאזן. מאחר והלוחם רואה את הדברים בפרספקטיבה עמוקה יותר הוא יכול לעזור לסביבתו לראות דברים בצורה שונה, מאחר והוא מעריך את החיים, יש ביכולתו דווקא לנטרל מצבים אלימים. כאשר עבדתי כמאבטח, נתקלתי בהרבה מצבים שהיו עלולים להפוך לתגרות עקובות דם, אך בעזרת הדרך מצאתי את הנקודות עליהן היה עליי להשפיע כדי לנטרל את המצב. רוגע, שלווה ומחשבה צלולה הביאו אותי לפטרון הבעיה. הכל אפשרי ישנה נוסחה שאני מאמין שהיא יכולה ליצור מציאות רצון -> כוונה -> אמונה = מציאות תנסו ותראו :) דובי

העוזרת

New member
אמונה בעצמנו ../images/Emo24.gif

כן, אנחנו ילדים גדולים ואנחנו יכולים לעשות דברים בעולם הזה!
הנה לדוגמא לקחת על עצמך לנהל את הפורום ביחד עם מיכל. איזה יופי! מעניין מה אני אעשה היום. אני מקווה שדברים טובים שיחזקו את האמונה שלי בעצמי ובדרכי. בהצלחה גם לי.

wolfbrother27

New member
אני שמח

ראיית העולם שלך נהדרת אחותי, נראה לי שאת יודעת את המשמעות של לחיות את החיים בכל נשימה. ישר כוח דובי

רשף כשף

New member
היי דובי

אני לא יודעת אם אני נמצאת בדך הלוחם אני נמצאת בדרכי שלי, ולא ברור לי אם אני לוחמת על משהו או למען משהו. השלב שבו פקחתי את עייני , אירע כמו לרבים אחרים בעת משבר בחיים. המשבר עזר לי לשנות נקודת ראייה שהמשיכה והתפתחה מאז. לאחר המשבר התחלתי לקחת אחריות על הבחירות שלי בחיים. תודה שהזכרת לי

שבוע קסום גם לך בחזרה ../images/Emo23.gif

התפתחות אישית. אפשר להגיד שזה החיים שלי. הם מעוצבים בצורה שממש מאפשרת לי זאת. הגעתי לשינוי מתוך משבר ואז בחרתי לשנות את החיים שלי לגמרי. מאז אני בצמיחה. רשף כשף תיארה טוב את פקיחת העיניים
הדרך התגלתה יותר ויותר עם הזמן. בהתחלה היא בעיקר היתה קשורה ללקיחת אחריות, קבלה עצמית, פיתוח עצמי, להכיר את העולם סביבי ואת עצמי ואחר כך המשיך ליצירת מציאות, אהבה עצמית, העצמת אחרים ועוד מלא שינויים נוספים ובהמשך הכיל גם עוד נושאים כגון מודעות, נוכחות ועוד... כיף לי להיות היכן שאני נמצאת כיום. יש המון מימוש, צמיחה, אהבה והגשמות!

המלחמה היא תמיד

בין שתי תודעות,בכל דרך .. על הסמוראי להשגיח כי תודעתו תהא מלוטשת וחדה, אך גם נובעת ומתיימרת מתוך ים של שלווה פנימית.
ואין נכון או לא נכון .. ולכל אחד יש את הדרך שלו והזמן שלו.. כל עוד מובילים אותו עקרונות של אמת יושר ואומץ לב ויכולת לחדור למרחבי נוף חדשים ושהפחד ישמש לו דחפ לגדול ולא יצמק אותו ..ובכל דרך נדרש אומץ לחיות את זה עד הסוף. חשש להיחשף ??מי שחי בדרך לוחם אמיתי לא ממש יכול להסתיר את זה .אחרת הוא לא באמת חי את הדרך , זו הקליפה הכי ראשונית להוריד מה יגידו עליי בשביל בכלל להתחיל את המסע לפני זה זה רק בדיקות מישוש הדופק לפחות ככה היה אצלי ..
LIVESTRONG

למעלה