הדרך לשם

שילי16

New member
הדרך לשם

אני רוצה יותר אני רוצה להתחבר למהות אני יודעת שאני צריכה לחפש לבד וגם למצוא לבד אבל אולי אתם יכולים לעזור לי קצת. איך אני יכולה להתקרב יותר לרוחניות? לאמת שלי?

אה.. זה פשוט../images/Emo8.gif

להיות את... אין הרבה מה לחפש או למצוא כשאני אני.. בכל מצב ובכל זמן

../images/Emo24.gifמתחברת לגילי../images/Emo23.gif

ורוצה להוסיף, להנות מהעשיה מההוויה מהחוויה לדעת שכל חוויה מעצבת, בונה, מנתבת גם אם היא טובה יותר או טובה פחות. וחשוב מאוד להקשיב לקול הפנימי שמדבר אלינו ומנתב אותנו לא לנתוש אותו
בהצלחה יקירה

שילי16

New member
../images/Emo4.gif

אני מרגישה שיש מערב לעצמי מעבר לאמת שנמצאת אצלי אני יודעת שיש הרבה דברים מעבר שאני לא מודעת אליהם וברגע שאני יהיה מודעת לאותם דברים החיים שלי ישתנו לגמרה אני פשוט לא מוצאת את אותם הדברים.

ודאי שיש "דברים מעבר לעצמך"../images/Emo13.gif

אלא שבמקום לחפש את אותם דברים שמחוצה לך, אני חושבת שראוי להתמקד בפנימיות שלנו ומה שאנו מכילים, בטרם אנחנו רוצים לעבור הלאה.. אחרי הכל, אחרי כל הסיבוב.. מגיעים לנקודה הזו בין כה וכה, אז למה להתפזר? מה שאמור להגיע אלייך, יגיע בזמן ובמקום הכי נכונים לך.. הסירי דאגה מליבך ותיהני ככל שרק אפשר

angelitush1

New member
שילי יקרה..../images/Emo99.gif

זה שאת מחפשת את האמת.. זו כבר התשובה. לא כולם מבינים בכלל שיש משהו מעבר.. המודעות,והחיפוש....אומרים שאת כבר בדרך...
אין דרך אחת.. שפשוט מקבלים את הכתובת..מוצאים אותה...וזהו אנחנו בדרך.. היופי הוא.. שיש מספר דרכים כמספר האנשים בעולם.... לכל אדם הדרך משלו.. ויש דרכים המצטלבות אלה באלה...... ולכן לעיתים אנחנו צועדים בדרך עם עוד אנשים ואז הדרכים מתפצלות ואנחנו נפגשים עם אחרים..וכוליי... שילי מקסימה ונהדרת.. את תמצאי גם את את הדרך שלך.. אני בטוחה...
בתור התחלה..ממליצה על הספרים.... "הנבואה השמיימית".. ו"שיחות עם אלוהים"..

למעלה