הדרך למציאת האחת.

Action force

New member
הדרך למציאת האחת.

* הודעה זו התפרסמה כתגובה למספר הודעות קודמות, אך עקב תוכנה המרהיב החלטתי לפתוח לך הודעה משלה. חברים ואחים שלי, כמה מדברים על דוגמניות, וכמה עוד נדבר. אך, איך שופטים אם בחורה יפה או לא?!?!?! הפתרון של המאה! בפיג´מה, כשהיא מתעוררת.... הבחורות הבאמת יפות הן מדהימות כשהן קמות... וכל שאר הדוגמניות האנרוקסיות הללו, כשהן קמות (ללא איפור, ללא קרמים וכ´ו) נראות כמו סתם בחורה רגילה, ואפילו פחות. זה הפתרון לנו, לנערים שבנינו... אך לגברים המחפשים אישה לחיים.... שמחפשים את הפרצוף החמוד הזה כל יום בבוקר, כל יום עד מות... בקרו את המשפחה של החברה שלכם, ותתחילו לבחון את האם, גודל הישבן, הפנים, הקמטים וכ´ו... פשוט תעבדו עם הנתונים, ובמידה והתוצאה לא משביעה רצון, יש עוד כמה משתנים שאפשר לדחוף למשוואה.... גבריי ארץ ישראל. תהנו לכם בבחירת בת זוגכם האידיאלית.... * "מאמר" זה נכתב בלשון גיחוך קל, ואני מתנצל מראש במידה ופגעתי באחת מבנות המין היפה. בברכת האל הנאמן! "כמעט סוף שבוע בגלגל"צ".....

מי אמר מה מה אתם רוצם מהחיים שלי

זה נושא מאוד מעניין לדיון: איך תמצא את האחת\ד? האים זה אומר לחפס ממש ממש טוב ולשכב עם כל העולם רק כדי לראות איך היא נראית שהיא מתעוררת בבוקר. ואולי זה קצט יותר מזה? ומחר שנפליג בספינות ונצטרך לנוות את ליבינו אל האחד על מה נחשוב? מה נבדוק? ולמה? כל זאת ועוד בפרק הבאה של מי אמר מה אתם רוצים מהחיים שלי

שמישהו יזריק לה מורפיום../images/Emo18.gif

מי שכח שוב להזריק לנופר מורפיום? נו באמת אני עובדת עם שימפנזות? (תחליפו את זה לאנגלית זה נשמע יותר טוב) איך אתם משחררים אותה ככה? אתם יודעים איזו אחרויות זו?

TGTF

New member
ווווווווווווההההווווו

איזה יום יפה נכון שיום יפה? משלומך שירן הכל טוב באמת תישבעי! (שי מנסה לעשות חיקוי של נופר כדי לקבל קצת מורפיום) :)

נופר ארצה!!!

מספיק לריב!!! נו שמישהו יתפוס אותה תראו אותה איך היא משתוללת!! נופר מספיק לנשוך את הכרית..אהה סליחה זה עברי לידר.. נופר תרדי מהשולחן..מה הצעקות האלה? המורפיום בבקשה!!!!!

שירן... שאני לא אתחיל

לדבר על הנטיות שלך. את יודעת אולי האהבה העזה שלך לילדים קטנים שאת מדריכה...

אני מתגעגעת אליהם

גילגול... דור ואהוב נצחי..עידן..יש לי עדיין את התנין שלו..(זה לא נשמע טוב) ראיתי אותו...בערב אפרורי אחד בסמטה חשוכה!! איך שוא גדל!

מה את אומרת הרי שנינו יודעות!

שהוא בחר אותי וגם גילגול ודור היה כותב לי מכתבי אהבה!!!! אמא שלו אהבה אותי!

הצחקת פה את כל החברה

תני לי רק להזכיר לך עם מי הוא רק שיר אהבה בדואט סוחט דמעות. איתי!!!!!!!!!!!! ולמי הוא כתב חמשיר אהבה. לי!!!!!!!!!!!!!! ואגב גיל פנה אליך רק אחרי שדחיתי אותו

נופר את מדבר תחת השפעה של מורפיום

אני צריכה להזכיר לך למי שלושת הגברברים רצו בסוף השיר שעשינו??? חוץ מזה עם כל הכבוד אני צריכה להזכיר לך במי בחר גיל בסוף הריקוד של הקבוצה שלי?...אלי הוא בא!! וליד מי דור ישב בסרט??? ואת מדבר תחת השפעת מורפיום!

שירן! מותק!

את חייה באשליות לי יש הוכחות חיות ונושמות. ואגב את יכולה לשמור לך את גיל ודור לא אכפת לי. לי ולעידו יש משהו מיוחד שלא תוכלי בחיים להרוס... יצאנית שכמותך (במובן הרק של המילה)

את חיה באשליות!

הגברברים הצעירים שלי!!! אחרי הכל יש לי חבר בן 18 וחצי..אבל הגברברים האלה יהיו שלי לעולמים!!! עידן,דור וגיגול יהיו שלי לעד!!

Action force

New member
מורפיום

עלה לי רעיון, שאתחיל ליישם אותו מרגע זה, ובגלל שדיברת על מורפיום ארחיב בנשוא זה: מורפיום הינה תרופה נטרוטית ומשככת כאבים רבת עוצמה, היא פועלת על רצפטוריה ספיציפיים במערכת העצבים המרכזית וברקמות אחרות ויוצרת שיכוך כאבים תוך שינוי התגובה הרגשית לכאב, כמו כן, היא מורידה את העומס על שריר הלב באי ספיקת לב גודשית ומפחיתה את גודש ריאתי בבצקת ריאות ע"י הרחבת כלי הדם והזרמתו לפריפריה. לתרופה גם אפקט נוגד חרדה שחשיבותו רבה בטיפול בבצקת ריאות. התווית: טיפול בבצקת ריאות המלווה באי ספיקת לב. להקלת כאבים באוטם חריך בשריר הלב (התקף לב בשפה העממית), בכוויות ובמצבים אחרים. תופעות לוואי: ירידה בלחץ הדם דופק נמוך דיכוי נשימתי בחילות והקאות עצירת שתן הערה: התרופה מתחילה לפעול תוך 102 דקות ומגיעה לשיא פעילותיה תוך 20 דקות. בברכה האל הנאמן

למעלה