הדרך לאיזון

טאטו6

New member
הדרך לאיזון

הדרך לאיזון היא מקור ההויה והאנרגיה של כל אחד מאיתנו, דרך הסתכלות והתמודדות המשלבת בין מורכבות האדם לכח העשיה הפיזי והאנרגטי ביום יום, התנסות והבנה של כח המחשבה שלי והשפעתו על מעגלי החיים שלי ושל הסובבים אותי, תכונות האופי הפיזיות והאנרגטיות שלי וההשפעה עלי ועל הסביבה ועוצמתם, איך מניפולציות מפעילות אותי במודע ולא במודע והאים זה נכון לי, זיהוי וקילוף השכבות שעוטפות אותי שאינן חלק ממה שאני וחזרה לעצמי, מודעות ואחריות לאנרגיה שלי. הדרך לאיזון זוהי דרך חיים שתחילתו בתהליך של מורכבות האדם, מההתעברות להיום, עבר הוה ועתיד, כח המחשבה, מניפולציות שלי ושל הסביבה פיזית ואנרגטית איך הן מפעילות אותי ואיך אני מפעיל את הסביבה, לכל אדם יש את המורכבות השונה והמיוחדת שלו שם עוצמתו וחולשתו כאחת, לימוד והבנה של המורכבות שלי ושילובה ומימושה בחיי היום יום מביא להתמודדות אמיתית עם מהות הפחד שכן אנו פוחדים ממה שאיננו יודעים ברגע שאני יודע אני לא פוחד בהצלחה אור-לי אתם מוזמנים להגיב

טאטו6

New member
הדרך לאיזון - חוויות

במהלך העבודה שלי על עצמי גיליתי דברים שהיוו תגלית ומהפך לגבי תפיסת עולמי ותפיסתי את עצמי למשל תחושה של תלות, הייתי בטוחה שאני תלויה באנשים מסוימים בחיי והדבר גרם לי להגביל את העשיה שלי שהרי אני תלויה ב... חוסר ביטחון , צורך באישור וחיזוק מאותם אנשים וכו.. בטח אתם יודעים על מה אני מדברת כאשר נכנסתי לאותה אנרגיה (שכן תלות היא אנרגית חסימה שאנו מפרשים בתחושה כתלות) ופירקתי אותה הסתבר לי שאותם אנשים שאני חשתי תלויה בהם הם בעצם היו תלויים בי, ואני מתוך רצון לעזור (שבא הרבה פעמים מכורח ) לקחתי את התיק ובמהלך השנים התרגלתי לחשוב שאני תלויה בהם ובעצם שכחתי את המצב שהיה לפני , וכאן על הרצון של כל אחד להתחבר לאנרגיה שלו למשאבים ולפוטנציאל שלו, הדרך היחידה היא להכיר ולזהות מה שלך, כי ברגע ההכרה והזיהוי נעשה החיבר אור-לי

למעלה