הדרך לאיזון - העבר

טאטו6

New member
הדרך לאיזון - העבר

כאשר אנו חיים את העבר משמע אנו מתמודדים עם אנרגיות מהעבר, למה ואיך זה קורה? אז ככה, (נתחיל מילדות לא לפני כי זה מורכב מידי) נניח שאני ילדה חיה בבית עם שני הורים, בשלב מסוים בחיי המשפחה נקלעת לסיטואציה בעיתי ולא משנה עכשיו למנ, ניקח דוגמא האבא מפרנס יחיד, לחץ קושי כלכלי ויש לו בעיה להתמודד,אני הבת שלו אני חווה ורואה את המצב ומבינה הרבה יותר ממה שנגלה לעין, ישלי חשש: אבי ישבר לא יעמוד בלחץ המצב יחמיר(מניפולציה) אני דואג לעצמי ולהמשכיות חיי ואז אני "עוזר " לאבי מזדהה איתו משדר לו עידוד בעצם מה עשיתי?, ביצעתי החלפה של אנרגיה, לקחתי את אנרגית המצוקה שלו ונתתי לו אנרגיה שלי, האב התעודד ע"י החלפת האנרגיה הצליח לצאת מהמשבר ולא התמוטט, עוברים השנים אני אדם מבוגר שנושא איתי אנרגיה מהעבר, אשר מחזירה אלי את אותה סיתואציה שבה התמודד אבי לפני שנים, ואני חווה את התחושות הפחדים וכל מה שלקחתי ממנו, אז זה עזר לי היום זה מעכב מוריד ומשפיל אותי, לשכנע את עצמי שהכל טוב לא יעזור עלי לחזור לאותו מקום ולראות מה עשיתי שם ולשחרר את האנרגיה שאינה שלי על מנת ששלי יחזור אלי, פעולה השפעת על ההוה מידית ללא צורך במאבק ושכנוע עצמי בהצלחה אור-לי - זוהי רק דוגמא וכמובן שהמציאות מגוונת ומורכבת יותר

למעלה