``הדרך השלישית...`` [ו`]

``הדרך השלישית...`` [ו`]

….חש את ציפורניה הארוכות, מלטף את כף ידה עולה לזרועה, מרפק, כתף , קצוות השיער, נע לכוון עורפה , מגלה עורף קישח ,ונוקשה מלטף אותו בידי החמה, חש כמה הוא קפוא, חש בדריכותה.... גוהר לעברה, לכיוון עורפה, מנשק קלות לעורפה, נשיקה חמה מלטפת, מנסה להגיע אליה, להרפות, עוד נשיקה.... רפרוף שפתיי על עורפה.... עוד אחד ועוד אח.... אח , קטן וחלוש ובמקביל, גופה העירום נע לעברי, עדיין מוקשח כולו וקפוא... - - נצמדת אליי, ממשיך ללטפה. מלטף את שערה, והמחשבות מתרוצצות בראשי, מה אתה עושה פה? נפלתה על כל הראש, ואללה אתה יודע עם מי אתה מתעסק??? אמנם הייתה ממש ממש נחמדה ואינטלגנטית בצ`אט, אבל …. מכאן ועד לעשות sex איתה הדרך ארוכה, מהרהר ומלטף, משחק בשערה יורד לפניה משם לעורפה, והמחשבות לא מרפות, מלטף כתפיה, והיא למרות שהחלה להגיב, עדיין קפואה במקצת. מלטף את גבה חוזר לעורפה ושוב יד לאורך גבה ממשש מותניה חש בתנועות קצרות וחדות … מצמיד שפתיי למצחה מרפרף על מצחה בשפתיי בעדינות, וידיי על מותניה המחשבות במוחי נרגעו קמעא ואני מתחיל להתרכז ב``מלאכת הקודש`` שלפניי, מנסה לדמיין אותה לפי קווי המתאר המתקבלים משיטוטיי לאורך גופה… מרפרף במצח יורד לעיניה, וחש עוד תנועות והתרככות בגופה… מתחילה להגיב ידיה <הקפואות> נצמדות לפניי אוחזות בי, נאנקת קלות, ואני ממשיך ללטפה בשפתיי כשהתהיות וסימנ י השאלה בראשי כמעט ונטשוני, ממשיך ב``טיולי ידיי`` על גופה, וחושב לעצמי שאני מצליח לחוש אותה, לחוש את גופה, למרות החושך המוחלט ששרר בחדר הצלחתי בכל זאת לחוש בנשיותה הרבה <או שמא פינטזתי…> חשתי בקווי גבה המלאים קמעא, מותניה המעוגלות , וביטנה, < תמיד חשבתי שיש משהו נהדר בבטנה של האישה ופה ממש חשתי כך…> ידעתי משיטוטיי , ידעתי וחשתי שפה זו אישה אמיתית נשיותה התפרצה במלואה למרות <או אולי בגלל> החושך ששרר בחדר ובגינו חשתי כסומא… אט אט הפשירה לה הגברת והחלה לה להניע את ידיה ללטפני , החזיקה בידי בידה האחת ובידה השניה מלטפת את פניי , נוגעת בשפתיי באצבעותיה, נוגעת בעורפי, מכניסה ידה מתחת לצווארוני חש את ידיה מתחממות ואת תנועותיה נעשות משוחררות יותר ויותר, ראשה התקרב לשלי , חיככה אפה באפי ושפתיה החלו לחפש את שפתיי, התנשקנו , התנשקנו תחילה ברפרוף ,נוגעים לא נוגעים וזה עבר להצמדת שפתיים והלהט גבר <לא אכניסכם כאן לכל הפרטים והתיאורים> התנשקנו בלהט תוך שהיא מחניקה פה ושם אנקה או לחישה הבנתי מכך שמתאמצת היא, לא לחשוף את קולה ונזכרתי בציטוטנו עת הזמינה אותי לא רצתה שתיווצר שום תקשורת מכל סוג שהוא בינינו , <ואף הכינתני לאפשרות ,הסבירה בהחלט שלאחר המפגש בנינו לא נישמע אחד מהשני לעולם!!!> ליטפתיה בעוז נשקה אותי בלהט ארוכות אחזה בידי והובילתני לכיוון חזה , שלפה את הלאקוסט שלי מחגורת מכנסיי והחלה ללטף את חזי וביטני . ידיי להטו מיששתי גיששתי וליטפתי וחשתי שהלהט גבר גם אצלה, משכה אותי כלפי מעלה ושלפה את חולצתי מעליי, המשכנו כך להתמזמז ולהתלטף, ואז שלחה ידה לאבזם החגורה שלי ניסתה שם ``להתעסק`` עמו בעצבנות מה , אך ללא הצלחה, ניסתה . משלא עלה בידיה החזיקה בידי והובילה אותה לכיוון החגורה כמנסה לרמוז ….לעזרה. שמתי עצמי כלא מבין והרמתי ידי לכיוון חזה… לא ויתרה לקחה שוב ידי… לא הסכמתי, הפכה אותי על גבי נשכבה עליי טמנה ראשה בצווארי ונישקה את צווארי, מנסה לגרותני בדרך אחרת, שלחה ידיה אליי לגרותני ידעתי שלא אעמוד בזה עוד… הדפתיה בעדינות והתיישבתי עם גבי לקיר. שלחתי ידי אליה משכתיה בעדינות אליי. נשקתיה קלות במצחה, ולחשתי לה באזנה, סיכמנו שלא אדבר, ממש מצטער, אלף סליחות, אך לא. לא מוכן לעשות זאת ממש מתנצל על עגמת הנפש שגרמתי, אני זז ועשיתי תנועה של לקום ללכת, כרכה ידיה סביב הניחה ראשה על חזי, ולא הסכימה להיפרד ממני, ליטפתיה חיבקתיה, שחררתי ידיה מעליי, נעמדתי, צעדתי לכיוון הדלת האיטיות ובזהירות מגשש את דרכי באפילה כסומא, מן הרעש שנשמע מאחריי הבנתי שנשכבה על המיטה. הגעתי לדלת החדר, נותרו עוד צעדי גישוש בודדים לכיוון דלת הבית, עוד צעד ועוד צעד, הנה הדלת, מגשש למצוא ת`בריח שהוברח בכניסתי, חשתי זוג ידיים נכרכים סביבי, לא שמעתי את צעדיה כשהתקרבה אליי, חיבקה אותי בעוז, התמתחה כולה נשקה ללחיי ושבה נעלמה בחדר . פתחתי ת`בריח, ויצאתי החוצה… אור עז סינור את עיניי, עצמתי את עיניי להתרגל לאור , ועפתי משם כמה שיותר מהר… - - - בימים הבאים , הסתובבתי בתחושה מאד מוזרה, ידעתי שלא הייתי הוגן, הן הסכמנו… אך מנגד ידעתי שלא, פשוט טוב שלא עשיתי זאת. חיפשתיה בצ`אט במשך כל הימים הבאים, לא היה לה זכר… עבר חודש עברו חודשיים, בקר אחד ביושבי מול המחשב, קיבלתי פנייה מניק לא מוכר, שאלה S” `` עניתי שכן, הזמינה לחדר פרטי, נכנסנו, פתחנו במילות נימוסים התעניינתי בשלומה, התנצלתי על שלא עמדתי בסיכום ,ואמרתי שאני פה די הרבה זמן רק על-מנת להתנצל אמרה שעקבה אחריי כל הימים האלה והתלבטה אם לפנות אליי, לבסוף היום בהחלטה רגעית החליטה שכן, ושאני לא צריך להתנצל, ההפך הוא הנכון שהיא ממש שמחה שלא התגלגלנו לכך ושהצלחתי לעצור בזמן ואף הודתה לי. שאלה אותי אם אפשר להמשיך לצ`וטט עמי עניתי בחיוב. אמרה שרוצה להתנצל ולהתוודות על שקרים קטנים שהיו בצ`אט. אמרתי בבקשה, החלה לשנות מספר פרטים עליה… ואני אני ידעתי שזה לא ייתכן שהנה זה - - - - המשך יבוא -

אפרת.א

New member
התאורים...הרגשות...הכל כל כך

חיי , נושם. לא ייתכן שהנה זה......????

אריההההההההההההההההה.............

בבקשה...התבלבלו לי הסיפורים... סיגל???ההיא מהצאט??? אוייייייייייייייי הצילו........... מכורה מאהבה.

מכורה לאהבה*

בקר טוב לאט לאט. איזי, בלי לחץ אל תתבלבלי, מה גם שאני רואה שהגבת על ו` וקראת את ז` והגבת ב-5 דקות [ השג יפה...] - - - שואל עצמו עדיין מה התכוונה ומה בכלל אמרה בתגובתה אתמול???

אריההההההההההההה

אני זריזה... וכבר קראתי על הכל בפורום אחר... פה איתנו אתה קצת איטי... אמנם אנחנו עדיין בקפה...של בוקר... אבל הקליטה שלנו...וואחד...קליטה... אבל... ספר לי...למה התבלבל לי הכל... סיגל??? ההיא מהצאט??? בבקשהההההה אריההההההה מכורה לאהבה.

למעלה