ברמזור כשנדמה לך שאף אחד לא רואה... הדרך הכי גרועה לעשות בייביסיטר
D devilz New member 7/1/07 #23 ל19 ילדים בכיתה א' בקייטנה כשאין לך חדר לקבוצה ואתה צריך לאלתר פעולה... אה והעוזר מדריך... אידיוט.... שיותר מפריע מעוזר... הדרך הגרועה ביותר ללכת ברחוב...
ל19 ילדים בכיתה א' בקייטנה כשאין לך חדר לקבוצה ואתה צריך לאלתר פעולה... אה והעוזר מדריך... אידיוט.... שיותר מפריע מעוזר... הדרך הגרועה ביותר ללכת ברחוב...
R ranch22 New member 7/1/07 #24 כש... המורה שלך רודף אחרייך כדי לתת לך את המגן במבחן. ו20 אנשים מסתכלים איך את/ה בורח/ת. בהליכה. הדרך הגרועה ביותר לשתות שוקו...
כש... המורה שלך רודף אחרייך כדי לתת לך את המגן במבחן. ו20 אנשים מסתכלים איך את/ה בורח/ת. בהליכה. הדרך הגרועה ביותר לשתות שוקו...
ד דללה New member 7/1/07 #25 כשיש את הקרום של החלב ../images/Emo7.gif תודו שהרסתי לכם את ההנאה שבשוקו הדרך הכי גרועה לחגוג יומולדת..
כשיש את הקרום של החלב ../images/Emo7.gif תודו שהרסתי לכם את ההנאה שבשוקו הדרך הכי גרועה לחגוג יומולדת..
L Liraz 6q New member 7/1/07 #29 על הכביש כנגד כיוון התנועה.. הדרך הכי גרועה לשתות מרק... ( כי זה מה שאני עושה עכשיו) חח
ד דללה New member 8/1/07 #32 זה לא אתה, זו אני... הדרך הכי גרועה להוציא אותי מדעתי... (ע"ע פורום שמיניסטים ב24 שעות האחרונות)
I Itay Simons New member 8/1/07 #35 לקום מוקדם בבוקר.. ( יהיה טוב דללה, כוסית על היד שלך ) הדרך הכי גרועה להירטב?
ד דללה New member 8/1/07 #36 כשאוטובוס משפריץ עליך מהמים הקפואים של הגשם הדרך הכי גרועה לדבר בטלפון..
I Itay Simons New member 8/1/07 #39 ב8 בערב, מזיע, בידיעה שהיה לך מה לעשות ולא עשית :X הדרך הכי גרועה להצטלם לספר מחזור...
O odeleya New member 8/1/07 #41 כששמים סיר על הראש וגוזרים מסביב... (לא עשיתי את זה!) הדרך הכי גרועה לריב עם ההורים
א אפ7ת New member 8/1/07 #42 ../images/Emo105.gif כשיש עוד אנשים בבית כמו סבתא והם מצדיקים אותם הדרך הכי גרועה לצאת לדייט