הדרך החדשה שלנו

מצב
הנושא נעול.

שיר5520

New member
אתם ממש מרגשים אותי

הדרך החדשה שלנו
זוהי הודעה רישמית, למרות שאני מבינה שהשמועות כאן כבר רצות - בעלי היקר ואני חותמים השבוע על חוזה לאימוץ מחו"ל. מה שאומר שבעוד חצי שנה (פלוס מינוס) תהיה לנו ילדה. ההחלטה העקרונית היא לעשות הפסקה של שנה שנתיים ואז להמשיך בטיפולים (בתקווה שאז זה כבר יהיה על חשבון הקופה). חשוב לי להבהיר כמה דברים, בעקבות מסרים שקיבלתי. אז ככה, נושא תרומת הביציות הוא בדמי, בנפשי וברחמי. אני יודעת שאצטרך תרומה כבר מגיל 20 ואפשר להגיד ש"גדלתי" עם זה. ועדיין לא ויתרתי על החלום לשאת הריון ברחם וללדת ילד. כבר כשפתחנו את הפורום ידעתי שאני בכיוון של אימוץ (למרות שזה לא היה סופי) ועדיין ידעתי שאני רוצה להיות מנהלת של פורום חשוב כזה. אני אומרת את זה כדי שלא תיווצר הרגשה שהנושא פתאום פחות חשוב לי. ובקשר למאבק - זה כבר עניין עקרוני ואני מתכוונת להמשיך בו בכל הכוח. זהו, הייתי חייבת להבהיר את העניין הזה. אנחנו מאוד מאושרים עם ההחלטה ומחכים בקוצר רוח לילדה שלנו - שתגיע על בטוח בלי שום תלות בבדיקות בטא מעצבנות.
אתם ממש מרגשים אותי
אני ממילא רגשנית בימים אלה. תודה לכולם!

רועיבת

New member
../images/Emo24.gif

אתם ממש מרגשים אותי
אני ממילא רגשנית בימים אלה. תודה לכולם!

keren05

New member
עקבתי אחריך בהתרגשות בפורום האימוץ

הדרך החדשה שלנו
זוהי הודעה רישמית, למרות שאני מבינה שהשמועות כאן כבר רצות - בעלי היקר ואני חותמים השבוע על חוזה לאימוץ מחו"ל. מה שאומר שבעוד חצי שנה (פלוס מינוס) תהיה לנו ילדה. ההחלטה העקרונית היא לעשות הפסקה של שנה שנתיים ואז להמשיך בטיפולים (בתקווה שאז זה כבר יהיה על חשבון הקופה). חשוב לי להבהיר כמה דברים, בעקבות מסרים שקיבלתי. אז ככה, נושא תרומת הביציות הוא בדמי, בנפשי וברחמי. אני יודעת שאצטרך תרומה כבר מגיל 20 ואפשר להגיד ש"גדלתי" עם זה. ועדיין לא ויתרתי על החלום לשאת הריון ברחם וללדת ילד. כבר כשפתחנו את הפורום ידעתי שאני בכיוון של אימוץ (למרות שזה לא היה סופי) ועדיין ידעתי שאני רוצה להיות מנהלת של פורום חשוב כזה. אני אומרת את זה כדי שלא תיווצר הרגשה שהנושא פתאום פחות חשוב לי. ובקשר למאבק - זה כבר עניין עקרוני ואני מתכוונת להמשיך בו בכל הכוח. זהו, הייתי חייבת להבהיר את העניין הזה. אנחנו מאוד מאושרים עם ההחלטה ומחכים בקוצר רוח לילדה שלנו - שתגיע על בטוח בלי שום תלות בבדיקות בטא מעצבנות.
כן, גם אני קוראת בפורום האימוץ, נעים להציץ בפורום מלאי תמונות של ילדים צוחקים, והורים מאושרים. עקבתי אחרי כל ההודעות שלך, והתרגשתי לקרוא את ההתקדמות שלך לקראת ההחלטה הסופית. אני לא הרגשתי שהמוטיבציה שלך לנהל את הפורום הזה, ולהמשיך במאבק ירדה. שמחה בשמחתך, ומתרגשת איתך בהצלחה ביום החתימה קרן

לשיר שלום

כן, גם אני קוראת בפורום האימוץ, נעים להציץ בפורום מלאי תמונות של ילדים צוחקים, והורים מאושרים. עקבתי אחרי כל ההודעות שלך, והתרגשתי לקרוא את ההתקדמות שלך לקראת ההחלטה הסופית. אני לא הרגשתי שהמוטיבציה שלך לנהל את הפורום הזה, ולהמשיך במאבק ירדה. שמחה בשמחתך, ומתרגשת איתך בהצלחה ביום החתימה קרן
לשיר שלום
אני מאחלת לך בהצלחה בדרכך החדשה וכמו שאמרו פה כנראה שאת פותחת דרך לנשים שמתלבטות בתהליך(כמוני למשל)בעלי מאוד לוחץ עלי שנאמץ תינןק מחו"ל. האם תוכלי לשלוח לי במסר את הפרטים איפוא,מה,איך,מה העלויות בתודה מראש ודרך אגב אשמח אם תרצו לארגן פגישה שנכיר אחת את השניה אצלי בבית אני גרה בעתלית.

שיר5520

New member
פרטים

לשיר שלום
אני מאחלת לך בהצלחה בדרכך החדשה וכמו שאמרו פה כנראה שאת פותחת דרך לנשים שמתלבטות בתהליך(כמוני למשל)בעלי מאוד לוחץ עלי שנאמץ תינןק מחו"ל. האם תוכלי לשלוח לי במסר את הפרטים איפוא,מה,איך,מה העלויות בתודה מראש ודרך אגב אשמח אם תרצו לארגן פגישה שנכיר אחת את השניה אצלי בבית אני גרה בעתלית.
פרטים
בעלות היא בסביבות 20-30 אלף דולר. בקשר לאיפה וכל הפרטים זה נורא תלוי באיזו עמותה. בפורום אימוץ הפרטים ממש מסודרים ואם מפרסמים שאלות אז כולם עונים ממש בשמחה. אני ממליצה לך להיכנס ולשאול מה שעולה לך. אני עוד לא מספיק מומחית. בקשר לפגישה, אני תמיד אשמח.

נטאשה

New member
האם זה ששתי המנהלות שלנו

הדרך החדשה שלנו
האם זה ששתי המנהלות שלנו
אוטוטו חובקות ילד אומר שגם לחברים מין המנין זה יקרה בקרוב?
שיר יקרה קראתי את ההודעה שלך כבר בצהריים וכל כך התרגשתי ופשוט לא ידעתי מה להגיד, כי רוצה רק לחבק ולחבק ולחבק!!! אני כל כך מתרגשת ושמחה, זה נשמע כל כך מוחשי וקרוב. מאחלת לכם שהתהליך יהיה חלק ומהיר ושנזכה לראות את התמונות של הילדה בקרוב מאוד.

אני חושב שהייתה להן התעברות ../images/Emo8.gif

האם זה ששתי המנהלות שלנו
שיר יקרה קראתי את ההודעה שלך כבר בצהריים וכל כך התרגשתי ופשוט לא ידעתי מה להגיד, כי רוצה רק לחבק ולחבק ולחבק!!! אני כל כך מתרגשת ושמחה, זה נשמע כל כך מוחשי וקרוב. מאחלת לכם שהתהליך יהיה חלק ומהיר ושנזכה לראות את התמונות של הילדה בקרוב מאוד.
אני חושב שהייתה להן התעברות

מי מהן תילכך עם עלגה ובו תינוק קודם.
ע"פ הסימנים שיר תנצח. לא שאני מאחל שינויים בלוח הזמנים של סביון
. עם זאת השיטה וכנראה שזה עובד, אני מוכן להתערב פה עם כולם שפלפל ואני גם נילך עם עגלת תינוק.

vif

New member
אני שמה כסף

אני חושב שהייתה להן התעברות

מי מהן תילכך עם עלגה ובו תינוק קודם.
ע"פ הסימנים שיר תנצח. לא שאני מאחל שינויים בלוח הזמנים של סביון
. עם זאת השיטה וכנראה שזה עובד, אני מוכן להתערב פה עם כולם שפלפל ואני גם נילך עם עגלת תינוק.
אני שמה כסף
אני מערבת שאני מתעברת מתה עלשגיאות הכתיב שלך זה משמח אותי כל פעם מחדש

ayoosh

New member
אני גם מחייכת ../images/Emo13.gif כל פעם מחדש!!!

אני שמה כסף
אני מערבת שאני מתעברת מתה עלשגיאות הכתיב שלך זה משמח אותי כל פעם מחדש
אני גם מחייכת
כל פעם מחדש!!!
בעיקר כשמדברים על התעברות.... (אני בעד התעברויות של כולן כאן...!
) חוץ מזה, אם השיטה היא התערבות- מוכנה להתערב עם כולם (הרי כל הצדדים ירוויחו...) יום מלא

שיר5520

New member
../images/Emo24.gif זה בהחלט אומר!

האם זה ששתי המנהלות שלנו
זה בהחלט אומר!
זה יקרה לכולם ממש בקרוב אם נהיה חזקים ונאמין. אנחנו מעבירות לכולכם המון אנגרגיות חיוביות בכל יום.

גולה1

New member
שיהיה לך המון המון בהצלחה

זה בהחלט אומר!
זה יקרה לכולם ממש בקרוב אם נהיה חזקים ונאמין. אנחנו מעבירות לכולכם המון אנגרגיות חיוביות בכל יום.
שיהיה לך המון המון בהצלחה
בכל דרך שתבחרי וילד או ילדה מקסימים ומאושרים.

Yaldi

New member
מאחלת לכם הרבה אושר ורק שמחות

הדרך החדשה שלנו
מאחלת לכם הרבה אושר ורק שמחות

מצב
הנושא נעול.
למעלה