ד ו ל פ י ן 11
New member
הדרך הביתה
הדרך הביתה
עוד ביציאה ממתחם געש, כשרגלי נשענות על הזכוכית הקדמית של האוטו,החצאית מורמת מעלה, ורוח הקרה של מהמזגן מנסה לצנן את ירכי, לקחתי את ידו מההגה והנחתי אותה על הכוס.
הוא מיד הרגיש את הרטיבות הצמיגית על פנים הירך, שונה כל כך מהרטיבות של מי הים, מעורבת בחול שעל גופי.
אצבעות שלו פשוט החליקו פנימה, בתוך כל החם הזה, העבירו בי צמרמורות של חוטי חשמל לאורך כל הגוף.
עצמתי עיניים.
- זה מה שזין שלו עשה לך?
- כן
- את רוצה להזדיין אתו?
- כן
-
האצבעות שלו , שתיים, ליטפו את הדגדגן שכל כך תפח שהרגשתי שעוד שנייה אני מתפוצצת.
כביש 5. 100 קמ"ש.
הרמתי את גופי מעט , תוך שאני נשענת עם הידיים על הכיסא, הרגשה שאני מרחפת באוויר, שאני חסרת משקל.
נזרקתי קצת מהפניה של האוטו.
הוא הוציא את האצבעות וליקק אותם, לאט, אצבע אחר אצבע, בתנועה ארוכה לפה והחוצה.
הסתכלתי עליו.
הוא הביט על הכביש.
המכנסיים שלו כמעט התפוצצו.
לא נגעתי.
מימין ומשמאל היו מכוניות.
אני עם רגליים פשוקות , מורמות מעלה.
אין לי אוויר.
עצמתי את עיני שוב. שמה זין על כולם. רק שלא תהיה תעונה.
האצבעות חזרו לתוך הכוס הבוער שלי. רציתי רק את זה.
שתי נגיעות בדיוק הספיקו לגוף שלי לקרוס ולהתפוצץ לרסיסים קטנים.
בלי להיחנק, בלי לסתום את הפה בכרית, בלי לקרוס פנימה, פשוט צרחתי כמו מטורפת, באוטו, בלי פחד, שמישהו ישמע, הרגשתי חופש, חופש, חופש. חופש לצרוח, חופש להרגיש, חופש להיות בתוך הגוף שלי, עם העונג שלי, רק שלי, רק בשבילי, לא מתחשבת, לא חושבת, לא שולטת, לא קיימת.
כביש גהה. 100 קמ"ש.
כמה שניות אחרי זה, הפעימות של הכוס דרשו זין. למלא אותו, להישפד עליו.
ניסיתי להכניס את ידי בתוך המכנסיים שלו . אי אפשר. אין בהם מקום אפילו להכניס את האצבעות.
משכתי אותם בכוח מהגומי למעלה וזין רועד נשפך מהם החוצה , כאילו היה כלוא שם בוואקום.
שתי ידיו על הגה.
התכופפתי והתפתלתי על הכיסא, קשורה בחגורה ושלא מאפשרת לי להתכופף וחותכת את גופי עד כאב.
לא הרגשתי כאב.
רק רציתי להכניס את הזין הסגול הזה, כן, הוא היה בצבע סגול כמעט, הרועד והדורש לפי. עמוק, חזק, אלים.
לא לנשק, לא ללקק, לא ללטף, לא סתם לגעת. רציתי להיחנק ממנו, להרגיש אותו בגרון, הכי עמוק שאפשר.
- אני לא מתכוון לגמור. את הזין תקבלי רק בבית. אני רוצה לזיין אותך על הכיור באמבטיה.
- תעצור בצד, בבקשה
- לא
- אני מתחננת
- לא, רק על הכיור באמבטיה
-
-
מחלף בר אילן. סיבוב מסוכן מאד.
מרימה את הראש, מנשקת בצוואר, בתנוך האוזן, לא עדין, כמעט נושכת. אולי לא כמעט. נושכת, משאירה סימנים.
רוצה שפתיים. מנשקת את השפתיים. מלוחות ממי ים. מרגישה חול בפה. חול מהזין, מהצוואר, חול מהשפתיים.
מפחדת לנשק, תוך כדי נסיעה.
בכניסה לחניון החשוך, לא הייתה שום אפשרות שאחכה עד לכניסה לבית.
הוא פתח את הדלת יצא.
פתחתי את החגורה במהירות. נעמדתי על הברכיים על הכיסא, משכתי את החצאית מעלה.
הישבן היה חשוף , הכוס שלי רתח ונזל לאורך הרגל, הנוזל הצמיגי החם, מעורבב בחול, רק חיכה לזין שיחתוך את גופי ויצא לי דרך הגרון.
אם הוא לא היה פותח את הדלת שלי אני חושבת שהייתי מתה. הגוף שלי היה מתפוצץ ואי אפשר היה לאסוף את הרסיסים.
אבל הוא כן פתח.
וחדר אלי באלימות, בכוח, הכי לא עדין שאפשר, הכי מכאיב, מזיין לי את הרחם, את המעיים.
שואג כמו אריה. מרים את גופי בשתי ידיים ומלביש אותו על הזין.
זין כל כך חייתי , פראי, מטורף. ללא מילים. 25 דקות נסיעה.
שהסתיימו בחניון של הבניין.
הדרך הביתה
עוד ביציאה ממתחם געש, כשרגלי נשענות על הזכוכית הקדמית של האוטו,החצאית מורמת מעלה, ורוח הקרה של מהמזגן מנסה לצנן את ירכי, לקחתי את ידו מההגה והנחתי אותה על הכוס.
הוא מיד הרגיש את הרטיבות הצמיגית על פנים הירך, שונה כל כך מהרטיבות של מי הים, מעורבת בחול שעל גופי.
אצבעות שלו פשוט החליקו פנימה, בתוך כל החם הזה, העבירו בי צמרמורות של חוטי חשמל לאורך כל הגוף.
עצמתי עיניים.
- זה מה שזין שלו עשה לך?
- כן
- את רוצה להזדיין אתו?
- כן
-
האצבעות שלו , שתיים, ליטפו את הדגדגן שכל כך תפח שהרגשתי שעוד שנייה אני מתפוצצת.
כביש 5. 100 קמ"ש.
הרמתי את גופי מעט , תוך שאני נשענת עם הידיים על הכיסא, הרגשה שאני מרחפת באוויר, שאני חסרת משקל.
נזרקתי קצת מהפניה של האוטו.
הוא הוציא את האצבעות וליקק אותם, לאט, אצבע אחר אצבע, בתנועה ארוכה לפה והחוצה.
הסתכלתי עליו.
הוא הביט על הכביש.
המכנסיים שלו כמעט התפוצצו.
לא נגעתי.
מימין ומשמאל היו מכוניות.
אני עם רגליים פשוקות , מורמות מעלה.
אין לי אוויר.
עצמתי את עיני שוב. שמה זין על כולם. רק שלא תהיה תעונה.
האצבעות חזרו לתוך הכוס הבוער שלי. רציתי רק את זה.
שתי נגיעות בדיוק הספיקו לגוף שלי לקרוס ולהתפוצץ לרסיסים קטנים.
בלי להיחנק, בלי לסתום את הפה בכרית, בלי לקרוס פנימה, פשוט צרחתי כמו מטורפת, באוטו, בלי פחד, שמישהו ישמע, הרגשתי חופש, חופש, חופש. חופש לצרוח, חופש להרגיש, חופש להיות בתוך הגוף שלי, עם העונג שלי, רק שלי, רק בשבילי, לא מתחשבת, לא חושבת, לא שולטת, לא קיימת.
כביש גהה. 100 קמ"ש.
כמה שניות אחרי זה, הפעימות של הכוס דרשו זין. למלא אותו, להישפד עליו.
ניסיתי להכניס את ידי בתוך המכנסיים שלו . אי אפשר. אין בהם מקום אפילו להכניס את האצבעות.
משכתי אותם בכוח מהגומי למעלה וזין רועד נשפך מהם החוצה , כאילו היה כלוא שם בוואקום.
שתי ידיו על הגה.
התכופפתי והתפתלתי על הכיסא, קשורה בחגורה ושלא מאפשרת לי להתכופף וחותכת את גופי עד כאב.
לא הרגשתי כאב.
רק רציתי להכניס את הזין הסגול הזה, כן, הוא היה בצבע סגול כמעט, הרועד והדורש לפי. עמוק, חזק, אלים.
לא לנשק, לא ללקק, לא ללטף, לא סתם לגעת. רציתי להיחנק ממנו, להרגיש אותו בגרון, הכי עמוק שאפשר.
- אני לא מתכוון לגמור. את הזין תקבלי רק בבית. אני רוצה לזיין אותך על הכיור באמבטיה.
- תעצור בצד, בבקשה
- לא
- אני מתחננת
- לא, רק על הכיור באמבטיה
-
-
מחלף בר אילן. סיבוב מסוכן מאד.
מרימה את הראש, מנשקת בצוואר, בתנוך האוזן, לא עדין, כמעט נושכת. אולי לא כמעט. נושכת, משאירה סימנים.
רוצה שפתיים. מנשקת את השפתיים. מלוחות ממי ים. מרגישה חול בפה. חול מהזין, מהצוואר, חול מהשפתיים.
מפחדת לנשק, תוך כדי נסיעה.
בכניסה לחניון החשוך, לא הייתה שום אפשרות שאחכה עד לכניסה לבית.
הוא פתח את הדלת יצא.
פתחתי את החגורה במהירות. נעמדתי על הברכיים על הכיסא, משכתי את החצאית מעלה.
הישבן היה חשוף , הכוס שלי רתח ונזל לאורך הרגל, הנוזל הצמיגי החם, מעורבב בחול, רק חיכה לזין שיחתוך את גופי ויצא לי דרך הגרון.
אם הוא לא היה פותח את הדלת שלי אני חושבת שהייתי מתה. הגוף שלי היה מתפוצץ ואי אפשר היה לאסוף את הרסיסים.
אבל הוא כן פתח.
וחדר אלי באלימות, בכוח, הכי לא עדין שאפשר, הכי מכאיב, מזיין לי את הרחם, את המעיים.
שואג כמו אריה. מרים את גופי בשתי ידיים ומלביש אותו על הזין.
זין כל כך חייתי , פראי, מטורף. ללא מילים. 25 דקות נסיעה.
שהסתיימו בחניון של הבניין.