הדרך אל החופש....

לסלי

New member
הדרך אל החופש....

יום רביעי. אני אמורה להיפגש איתו היום. קבענו ל - 21:00. מהר אני רצה למספרה, וחוזרת על אותו הנוהל - מבקשת מהספרית שתסדר לי שיער חלק: "תעשי לי פן" אני אומרת לה. והיא מתחילה בעבודה הנמרצת של החלקת התלתלים השחורים והסוררים שלי. כולם אומרים לי כמה שזה מתאים לי שיער חלק, כמה שזה יפה. ומה אני אומרת? די! נמאס לי! אני אוהבת את התלתלים השחורים והפרועים האלה, התלתלים שמביעים את כל-כולי: בן אדם קופצני,חושני, חסר-מעצורים, בן אדם שאומר ועושה מה שמתחשק לו בכל רגע ורגע ובטח שלא נשאר סולידי ורגוע כמו שיער חלק... בן אדם שצוחק על החיים, ביחד עם החיים, בן אדם שלא רוצה יותר להתחבא מאחורי מה "שנראה" יפה, אלא הולך עם מה שבאמת חשוב - מה שמרגיש יפה! אז הנה צעד בדרך אל החופש שלי - יותר אני לא עושה החלקת שיער! שהעולם ואשתו יקבלו אותי כמו שאני, כי אני הדבר הכי נפלא שיכול לקרות לי, ואני מושלמת עם התלתלים הפרועים שלי. כי זאת אני! * ואם מישהו חושב שאני דרמטית מדיי, או שמה שכתבתי כאן מגוחך, אני אומרת: whatever... אני שולחת לך חום ואהבה, יש לי בשפע מהם עבור עצמי כך שאוכל לחלוק את זה גם איתך.

מה? זאת ההודעה הכי הגיונית ש..

שראיתי בזמן האחרון. זה מזכיר לי קטע מהספר החביב עלי "גשר הציפרים" (ספר פנטזיה מצחיק בטירוף). יש שם סיפור על בחורה שנעלמה שלפי התיאור היא האישה היפה בעולם. הגיבורים מוצאים אותה די על ההתחלה, אבל בכלל לא מבינים שזאת היא, כי יש לה פנים שטוחות, ופה גדול ורגליים עבות, ובקיצור אף מאפיין של יופי קלאסי, חוץ מהחיוך שלה שמאיר את העולם. בסוף הגיבור מגיע למסקנה שהיא אכן הכי יפה בעולם, כי היא תמיד טבעית ושמחה, ואילו הנשים היפות הן תמיד מלאכותיות ונוקשות, לא יכולות לחייך מרוב איפור, לא יכולות לזוז מרוב בגדים הדוקים... בהצלחה עם ההוא

Jerald_Admonds

New member
יאאאא מיתר

אהבתי! יש לך את המאפיינים המקבילים ליופי המושלם של הגבר?

deep ocean

New member
הודעה מקסימה!!!!

תענוג היה לקרוא אותה!!!!! דרמטית מידי? מתוקה-הנאה צרופה לקרוא אותך!!

לסלי

New member
תודה חמודים!!! ../images/Emo24.gif

כמה כיף לקבל חיזוקים חיצוניים! קבלו חיבוק ונשיקה. ובן - אני פנויה מחר, שנקבע להיפגש ברבנות?

Jerald_Admonds

New member
אחלה מה שכתבת אחותי ../images/Emo45.gif

אבל אוי לכם אם אני לא מוזמן לחתונה!

למעלה