הדרך אל האושר

הדרך אל האושר

היי אני בן 21 והשאלה שלי קצת פילוסופית. מעניין אותי לדעת אם בגיל 50+ מצאתם את הדרך אל האושר? כלומר, להיות מאושר תמיד או לפחות ברוב המוחץ של הזמן? (הנסיון וחוכמת החיים שצוברים עד גיל 50 בהחלט יכולה לעזור להשיג את האושר).

ביג בוי הייתי נותנת הרבה הרבה כדי

לחזור לגיל שלך ולהתחיל מהתחלה מגיל 21 המון דברים בטוח הייתי עושה אחרת.... בגיל שלנו המוות הרבה יותר קרוב זה הדבר הכי משמעותי בגיל הזה בגיל הזה אולי נפתרים פחדים מסוימים וניתנות תשובות לשאלות רבות שיש לך בגילך הצעיר והרענן אבל באים פחדים אחרים ובאות שאלות רבות המחכות לתשובות ובגיל הזה לפעמים כבר אין תשובות זה הכי גרוע הדבר הכי כייפי בגיל הזה הוא שנפטרנו מהוד מעלתו המחזור החודשי הארור והקשה הזה הדבר הכי עצוב הוא שכבר אי אפשר לעשות ילדים

t a m n u n a

New member
ביג אחד תקשיב טוב!!!!!!!!../images/Emo110.gif

מה פתאום מאושרים בגיל חמישים דכאון אחד גדול כל יום סבל....ובעצם אולי תשאל את אמא ואבא שלך?????? עצה קטנה לי בשבילך ילד גדול, קח את הרגליים שלך וברח מהר מהפורום הזה ומהר!!!!!!!!!!!! וחוץ מזה באם השאלה היתה פילוסופית הייתי עונה לך, אבל לא.

t a m n u n a

New member
טוסקה שלוםםםםםםםםם../images/Emo110.gif

טוסקה חמודה אל תגלי למגי ששאלתי אותך כי היא מתעצבנת אבל אכלת את יודעת מה? היא רזה ולא מבינה מה זה בלינצ´עס טובים, שזה לפעמים ממש אורגנזה....

טוסקה

New member
חחחחח זה גם מביא אורגזמה לא רק

אורגנזה.... שמחה שחזרת, יקירה

magy

New member
להרגיז????

למה? אני רגזנית? מה פתאום? מאיפה המצאתם את זה?
אני מתה על בלינצ´עס.....(לא לכתוב יותר את המילה הזו........!!!) אבל ....אחד אחד....לא ביחד.... כל פעם בלינצ´ אחד.... ורצוי עם גבינה קשה....ולא רכה... והרבה אחוזי שומן.... תנו להזכר בבלינצ´ האחרון......רגע...... וווואלה, לא זוכרת..... אני חושבת שהיה טעים...אבל ....כבר לא זוכרת.... טוב, בפעם הבאה, אני רוצה אותו מתוק....עם המון המון קצפת... די.....כבר.....עם ה-בלי-N-צ´עס האלה.......
אני הולכת לחפש משהו לאכול..... סתם מגרים אותי.....

t a m n u n a

New member
מגי............../images/Emo23.gif

OTOTO יוצאת ברכבת ישראל לתל-אביב. היום לומדת יידיש......זה בשביל שבפורום יידיש לא ירכלו עלי......... ולא לדבר על אוכל יותר אני בצוםםםםםםםםםםםם אחרי האיטליה הזאת...אוףףףף.

פירט

New member
למה מביאה אותי טוסקה....../images/Emo48.gif

תמיד שהשם הזה עולה על המסך אני חושב על טוסיק....... במובן החיובי שלו..... מעניין,מה אומר זיגי על זה.........

טוסקה

New member
חחחח פירט - גם טשטושה קוראת לי כך

טוסקה היא דמות אופראית... אבל אם אתה דווקא חושב על טוסיק.... גם זה לא רע... זה יכול אפילו להיות מאוד מעניין

טשטושה

New member
../images/Emo9.gif אני מודה......

מודה ומתוודה, טוסקה, טוסינקה, טוסק´לה..... חחחחח היות ואני כנראה צעירת הפורום, הנוף שמסתובב לי מול העיניים זה טוסקעלעך..... של שלושה ילדים צעירים כאלו.... שלשמחתי - עוד לא מתביישים לרוץ במערומיהם ברחבי הבית/גינה/איפה שבא..... חוץ מזה - יש רע בטוסיק?...... זה אפילו נשמע לי עליז ושובב........ טוב, ברחתי מפה - שלא תגידו עלי..... טש

טשטושה

New member
פירט - אל תהיה כזה.....

יש הבדל בין "תחת" ל- "טוסיק"..... עצום - עצום הוא ההבדל... על הנחת לא מתווכחת, ככל שגדל הטוסיק לתחת - יש צורך במקום גדול יותר להניח בנחת את התחת חחח טש

פירט

New member
לא מצאתי חרוז לטוסיק......./images/Emo48.gif

ו.....נכון....... טוסיק הרבה יותר נחמד,עגלגל,תפוחי ומפולח......

טשטושה

New member
לא הבנתי פירט.....

אתה בענין של איסוף תמונות - או איסוף חתונות??????? לפי צירוף הכמויות שתפרט, אדע מה יש לך יותר - חתונות - תמונות.....

למעלה