הדרה כלל ארצית

deathcaster

New member
אז באמת התבלבלתי בינך ובין מישהו אחר

לאונידס

Active member
צודק, 70 קווי מבישין לא נועדו לקומץ

החרמת סופרמרקטים שמעיזים להעסיק קופאיות לא נעשית ע"י קומץ. הפארסה העצובה על חדר המיון בבית חולים ברזילי לא נוצרה ע"י קומץ. האלימות במקרה של האמא המרעיבה/מתעללת/בן הארמו"ר מרוצץ ראשי תינוקות או whatever לא נוצרה ע"י קומץ. הפרעות בעקבות פתיחת חניון קרתא לא נערכו ואורגנו ע"י קומץ. מדובר במסע מאורגן וממומן כלל ארצי שנמשך הרבה מאוד זמן ולא מקרה נקודתי בבית שמש. לא קומץ ולא נעליים.

deathcaster

New member
אני טוען זאת כבר שנים.... אני מאוד שמח

שהרב מצגר, התקשורת (כדברי dim18) וחבריי הקרובים.. סופסוף מתחילים לעכל שמה שזעקתי בראש חוצות מזה זמן רב מתחיל לחלחל אצלם במוח והם מבינים שצדקתי.

Sophalin

New member
מה זאת החוצפה הזו

אני כבר שנים זועק את זה בדיוק כמוך ואני בטוח שיש פה עוד כמה חברי פורום שעושים זאת. אני חושב שיש פתרון יותר טוב... פשוט לחזור לגלות. כאשר החרדים יחיו פה לבדם ויבינו שהם צריכים: א. לעבוד בעצמם. ב. לשרת בצבא. ג. "לחלל שבת" ד. להתרבות אולי הם יתעשתו. אירן זה יהיה בכל מקרה...

אסננוש15

New member
נכון, אחד מהחילוניים בבית שמש

אמר משפט כ"כ נכון בכתבה שהובאה פה, של "אולפן שישי", הוא צעק מול המצלמה, "אני הייתי פה (בישראל) 50 שנים, נתתי את דמי במלחמות ישראל... שירתתי בצה"ל... אני עובד... משלם מיסים, והיום אני זה שצריך לפחד ללכת ברחוב מהבריונים האלו" ?! ... אולי אני לא ממש מדייקת במילים, אבל זו היתה רוח הדברים... מה לומר לך? הוא צודק ואין בכלל מה להוסיף. אני אומרת משהו כזה, אם הם לא רוצים שלא יעבדו, (שירעבו, מצידי) אם הם לא רוצים שלא יתגייסו... אם הם לא רוצים להיות מעודכנים- שישארו גלותיים דוברי אידיש... אבל שאנשים פה שהקימו את המדינה והשתתפו במלחמות ישראל יפחדו מהחולי נפש הללו? למה מי מת? איך בעלי אמר לי פעם... למה שחייל חילוני ירצה בכלל לשרת במוצבים בואכה קריית ספר וסביבותיה?! ... כדי להגן על החרדים שלא תורמים אפילו יום אחד למען המדינה.... למה?! שמעתי פעם אלוף משנה בשם גידי נצר, תושב שלוחות, אדם דתי, שהיה טייס בחייל האויר בכמה מלחמות ישראל, הוא אמר משהו ברוח הדברים הללו : "יושבים להם אנשים בכנסת (התכוון לחרדים, מן הסתם) מחליטים אם לצאת למלחמה, או לא, או כל החלטה על פעילות מבצעית אחרת, מי שיצא בסוף למלחמה זה אני והבן שלי (כך הוא אומר על עצמו).... ולא נדע אפ נחזור בכלל בחיים...הם אפילו יום אחד לא שירתו בצבא... הם לא יודעים אפילו מה זה אבק שריפה".... המילים האלו חילחלו בי חזק. כמה שזה נכון. בכלל אני חושבת שצריך חוק כזה, שאין אפשרות למישהו לכהן כשר או כח"כ או כל תפקיד פוליטי-ממשלתי, למי שלא עשה שירות צבאי/אזרחי. כנ"ל גם לגבי ראשות עיריה. מי שאין לו תואר אקדמי מוכר שלא יהיה ראש עיריה. ככה נחפף לנו מהעיניים את כל ראשי העיר הבורים בערים כמו קריית ספר, בית שמש, אלעד, ביתר וכו'.

למעלה