הדרדרות ....

kirk hammet

New member
הדרדרות ....

מה אני יגיד לכם , מה שקורה פה זה נפילה חופשית ... כשאני ``גיליתי`` את הפורום הזה , היה פה הודעות שנונות ונפלאות , שריתקו אותי פשוט ... אבל איזה הדרדרות !!!! בתקווה שתשנו דרכיכם .... גילעד חסר השם , השנוא על הכלל ומאוכזב הפורום ....

Hell is beige

New member
אתה יודע מה אני שונא?

אין לי בעיה עם אנשים שכותבים בשגיאות כתיב, אין לי בעיה עם אנשים שמקללים, אין לי בעיה עם אנשים שמעשנים יורקים ומפצחים גרעינים. אין לי בעיה עם צמחוניפ, אין לי בעיה עם דתיים, אין לי בעיה עם חילוניים. אין לי בעיה עם נרקומנים, אין לי בעיה עם נשים, אין לי בעיה עם ערבים, אין לי בעיה עם שחורים, היספאנים, מונגולים, טטרים, בוכארים, צ`רקסים, גרוזינים, מאדימים וכו` וכו`. אין לי בעיה עם ילדים, אין לי בעיה עם מבוגרים, אין לי בעיה עם הומואים, אין לי בעיה עם לסביות, אין לי בעיה עם מנהלי פורום. אין לי בעיה עם אנישם שאוהבים רוק, או פופ, או טראנס, או באך. אין לי בעיה עם שלמה ארצי, אין לי בעיה עם יהודה פוליקר, אין לי בעיה עם סילבן שלום. אין לי בעיה עם קלסטרופובים, אגורופובים, שרופובים, הומופובים, ארכנופובים, הידרופובים, מחשבופובים וקולה-או-פובים! אין לי בעיה עם מרוקאים, אין לי בעיה עם תימנים, אין לי בעיה עם יהודים, מוסלמים, נוצרים, בודהיסטים, הינדוהיסטים ושטניסטים. אין לי בעיה עם אנשים שאוהבים צ`יפס, אין לי בעיה אם שואבי אבק, אין לי בעיה עם מנורות שולחן. יש לי בעיה עם אנשים שמתנשאים על אנשים שהם לא מכירים...

kirk hammet

New member
חחחחחח

אני רואה שאתה אדם מאוד חביב לבריות ..... לא שונא אף אחד ... ממש הלוואי עליי , אבל מה לעשות שאני אוהב לשנוא אנשים (אף אחד מפה , בינתיים ....) וסליחה אם בדבריי הייתה איזשהי נימה של התנשאות , זה הייתה אך ורק ביקורת !

תגובה

נגמר הכוח. הפורום הזה מאוד לא מעניין. אבל בניגוד לפורומים אחרים הוא תמיד שומר על רמה סבירה של כתיבה. לאחרונה כל הכותבים הטובים הפסיקו לכתוב או שהתחילו לכתוב רע(אני!). קח לדוגמא אותי. כתבתי היום הודעה על שינוי השפה, וההומור איך נאמר, עב לרוב האנשים מעל לראש. התאכזבתי שהפורום לא מוכן עדיין לעלות ברמה. יכול להיות שיש עוד מאוכזבים. אבל רק שתזכור שיש פה המוני כותבים נהדרים: נעל, NO, קורט,דומיניק אהובתי, דולצינאה, בלאק סטאר, מיכל(מדי פעם) ועוד הרבה שנעלמו לאחרונה- הפושע המחשבתי, בלאונט ומיינד פ`יף. וכמובן האוי ויי משהו.. שללא ממש קראתי את שמה עד הסוף אך מדי פעם היא מנפיקה הודעות סבירות לחלוטין. מה לעשות שמדי פעם יש ימים ככה ככה. או הפתגם הידוע והשחוק: יום עסל יום בסל. שפירושו: יום אתה מחבל עטור תהילה ויום לאחר מכן שני אפאצ`ים של צה``ל מפרקים אותך לאטומים עם שני טילים מונחים. ערן.

kirk hammet

New member
שני דברים

אחד - אהבתי את הסוף .... שהזכיר לי ימים נשכחים ממש כמו שלשום !!1 וקורט לא כותב נהדר קורט סתם עוקץ ... אבל עושה את זה טוב

ויקי.ש.

New member
...

איך אתה יכול להתלונן על התדרדרות ובאותה הודעה להשתמש בעברית שגויה(``אני יגיד``,``איזה הדרדרות``) אפילו במילת הנושא היתה טעות!!! באותה מידה שתאה מגיב על ה``התדרדרות`` אני יכולה להגיב ולהתלונן על ``התדרדרות השפה`` אז לפני שאתה מציב טענות בפני אחרים תבדוק את עצמך...

kirk hammet

New member
בשום שלב

בשום שלב , שום שלב , לא אמרתי שאין לי חלק בהתדרדרות הזאת ....... ואנוכי מתנצל על אותם שגיאות שנפלו ..... הסיבה עדיין אינה ידועה ... ואל תתקני אותי שוב

הסכמתי

יש אנשים שפשוט מציפים בהודעות מטומטמות בלי להעליב וחסרות תוכן....

למעלה