הדרדרות במצב

zs1957

New member
תמר המשפחה שלךעוברת זעזוע קשה

אני הייתי לוקחת ממנו את כרטיס האשראי. הוא לא צריך אותו. תתנו אותו לאמא שלך שתשור לו אותו. בשבילי כרטיס האשראי הוא כמו נהיגה במכונית. כשם שלאני בידיו את ההגה כך אין לתת בידיו כרטיס אשראי. המחלה משנה את אישיות האדם והוא מתגלה בשיא כיעורו. אמא של ז"ל ספרה ולשכנים שאחותי וגיסי גונבים לה דברים מהבית. מיד הבנתי שמדובר באלצהיימר לקחתי אותה לפסיכוגריטרית קבלתי חוות דעת רפואית משפטית פניתי לבית המשפט למשפחה ובקשתי אפוטרופסות גוף ורכוש יחד עם אחותי על אמי ובא גואל לציון. אל תרחמי על עצמך את תשקעי . תגיי אני אטפל בזה לשביעות רצונה של אמי ושלי.. נוצרה סיטואציה חדשה עלייך ללמוד להתמודד אתה עם כל הקושי בדבר. כך תצליחי במשימהאם תאמרי כל הזמן קשלה לי תכנסי למרה שחורה ויה לך יותר קשה להתמודד את תשקעי בדיכי. אנחנ פה לשרותך בכל עת. פה את יכולה לבכות לקטר בבית את פנתר. את המפקדת ,תומכת באמא ואבא החולה. זהבה

zs1957

New member
תמר יקירה

אביך סובל מדמנציה וסקולרית זו דמנציה שנגרמת כתוצאה מארועים מוחיים שהחולה עובר. כל ארוע כזה מוחק תאים בריאים במוח. ככל שהארועים רבים נמחקים יותר תאים וזה פוגע בזכרון בהליכה בדיבור תלוי מה נפגע האונה הימנית או השמאלית .ימנית זה דיבור שמאלית זה גפיים:ידיים ורגליים וכו". אני מציעה בנוסף לנוירולוג שאביך מטופל אצלו ללכת לנוירולוג מומחה לכלי דם עם כל בדיקות ה-CT- וה-MRI לקבל חוות דעת נוספת. יש תרופות מיוחדות לחולי CVA שניתנות ע"י מומחים. אני אכתוב לך במסר אישי שם של רופא שנחשב לאחד הטובים בארץ בתחום. אני כבר הפנתי אליו חולים במצבים של בעלך והוא סייע להם. גם אמא שלך זקוקה לסיוע נפשי. היא מטפלת באביך 24 שעות ביממה וזה גומר אותה לכן חשוב מאד גם לחזק אותה שולחת לך חיבוק גדול. זהבה

זהבה יקרה

אנא אל תעלבי ואל תפגעי ממה שאכתוב. אני יודע שאת מאלו שמוכנות לתת מעל ומעבר בכדי לעזור לאחרים. אבל לפעמים אנחנו נסחפים מתוך הרצון לעזור. לדעתי אין לנו כלים לקבוע ממה סובל מישהו. אנחנו בהחלט יכולים לציין שלפי הסימנים נראה לנו שמישהו סובל מדמנציה. אבל אין לנו אפשרות לקבוע איזה סוג. הסוג הכי נפוץ זה אלהיימר ודרושה מומחיות רבה בכדי לקבוע שה לא אלצהיימר אלא דמנציה וסקולרית. גם הרופא הכי מומחה לא יקבע זאת דרך כתיבה בפורום אלא רק מפגישה אישית עם החולה ומשפחתו, ואחרי שערך בדיקות ומבדקים. אישית, אודה לכל אחד בפורום אם יעיר לי על חריגה שלי דומה. זהבה, אני|מחבק|אותך ואל תפגעי.

zs1957

New member
יענקלה היקר לא נפגעתי

אני יודעת שמה שכתבתי הוא נכון מעבר לכתיבתי בפורום אני מפיקת אירועים ובינהם כנסים רפואיים התשלמתי רבות בתחום ויש לי נסיון של 20 שנים. לא אמרתי סתם את מה שאמרתי. כמובן שאתה צודק שהמשפחה צריכה להסתמך אך ורק על חוות דעתו של הרופא המטפל בחולה. שולחת לך חיבוק בחזרה ובאמת באמת שלא נפגעתי. יום טוב, זהבה

זהבה'לה לא חרדית ואפילו לא דתיה, ועבדתי באותו

מקום שבעלה עבד, אז מותר לי. אותך אריאלה אני מעיז בחיל ורעדה רק ל

יענק'לה שוב אתה צודק..

מה לעשות.. אני לא יודעת איך התהליכים באלצהיימר, אבל יודעת איך זה "עובד" בדימנציה פרונטלית, שנגרמת מאירועיים קטנים שאףאחד לא יכול למנוע אותם או להזהיר מפניהם, וזאת היית הכוונה שלי למעלה, ובמקרה כזה באמת אין הרבה מה לעשות..רק לקוות שיהיו כמה שפחות אירועיים ובמרחקי זמן ארוכים.. וזה מה שאני עושה.. שיהייה לך יום טוב!!!!!

למעלה