הדרדסית תשמעי רגע........

הדרדסית תשמעי רגע........

אני קורא הודעותיך,ותגידי:את לא מתביישת! תגידי את בסדר? את חושבת שזה מכובד לכתוב כמה את אוהבת סקס! תשמעי,את מוזרה את מנהלת פורומים לא אכפת לך מה אנשים חושבים עליך? קראתי גם על סצינת הסקס שהיתה לך עם אישה! אללה יסטור!

יודעת מה הבעיה שלך?

את חושבת שאת חכמה! צר לי להגיד לך את זה אבל את לא! את חושבת שאם תספרי דברים לא מקובלים,ולא שגרתיים,ודברים שאת יודעת לא נעים לדבר עליהם,אלה יעשו אותך למקורית אבל את ממש לא מקורית! דעי לך-אני מהפורום,ואת לא תוכלי לזהות אותי,אבל אני וגם חלק לא קטן מהפורום,יש לנו סטיגמה מוצקה עליך. אז דחילק,עשי טובה ותתחילי להתאפס! כי כל סיפורי אלף לילה ולילה לא עושים אותך יותר מקובלת ויותר פופולרית

ושוב את\ה לא מקורי../images/Emo31.gif

1. כי אם היית\ה נכנס בשם כלומר הניק המקורי שלך כאן אז אולי היית\ה מקבל יחס בצורה נאותה. 2. לגבי פופולריות תאכל את הלב שלך כנראה שאני יותר פופולרית ממך (אם את זכר או נקבה וואט אוור) אני לא מסתתרת מאחורי ניקים מוזרים אבל את\ה מה מפחדים כי את\ה כאלה "פופולרים" חחחחחחחחחחח ולסיום ברגע שתהיה לך (זכר או נקבה או תרנגול פחדן) לצאת מהתחפושת אספר לך מה זה להתאפס. מרחמת עליך מאוד תתחבא\י חסר לך תשומי
כרגע זו הודעתי ותגובתי האחרונה לכל הפחדנים ברררר יאללה להתחבא. ועכשיו בהחלט זזתי למנוחת אחר הצהרים שלי יש סקס בערב חחחחחחח

תשמעי רגע......

את אומרת שאני לא מקורי? תשמעי ילדה קטנה,אני בחיים שלי אכלתי הרבה כמוך..... אני קולט אותך,כי את משדרת הכל מהבטן,יחד עם החכמויות שאני מתאר לעצמי מדוע את מספרת אותם. אז רובנו אוהבים סקס,אני לא שואל למה אישתי אוהבת שאני יורד לה....וכל מיני אבל את....... שימי לב את משהו מוזר כאן, וחברה תודו שאני צודק

פיראט*

New member
אתה ממש לא מקורי ../images/Emo66.gif

ולא שום דבר אחר... אתה יודע שאתה מדבר שטויות ולכן אתה דואג להסוות את עצמך שלא יזהו אותך עם הזבל שאתה שופך כאן.. שלא תאלץ להתמודד עם תגובות.. שתוכל להשמיץ חופשי. גיבור חמוד שכמוך...שפן הוא אריה לידך. אתה משתין לבריכה שבה גם אתה שוחה, ועושה את זה מהמקפצה.. אתה אמנם מכסה את פניך אבל חושף לעיני כל את ערוותך המצ´וקמקת... איכססססססססס

טאKילה

New member
מממ...../images/Emo3.gifפיראט אהבתי...

האמת גנבת לי את האותיות מהמיקלדת. אם תגובה כמו שלך פיראט ,לא מוצאת מה להוסיף. ואת דרדסית שיחיו הקנאים תמשיכי בשלך.

אתה לא מקורי ,את נעליים?

אתה חושב שאתה חכם?צר לי להגיד לך את זה אבל אתה לא! אתה חושב שאם תכתוב דברים אתה מקובל?לא ולא כי אתה סתם נעליים. סיטגמה מוצקה יש על מה מי?שתהיה סטיגמה הכל פה חסה.

לא מקורי+הדרדסית../images/Emo88.gif

תקשיב טוב טוב זכותו של כל אחד לכתוב על מה שהוא חושב או רוצה ואחד כמוכה/כמוך לא יקבע לו מה לכתוב או לספר. דחיל רבאקקקקקקקקקק מספיק דרדסית נחמדה=בא לך לספר על החויות שלך אז==ח ו פ ש י ==אל תשימי לב לאף אחד באמת תעשי מה ב-_ _ _ שלך מתי שאת רוצה ואיפה שאת רוצה לא מקורי=אם בא לך להחזיק
תבקש יפהההההההההההההה. =========ב ש ב י ל ז ה י ש פ ו ר ו ם =========

למעלה