הדראפט של דנבר

DAnalyst

New member
הדראפט של דנבר

למייק & מייק היה היום קטע ענק על הדראפט של דנבר. אני אנסה לשחזר: בתור קבוצה עם הגנת הריצה השניה הכי גרועה בליגה לדנבר היה צורך ברור לתקן את הבעיה. עכשיו, ישנן שתי דרכים לעשות את זה: הראשונה - אתה מביא לקבוצה (טריידים, פרי-אייג'נטס, דראפט) שחקנים ל-DL שלך בשביל להקשות על קבוצות לרוץ דרך האמצע, השניה - אתה מגייס את Knowshon Moreno, רץ אחורי מג'ורג'יה, שזה בדיוק מה שדנבר עשו! נכון, זו דרך פעולה פחות נפוצה, אבל ככה אתה מונע מקבוצות אחרות לקחת אותו ולרוץ נגדך, אז כבר שיפרת את ההגנה שלך נגד הריצה... אז דנבר הצליחו שוב לשפר את הקבוצה באופן לא שיגרתי, בדיוק כמו שהם עשו בעמדת ה-QB... קרעו אותי מצחוק.

s e a h a w k

New member
היי העיקר שהם עשו טרייד אפ איתנו

נתנו לנו את בחירת הסיבוב הראשון שלהם בעונה הבאה תמורת בחירה בסיבוב השני כדי להביא... לא, לא נוז תאקל אימתני וגם לא ליינבקר שיעזור נגד הריצה, אלא קורנר - בלי ספק הצורך הגדול של הקבוצה...צ'אמפ ביילי, מאחוריך. ברצינות - היה להם דראפט על הפנים...

RoyBehar

New member
הדראפט של הברונקוס

לא כתבתי עליו כלום עדיין, בעיקר כי אני עוד מנסה להבין מה קרה שם.. אין לי מילה רעה אחת להגיד על הבחירה של איירס, ללא ספק צורך שהיה לנו. אבל נושון מורנו (רק לי זה נשמע כמו שם של עארס מדרום בת ים? וסליחה לבת ימים שקוראים פה..) באמת לא הסתדר לי עם הכיוון ההגנתי שללא ספק היינו צריכים לקחת בדראפט הזה. אבל חשבתי על זה עוד קצת וההסבר של מיקי די קצת מסתדר לי. לא יודע אם חשבו שהוא עוד יהיה על הלוח כשתגיע הבחירה של דנבר, אבל ברגע שכן, היה חבל להם לוותר עליו. תכלס, אחת הבעיות של דנבר בשנה שעברה הייתה קשורה למכת הפציעות של הRB (7 פצועים לאורך העונה, פציעות מטורפות והזויות בד"כ), מה שגרם לנו לבעיה גם בעמדה הזו,מה שהוביל לכך שההתקפה הסתמכה בעיקר על קאטלר, מה שלחלוטין צימצם את זמן השליטה בכדור וגרם להגנה שלנו לעבוד הרבה יותר קשה. זאת גם דרך לשפר את ההגנה, לתת לה לעבוד קצת פחות. אז אני לא לגמרי מבואס מהבחירה הזאת, אם זה היה הטרל דיוויס הבא זאת תהיה בחירה שתיזכר לדורות, אם לא, זאת לא הבחירה שתמוטט אותנו לעונה הבאה. ההגנה קיבלה כבר חיזוקים משמעותיים (ע"ע בראיין דוקינס), ואי אפשר להתעלם מהעובדה שההתקפה שלנו לא תהיה ההתקפה של העונה שעברה. אני חושב שRB שתופס את הכדור כמו שמורנו יודע הוא נכס לקבוצה עם QB שמוסר יותר טוב לטווחים קצרים/בינוניים. אנחנו צריכים עוד מטרה על המגרש שיכולה לקחת מסירה של 5 יארד לרווח של 20 וזה בדיוק מי שקיבלנו עם מורנו. נקווה שהוא גם יספק את הסחורה. ולגבי בחירת הקורנר - עם כל הכבוד לצ'אמפ ביילי, אי אפשר לדעת מה יהיה עם הפציעות שלו, ואני גם לא יודע כמה שנים עוד נשארו לו לצערי. מה גם שדרה בליי התגלה כאכזבה רצינית, אני חושב שלא מזיק חיזוק גם בעמדת הקורנר. בסה"כ, לא הדראפט המושלם אבל גם לא כישלון טוטאלי לדעתי.

laufgas

New member
צ'מפ הרבה יותר צעיר מדוקינס

יש לצ'מפ לדעתי עוד איזה 4-5 שנים לפחות בתנאי שהוא ישמור על עצמו.

DEJ

New member
אני קצת מתקשה לראות מה חדש בזה

שמעון מזרחי עושה את אותו הדבר מזה שנים. אם דנבר יפעלו באותה שיטה, אז מורנו יעביר את שלוש העונות הבאות על הספסל (בשכר גבוה), ואז יפרוש מתוסכל כאשר אף אחד לא מכיר אותו.

למעלה