הדק של אלוף העולם!

impale

New member
הדק של אלוף העולם!

40 cards Monsters: 20 2 Asura Priest 1 Breaker the Magical Warrior 2 Chaos Sorcerer 2 Cyber Dragon 1 Cyber-Stein 1 D.D. Warrior Lady 1 Exiled Force 2 Magician of Faith 1 Mystic Swordsman LV2 2 Mystic Tomato 1 Sangan 2 Spirit Reaper 1 Tsukuyomi 1 Zaborg the Thunder Monarch Spells: 16 1 Book of Moon 1 Confiscation 2 Creature Swap 2 Enemy Controller 1 Graceful Charity 1 Heavy Storm 1 Last Will 1 Mystical Space Typhoon 2 Nobleman of Crossout 1 Reinforcement of the Army 1 Scapegoat 1 Smashing Ground 1 Snatch Steal Traps: 4 1 Mirror Force 2 Royal Decree 1 Torrential Tribute : גם לי זה נראה טיפה שנוי במחלוקת. אבל הוא לא סתם ניצח גם באליפות איטליה גם באליפות אירופה וגם באליפות העולם :O

tommerv91

New member
אמממ

כנראה שהוא שחקן פשוט אדיר מבחינת יכולות, כי הדק הזה לא נראה כמו דק של אלוף עולם... 2 אסורה פריסט? WTF? אנמי קוטנרטולר?... רק 2 Royal Decree? ואם כבר סייבר סטיין, אז למה רק אחד? אם יש רק אחד כזה אז הסיכוי שהוא יצא לך כשיש לך הרבה נק' חיים וליריב יש זירה פנוייה הוא נמוך שלא תבינו אותי לא נכון, זה לא דק גרוע, אבל הוא לא נראה כזה דק תותח ממבט ראשון. אבל מצד שני, אם זה הדק שזכה באליפות העולם, אז סבבה

impale

New member
יש כמובן הסבר להכל ^^

אסורה קלף שכמעט חובה בבאן הזה.. לייט 1700 שתוקף את כל המפלצות של היריב בהחלט קלף שמועדד יתרוניות והוא מנצל את העובדה שאסורה ספיריט בשביל "קריצר סוואפ" ככה הוא מזמן אסורה מפעיל קריצר ואסורה חוזרת ליד שלו בסוף התור ><" סטיין אחד בלבד זה דבר שהאמת... ראיתי די הרבה... הדק לא מבוסס עליו אבל אם יש טומטו והכל.. למה לא להביא סטיין? במיוחד כשדיקרי שומר עליך.... ו2 דיקרי.. רוב השחקנים שהריצו 3 ירדו ל2 כי 3 פשוט נתקע להם =\ אנמי גם קלף מעולה..... אם משתמשים בו נכון הוא קלף מעולה ^^ (למרות ששמים 1.. לא 2 ><") הבעיה בדק הזה שלי אישית זה נראה מעורבב... כמו הקונטרול של האירופאים אבל בלי אנגלים זאבורג 1 ולא 2 כפי שמתאים לסוואפ קונטרול ריינפורסמנט ולבל 2 נחמדים... אבל יש דברים נחמדים י-ו-ת-ר ^^" אבל טוב... מי שניצח גם את אליפות איליה גם את אירופה וגם את אליפות העולם זה לא מישהו שאני מתכנן לחלוק עליו XD

למעלה