הדקל צפונה

gingy48

New member
הדקל צפונה

היה מעניין אחרי הרבה זמן לקרוא כמה מחמאות מחלקים כאן אחד לשני חוץ מאשר לך ידידי מר סבג אבל לא לדאוג יעבור להם. ולעיקר מתי משהו מכם עבר מרח' הדקל צפונה דרך רחוב הרימון והריח את ריח הבשמים הנודף מהביוב הזורם ברחובות. לתשומת לב הנוגעים בדבר מזה 4 ימים אני פונה למוקד וכנראה אני לא נחשב בעיר הזאת. גם לך מר רגב היקר גם ליד ביתך הביוב יזרום. או שאני טועה הוא כבר זורם הסירחון מרח' אנילביץ מגיע עד אלי הייתכן? ולך מר חדד תדאג לעיר ולא לעצמך כי לא ישאר לך אוכל לאכול בקצב הזה. ולכם תושבי העיר גם המשרד לאיכות הסביבה לא עושה כלום בנידון, לא לדאוג אנחנו בחברה טובה. יש למשהו מכם עצה??? ג'ינג'י

gingy ידידי שבת שלום

כנירא שמישהו בעיר הזו כל כך עסוק בקומבינות שבקושי הוא זוכר מה תפקידו באמת . לגבי המוקד העירוני לא לצפות להרבה כשארשים יזוזו גם המוקד יזוז תאמין לי ! ובנתיים אנו המסכנים נסבול מהסירחון הגדול ולא רק באזור הדקל מעטים הרחובות בעיר שהסירחון לא שולט בהם לצערי . לא נותר לנו אלה לשבת מול המסך והפורום הזה לכתוב ולזעוק לשמעים עד אשר יבוא הגואל ללוד. שבת שלום

sraga1

New member
גואל זה מעניין

הבחור אומר שגם בני רגב סובל ברחוב שלו אז מה הוא סדיס ונקודה נוספת מי יכול לגאול את העיר אני בנתיים רואה ברחביי העיר רק צבועים גואל איין מעין

למעלה