הדפסת תמונה ממדפסת

א אוהל

New member
הדפסת תמונה ממדפסת

הי, ניסיתי להדפיס תמונה שהורדתי מהאינטרנט במדפסת. הצבעים על המסך היו חזקים ויפים, אבל במדפסת יצאו חיוורים. הדיו חדשה (הרגע שמתי). מה עושים? לשנות דף (לכרומו אולי)? לקחת לצלם במכונת צילום צבעונית? משהו אחר? תודה!

Rachel76

New member
מהניסיון הצנוע שלי,

התמונה המודפסת תמיד נראית שונה ממה שאני רואה במסך (אפילו עם הצבעים דומים יחסית, עדיין רואים נקודות, אפילו ברזולוציה גבוהה יותר), אבל בסופו של דבר, על העבודה המוגמרת זה נראה יפה למדי. על איזה גוונים מדובר, בהירים יחסית (כי אני הדפסתי תמונה עם גוונים של בורדו וחומים למיניהם ומהבחינת הצבע זה היה בסדר).

Liat R

New member
קרה לי פעמיים שהיתה לי

דיו חדשה לגמריוהצבעים בהדפסה יצאו חיוורים. בשני המקרים החזרתי ונתנו לי דיו חדשה. נאמר לי שלפעמים אם הקופסה נופלת או מקבלת מכה - זה קורה.

א אוהל

New member
תודה ליאת ורחל../images/Emo140.gif

הנה ההבדלים: משמאל התמונה מהאינטרנט, מימין - סריקה של מה שיצא לי במדפסת. ליאת - נראה לך שבאמת משהו לא בסדר עם הדיו? האמת שחיפשתי עליו תאריך תפוגה לראות שהוא לא ישן אבל לא מצאתי.

psa

New member
אולי ההגדרות שלך במדפסת הן

על טיוטא =DRAFT במקום על נורמל=NORMAL לפני שאת רצה להחליף צבע תבדקי את ההגדרות בהצלחה.

Rachel76

New member
וואי, זה באמת הבדל משמעותי

שווה לנסות להחליף את הדיו...

Rachel76

New member
אולי זה קשור לסוג ההדפסה

במדפסת שאני השתמשתי יש 3 סוגים econofast, best ועוד אחד שהוא הכי איכותי. את נכנסת לזה במאפיינים של המדפסת.

צבעי מסך(RGB) וצבעי דפוס

(CMYK)הם שני דברים שונים לחלוטין , לעולם לא יהיו צבעי המסך זהים לצבעים שיצאו מהמדפסת, מעבר למה שיעצו לך וזה לבדוק את הגדרות המדפסת אין הרבה מה לעשות אולי רק להעמיק (HEU) את הצבעים לפני ההדפסה בתוכנה גרפית מתאימה. גילגולית.

א אוהל

New member
תודה על העזרה

שיניתי את הגדרות המדפסת מ-standard ל-photo וזה לא עזר. אני אנסה לשחק עם התמונה בתוכנה של הסורק (Adobe photo deluxe) ונראה מה יצא מזה.

fortune

New member
../images/Emo103.gif האם יש לך תכנת פוטושופ

או דומה? תוכלי לתקן את הצבעים בלחיצה אחת... בכל אופן נראה לי שהדיו ממש דפוק כי ההבדלים ענקיים.

למעלה