הדפסת מדבקות ב Word

Glilon

New member
הדפסת מדבקות ב Word

ניסיתי ללא הצלחה להפיק מדבקות של מקטי"ם מקובץ קיים. ניסיתי דרך הדפסת מדבקות דואר. איך ניתן לבצע זאת? מצ"ב קובץ הקלט אותו יש להדפיס במדבקות. תודה רבה

zartzi

New member
הבהרות

1. שכחת לצרף את הקובץ 2. לא ברור למה התכוונת ב"ניסיתי דרך הדפסת מדבקות דואר" - תארי, בבקשה, את השלבים בדיוק ובפירוט מירביים! 3. צייני את גרסת ה'וורד' שברשותך. בכל מקרה - ב'וורד' יש עזרה די טובה להפקת תוויות (בתפריט ה'עזרה' הקלידי הדפסת תוויות') וכל ניסיון לתאר את התהליך כאן בפורום, יהיה חזרה על מה שכתוב ב'עזרה'. כשתתארי את השלבים כשעשית/עושה - צייני, גם, מה לא ברור בהסבר של 'וורד'.

Glilon

New member
מצ"ב הקובץ + קצת הסברים

על פי המלצת ה-help בצעתי את השלבים של הפקת המדבקות דרך: Tools/Letter and Mails/Labels ולא הצלחתי לטעון את הקובץ המצ"ב כקובץ קלט. האם זה המקום הנכון להפקת מדבקות? אני עובד עם XP Professional

zartzi

New member
הפקת מדבקות- מיזוג דואר

הדרך להפקת מדבקות מהסוג שאתה מתאר היא שונה מזו שהשתמשת בה. בחר ב: 'כלים'>'מכתבים ודברי דואר'>'מיזוג דואר' (דומני שבלועזית זה נקרא Merge Mail). בחירה באפשרות זאת מציגה אשף שמנחה אותך בשלבים השונים. העיקרון כאן הוא שעל התכונה לקחת את הנתונים של השורה הראשונה ולהדפיסם על מדבקה ואח"כ לקחת את נתוני השורה השניה ולהדפיסת וכו' - זהו העיקרון של מיזוג הדואר. העזרה שאתה זקוק לה היא 'מיזוג דואר' (ולא הדפסת תוויות) - ולאחר תקליד את הביטוי ב'עזרה' - תקבל את ההדרכה המתאימה.

Glilon

New member
אכן זה מה שעשיתי - מצ"ב פרטים

זה משגע אותי, פתחתי את העזרה באקסל בצעתי את השלבים תחת הכותרת: Print labels by using Excel data in a Word mail merge מצ"ב גליון אקסל כקלט ל Word תודה על העזרה

zartzi

New member
עצתי היא לקרוא את העזרה ב'וורד'!!!

וכאן - תתאר באיזה שלב אתה "נתקע"?

Glilon

New member
הוורד זה אותו דבר

אני לא נתקע, אני מריץ את כל השלבים אבל כשאני מדיע לשלב 5 Preview Your Label אני לא רואה את פרטי המדבקות בתצוגה המוקדמת. יתכן ויש בעיה בהטענת קובץ האקסל כקלט. מצ"ב גליום האקסל שנית

zartzi

New member
קובץ האקסל הוא בסדר גמור

הפעלתי את אפשרות מיזוג הדואר מתוך 'וורד' והוא קלט את הנתונים שבאקסל ויצר 3 מדבקות. הבעיה מתמקדת, ככל הנראה, ביישום של שלבי האשף, ואני מודה שזה לא כל-כך ידידותי - אבל זה מה שיש. אם יש לך סבלנות - הכן צילום מסך של כל אחד מהשלבים והעלה אותו לפרום.

Glilon

New member
שאלה לגבי אחד השבלי במסך העזרה

תסתכל בבקשה על הקטע הבא במסך העזרה. ממש לא ברור לי ונראה לי שפה מקור הבעיה: In the Mail Merge Recipients dialog box, click any column labels in your data that correspond to the Word identifiers on the left. This step makes inserting your data in the form documents easier. על מה צריך להקיש בקובץ הקלט?

zartzi

New member
הצעה

קראתי את ה'עזרה' שבאקסל (שם, כך אני מבין, אתה מעיין) ואני חוזר ומציע לך לעבור ל'וורד', ולפעול לפי האשף!!! אם פועלים לפיו, רבים הסיכויים שתצליח!!! האשף מנחה אותך שלב אחרי שלב, ותשאל כאן מה לא ברור בשלב מסויים! התשובה לשאלתך היא שלא מקליקים כלום בקובץ הקלט!!!! מרגע שהתחלת עם האשף - אינך נוגע בקובץ הקלט! אתה רק מציין מהו הקובץ וזהו. בשלב שבו אתה שואל, אתה מתבקש לציין אילו שדות שבקובץ הקלט צריכים להיקלט - אבל זה נעשה בתוך האשף ולא בקטובץ הקלט! והערה אחרונה - לא אהיה ליד מחשב בשעות הקרובות - אבל זה לא צריך לרפות את ידיך מלהמשיך לשאול.

Glilon

New member
עדיין לא רואים את פרטי המדבקות

עדיין פרטי המדבקה לא מופיעית בתצוגה המוקדמת. מצ"ב Print Screen של הבעיה שאני מזהה בשלב 3 של האשף. תודה על העזרה

למעלה