הדפסת כתבה

דפדפ

New member
הדפסת כתבה

שלום וברוכים הנמצאים, אני חדשה בפורום אך נהנית ממנו מרחוק מזה זמן מה. האם מישהו יכול לספר לי איך מורידים הדפסה מארכיון מעריב? שם אין גרסת הדפסה.

ברוכה הבאה - הדפסת כתבה

היי דפדפ, ברוכה הבאה! בקשר להדפסת כתבות במעריב, אז כחה: יש 2 אופציות. האופציה הראשונה היא להגיע לכתבה שאת רוצה להדפיס ואז ללחוץ על הצלמית של המדפסת או ללחוץ על קובץ ואז הדפסה. אבל עם הדרך הזאת יש לפעמים בעיות במעריב מכיוון שלפעמים החלק הימני יוצא חתוך. אופציה שנייה שאני משתמשת בה, היא אומנם ארוכה יותר אבל בטוחה יותר, בעזרת העכבר את צובעת את מה שאת רוצה להדפיס (מצביעה עם הסמן של העכבר, לוחצת על כפתור השמאלי של העכבר ומבלי לעזוב אותו צובעת את מה שאת רוצה. אחרי שכול מה שאת רוצה להדפיס צבוע את לוחצת על הכפתור הימני של העכבר פעם אחת. יוצא לך תפריט. את לוחצת על הדפס. יוצאים לך הפרטים של המדפסת שלך. צריך לשנות את הפרמטר מ``להדפיס את הכול`` ל``בחירה`` בעזרת העכבר. ואת את לוחצת אישור. בהצלחה!

דלן

New member
חיפוש בפורום אוכל במעריב

אם במעריב עסקינן, משהו יודע איך אפשר לחפש מתכון בפורום אוכל של מעריב?

היי דלן - חיפוש בפורום של מעריב

בפורום אוכל של מעריב אין מנוף חיפוש. זאת אומרת שכדי לחפש מתכון את צריכה לדפדף אחורה בדפים. זה אומנם מעצבן מאוד אבל אין שם דרך אחרת, בכל אופן לא כזאת שאני יודעת עליה.

דפדפ

New member
הדפסת כתבה

המון המון תודה, נחמד להתקבל בברכה וסיוע. אשמח לתרום מהידע הדל שלי יחסית למה שאני רואה שאתם מפגינים. ניסיתי את עצתך והצליח לי מכה ראשונה, וכמה נאבקתי סתם קודם! H-)

למעלה