הדפסת אופסט

kvakva

New member
הדפסת אופסט

ועוד שאלה: אני צריכה להדפיס 4 כרטיסי ביקור דו צדדיים עם גב זהה לכולם. האם זה מוזיל את ההדפסה? כמה יכולה לעלות הדפסה של 4 כרטיסים בכמות מינימלית ומה היא כמות מינימאלית בהדפסת אופסט? ושאלה אחרונה: האם תאכלו להמליץ על בית דפוס טוב באיזור של כפ"ס? המון תודות

>>

בדפוס אופסט לא יוזילו לך את המחיר על ארבע הדפסות שונות . ממליצה לך להדפיס ב"צבעים אמתיים" זה "השוק" של הדפוס, התוצאות בהחלט טובות ואין תחרות למחיר שלהם . 5000 כרטיסי ביקור דו"צ פרוצס 200 ש"ח + מע"מ (תוספת למינציה 150 ש"ח ) . ניתן גם להזמין מחצית הכמות = מחצית המחיר (זה המינימום) .

kvakva

New member
תודה

תוצאות טובות לא מספקות אותי, אני צריכה תוצאות מצוינות. האם הם עןשים עבודות כאלה?

אושרינה

New member
כמה דברים

הי, דפוס אופסט לרוב אינו מדפיס מתחת לכמות של 1000 בגלל העלות של פלטת הצבעים. החסרון שאני תמיד מוצאת בהדפסת כרטיסי ביקור באופסט זה שאתה לא יכול לראות דוגמת הדפסה כדי לאשר. ולכן, לי מאוד קשה עם הוצאת כרטיס ביקור כשלא הדפסתי לפחות על 4 סגנונות נייר שונים ובחנתי איך זה יוצא בכל אחד מהם. אני דווקא מאוד אוהבת את בתי הדפוס הדיגיטליים שקמו בשנים האחרונות, שנותנים לך היום להרגיש עד כמה הדברים התקדמו בתחום. מגיעים, מוציאים דוגמא, ובד"כ עוד באותו היום כבר יש לך את הכרטיסים (למעט אם ביקשת למינציה או פינות עגולות). אני מכירה כמה מקומות טובים בתל אביב : קוויק קופי, קופי פרינט, סיקופי, קולורטאץ', אקספרס פרינט ועוד... בהצלחה אושרינה

למעלה