הדפסה של PDF בקוד

demultiplexer

New member
הדפסה של PDF בקוד

אני צריך לכתוב קוד שידפיס קבצי PDF בצורה שקטה ללא התערבות המשתמש (למרות שזה לא קריטי. מישהו יודע איך לבצע את זה ? כל החיפושים שהרצתי מצאו לי איך ליצור PDF ע"י הדפסה של מסמך מסוג אחר... תודה,

yonigold

New member
אני לא מבין

קראתי גם את הפוסט הקודם ואני לא ממש מצליח להבין את הבעיה. אולי תסביר לי במלים אחרות או באריכות (ASP.NET? WIN FORM?).

demultiplexer

New member
פירוט

יש לי קבצי PDF שמאוחסנים על השרת. אני רוצה לכתוב קוד שישלח אותם להדפסה במדפסת ברירת מחדל שמחוברת לשרת מבלי שהמשתמש יצטרך לפתוח את הקובץ, ללכת לfile > print וכו'. מדובר על asp.net. מקווה שהבהרתי את עצמי. תודה,

yonigold

New member
נשמע טריוויאלי

כתוב מחלקה שאחראית על הדפסת מסמכים, מוכנה לקבל מקוד האתר שלך נתיב של מסמך (ואולי מדפסת) והיא תדפיס אותם. יש כאן שני אתגרים: 1. רכיב שיעזור לך להדפיס בקלות. 2. אבטחה. לגבי 1' - יש עשרות ספריות באינטרנט שמתעסקות עם טיפול בPDF. חיפוש בגוגל יניב תוצאות רבות. 2' - תצטרך לתת למשתמש שלך הרשאה למדפסת או לעשות IMPERSONATION מהפונקציה הזאת למשתמש זמני שיש לו הרשאה (יש פתרונות יותר מתוחכמים של CODE ACCESS SECURITY אבל זה לא מחויב המציאות).

demultiplexer

New member
אין בעית אבטחה. מישהו מכיר רכיב ?

אתן לASPNET הרשאות לכל מה הוא ירצה במדפסת. מישהו כבר עבד ויכול להמליץ מנסיון על מחלקה שיודעת לקבל נתיב של קובץולהדפיס אותו ? תודה,

למעלה