הדפסה של ASPX מASPX אחר

demultiplexer

New member
הדפסה של ASPX מASPX אחר

יש לי דף ASPX שיוצר דוח באופן דינמי לפי פרמטרים שהוא מקבל בQUERYSTRING.. אני רוצה להדפיס אותו מעמוד אחר בקוד. האם זה ניתן לביצוע ? תודה, אגב התחלתי שרשור חדש כי ההוא כבר תופס את כל העמוד וכבר אין בו צורך.

demultiplexer

New member
../images/Emo32.gifועוד משהו גרנדיוזי

מקווה שזה אפשרי אחרת הלקוח שובר לי את השיניים...

demultiplexer

New member
בטעות שלחתי

בקיצור מה אני צריך לעשות זה כזה דבר: יש לי 4 תחנות משתמשות באפליקציה וובית שרצה מן הסתם על שרת. האפליקציה אמורה ללוח פקסים אבל דרך התחנות ולא דרך השרת. באובייקט של הפקס יש אפשרות לבחור לאילו תחנה רוצים להתחבר כדי לשלוח ממנה. כדי להתחבר צריך את השם הNETBIOS-י שלה. השתמשתי בקוד סי שארפ שמצאתי באינטרנט שניגש באמצעות WMI לכתובת IP ומקבל ממנה את הNETBIOS. הבעיה היא שהכל רץ על אותה תחנה ולכן עבד אבל עכשיו שהתחנות המרוחקות הן באמת מרוחקות ולא אותה תחנה כמו השרת אין לשרת גישה לקבל את הNETBIOS שלהם. בקיצור מה שאני צריך לדעת זה איך אני מכניס את המשתמש ASPNET שעל השרת לרשימת הADMINISTRATORS שעל התחנות המרוחקות. ניסיתי לחפש בגוגל, לא הצלחתי לחשוב אפילו על מחרוזת חיפוש נורמלית. תודה,

IdleThought

New member
אוייש

כשאני חוזר על הפוסט הקודם שלך (מקווה שעזרתי במשהו) ועל הפוסט הזה אני חושב שיש לך בעיית אבחנה קלה בין ASP.NET ובין WINFORM והחלוקה הטבעית בניהן כלל האצבע (שיש לו הרבה חריגים בעיקר ב WEB 2) אומר את הדברים הבאים : WINFORM -אפליקציות שדורשות משאבים ספציפיים מהמחשב (כרטיס קול/מסך/רשת/ מודם) ASP.NET - מערכות מ י ד ע שמיועדות לשרת מספר רב של לקוחות או מערכות מסוגים אחרים שפעולת ביזור המסכים ללקוח היא חשובה וניתן לתת את הפונקציונאליות שלהן במסגרת טווח הפעולה של הדפדפן <- במקרה השני צריך להשתמש ACTIVEX כדי לתת את הפונקציונאליות הזו שזה בעצם תוכנה רגילה כמו כל תוכנה אחרת לחלונות רק שהיא יכולה לפעול בתוך קונטיינר האובייקטים של הדפדפן ולשאלתך , אתה אמור להכניס אותן תחת אותו בקר דומיין ואז יוזרים בעלי הרשאות מתאימות יוכלו להכנס לכל מקום ולעשות מה שבא להם

demultiplexer

New member
תחת אותו בקר דומיין

זה אומר להתקין בקר דומיין ->עוד תחנה->עוד רשיון למערכת הפעלה שרת -> זמן -> כסף ->כאב ראש.

demultiplexer

New member
הדפסה שקטה מתוך קוד

למישהו יש רעיון איך אני מדפיס ASPX מתוך ASPX אחר ? או איך אפשר להדפיס קבצי PDF בקוד באופן שקט מבלי לפתוח אותם ? ואגב לגביי העניין עם ההפעלה של קוד שניגש משאבים בתחנות - אולי אני אתקין את האפליקציה הוובית על כל המחשבים וכולם יעבדו על אותו בסיס נתונים. מעין אפליקציה מבוזרת. ככה אוכל להפעיל מקומית מה שאני רוצה. איך אני משתמש בASP.NET במיקרופון המקומי שנמצא על השרת ? תודה,

yonigold

New member
אני לא הבנתי את הבעיה

לא הבנתי את הבעיה, הסביבה ובאילו טכנולוגיות אתה משתמש (WINFORMS או ASP.NET).

demultiplexer

New member
asp.net

הבעיה היא שאני רוצה שאפליקציה וובית תשתמש בשירות הפקס שמותקן על תחנה אחרת, ושתוכל להקליט מהמיקרופון של התחנה. ואני צריך גם להדפיס מסמכי PDF באופן "שקט" מתוך קוד.

למעלה