הדפסה של אריזות

i n n a 1 9 8 8

New member
הדפסה של אריזות

בקורס תלת מימד עיצבנו סדרת אריזות, איך מקובל להדפיס את האריזות? בדקתי בכמה בתי דפוס, יש להם אופציה להדפיס לי על נייר גלוסי ואת הפריסה אני מדביקה על דופלקס הבעיה היא שהאריזה "נשברת" כשאני מקפלת אותה, זה עבה מידי עם הדופלקס למרות שהנייר עצמו דק מישהו יכול להמליץ לי מה הדרך הכי טובה להדפיס את האריזות?

Schnitzell

New member
אריזות בכמות מסחרית

נהוג להדפיס בפלקסוגרפיה או אופסט על קרטון עבה, ולבצע גימור במכונות חיתוך וקיפול (ולפעמים גם הדבקה). המכונות האלה עובדות בכמויות גדולות, ולא ניתן לבצע בהן אריזות בודדות. כדי להדפיס אריזות בודדות, תוכלי לחפש דפוס שעובד עם מכונת WS6000 של אינדיגו, שיכולה להדפיס על קרטון בעובי עד 450 מיקרון, ולחתוך ולקפל את האריזה ידנית. שימי לב שהמכונה מדפיסה על גלילים, כך שלא תקבלי גיליונות בודדים. כמו כן, יש סיכוי שגם כאן האריזה תישבר בחלק מהקיפולים.

פודיום6

New member
אריזות

יש כמה אפשרויות. 1. להדפיס את הפריסה על נייר עבר (נגיד 300-350 גר') בבית דפוס דיגיטלי. אח"כ כשאת באה לעשות את הקיפולים לפני שאת עושה קיפול תחרצי עם הסכין היפני את הקו של הקיפול מהצד הנגדי. יש שאומרים שעדיף לעשות זאת עם הצד השני של הסכין, זה שאינו חד. אני מעדיף לעשות זאת עם הצד החד בצורה שפשוט נותנים לו לנוח על הדף בלי להפעיל כל כוח. ככה תוכלי לקפל בלי שהקיפולים יישברו לא יפה. 2. להדפיס על נייר דק יחסית (100גר') ולהדביק עם קרטון כלשהו ואז לקפל באותה שיטה. 3. לעשות את הקיפולים על פינה של השולחן או פינה אחרת חדה.

למעלה