הדפסה על חולצה

מיקה 77

New member
הדפסה על חולצה

שלום, מעוניינת להכין מתנה חולצה עם כיתוב מסויים. חשוב לי שזו תהיה הדפסה איכותית שלא תדהה או תתקלף (לא כמו הדפסה שמגהצים בחום). כיצד עושים? ועלויות? תודה

מיקה 77

New member
תודה, אבל...

האם זו הדפסה איכותית? כזו שלא מתקלפת? ששורדת כביסות? אני רוצה הדפסה באיכות של חולצה קנויה לצורך העניין. תודה

mic fashion

New member
אם מדובר בהדפסה על חולצה בהירה

ובתמונה לא גדולה, את יכולה להדפיס בטכניקה שנקראת סובלימציה, שיש בחנויות שמדפיסות ללקוחות בודדים. (תבררי שמדובר בסובלימציה).

omerz1

New member
חברה חדשה להדפסה על חולצות

אהלן אנשים , אני עומר, ואני מייצג חברה חדשה להדפסה על חולצות. בתור מעצב של טי שירטים אני מכיר את הבעיה של למצוא מקום נורמלי להדפיס בו , החל מלמצוא את החולצות האיכותיות ביותר והשירות המקצועי והאיכותי ביותר ... לאחרונה התחלתי לעבוד עם חברת PRINT SCREEN שהוקמה על ידי כמה חברים מעצבים גרפיים ואנשי מסיבות שמבינים עניין והחליטו לחסוך ללקוחות שלהם את הכאב בראש ובכיס של לחפש את האיכותי ביותר , ומצאו אותו בעצמם , עם ציוד הדפסה מטורף ומקצועי טישירטים באיכות מצויינת ואפקטים על הבד כמו פלוק ופויל ועוד... אז אם יש פה גרפיקאים שמחפשים עוד את המקום הנכון להדפיס בו את האומנות שלהם... זה המקום. ה"מעבדה" שלנו נמצאת בת"א , רחוב הרצל 154. :) תגידו שעומר שלח אתכם צרו קשר בטלפון - עומר - 0508-490379 באתר - http://www.print-screen.co.il/ או במייל - [email protected] פיס...

Schnitzell

New member
אפשר לשאול באיזו מכונה דיגיטלית מדובר?

כמו כן, אני מקווה שהאתר שלכם עדיין בבנייה, כי זה די מגוחך לרשום "לחצו לעוד" כדי לקבל אינפורמציה על כל קטגוריה, ולקבל במקום זה מייל חדש שמופנה אליכם. גם סרגל הניווט העליון שמוביל לאותו דף כל הזמן...?

aviv1234

New member
הדפסה צבעונית על חולצות( בלי הגבלה בכמות )

בהזרקת דיו ישירה על הבד , גם על חולצות בצבעים כהים www.tprint.co.il בלי הגבלה בכמות הצבעים

למעלה