הדפסה בוורד אני רוצה להדפים על דף A4 שני דפים לרוחב . איך אני עושה את זה ? תודה מראש
ל לחוצה לדעת New member 3/2/06 #1 הדפסה בוורד אני רוצה להדפים על דף A4 שני דפים לרוחב . איך אני עושה את זה ? תודה מראש
כ כבר לא י ל ד ה New member 3/2/06 #2 הדפסה לרוחב קובף=>הגדרת עמוד=>כיוון הדפסה (לרוחב)=>אישור (מקווה שהתכוונת לזה...
F Fingertip New member 3/2/06 #4 בבקשה אתה הולך להדפסה, ואז יש שם משהו "עמודים לגיליון". אתה בוחר 2 וזה מדפיס לך את זה כמו שאתה רוצה... מקווה שעזרתי, אהד.
בבקשה אתה הולך להדפסה, ואז יש שם משהו "עמודים לגיליון". אתה בוחר 2 וזה מדפיס לך את זה כמו שאתה רוצה... מקווה שעזרתי, אהד.
כ כבר לא י ל ד ה New member 3/2/06 #5 אנסה שוב... קובף=>הגדרת עמוד=>עמודים=>ריבוי עמודים=>2 עמודים לגליון=>אישור מקווה שהפעם לזה התכוונת
ל לחוצה לדעת New member 3/2/06 #6 הדפסה בוורד לא בדיוק. הבעיה היא שזה לא מדפיס כמו שאני "מבקשת". יש לי בעיה נוספת : שאני רוצ להחליף בין שני הדפים , הווה אומרת שדף מס' 1 הנוכחי יהיה דף מס' 2 ואילו דף 2 הנוכחי יהיה דף מס' 1 .
הדפסה בוורד לא בדיוק. הבעיה היא שזה לא מדפיס כמו שאני "מבקשת". יש לי בעיה נוספת : שאני רוצ להחליף בין שני הדפים , הווה אומרת שדף מס' 1 הנוכחי יהיה דף מס' 2 ואילו דף 2 הנוכחי יהיה דף מס' 1 .
V vinney Well-known member 3/2/06 #8 אפשר לפנות לפורום תמיכה טכנית בבקשה? בנוסף, זה לא מקובל לבקש/לתת מספרי טלפון בפורומים של תפוז.
כ כבר לא י ל ד ה New member 4/2/06 #9 למקרה שלא הסתדרת... אני רושמת לך מס' ICQ 284729906 אשמח לעזור במידת האפשר..