השנה..אבא שלי אמר שיש משחק היום של מכבי תל אביב.............. טוב אז בואו נענה... 1.אני יהיה בסלון עם כולם-כולם באים כל המשפוחס...אבל בלילה אני יבכה על השנה שעברה חח...יזכר בהכל!!!!!יזכר בכל מה שעברתי במשך ה-12 חודשים האחרונים...במיוחד בחודשיים ובחצי שנה האחרונה הנפלאה שהייתה לי... עם מיכאלה,מפגש מהעריצים,מלון הייט וכל הפורום המדהים הזה! 2.אחיך בנימוס,אבל כשיגיע תורי להגיש את הדבש,אז בטעות אני ישפוך עליהם אותוווווו!
אבל ההרגשה שלי נקטעה באכזריות כשגיליתי שאין את מוסף הממון שלי!!!!!!!!!!! זה לא חרא טובי, זה כיף!!!!!!! סתם זה באמת חרא. דודים שלי הלכו לבלות עם המשפחה של דודה שלי, קרובי משפחה שאף אחד עד היום לא הצליח להבין מה בדיוק הקשר שלהם אלינו, הלכו לחגוג עם הבן שלהם שהתחתן לא מזמן. זה רק אנחנו וסבא וסבתא שלי אבל אין בזה שום דבר מיוחד........ עם בפסח זה גם יהיה ככה אני מחרימה את החג.
אם מכבי תל אביב או מכבי חיפה היו כמו בית"ר לא היו לה אוהדים! טוב מה אנחנו מדברים על כדורגל???חחח כאילו אני מבינה מי זה משהו.. חחחחחחחח קטעים איתי.....................
היכן תבלה את ראש השנה? 2.בסלון, עם כולם, מעמיד פנים שאני בעצם באמת רוצה שתהייה להם שנה טובה... השנה מגיעים כל הדודים והדודות והסבים והסבתות וגם הומלסים שמנסים להתפלח, וכולם משום מה מרגישים צורך עז לצבוט לך את הלחיים בכל הכוח, כך שבסוף הערב תיראה כמו עגבנייה, מה תעשה? 2.אחייך בנימוס, אבל כשיגיע תורי להגיש את הדבש, אז בטעות ישפך לי הדבש....אבל רק בטעות....
1. בבית של יעל(נו הקופסא ה"גדולה" הזאת מהספר) היא אמרה שיהיה בן פרוצה 2.חחח הדודים שלי יודעים כבר מאז שהייתי בת7 שמי שנוגע בי בואו נגיד שהם לא יוכלו לראות טוב ביומים של החג