הדף היומי של יעל.

הדף היומי של יעל.

וכמובן- סקר מתאים- ראש השנה! היכן תבלה את ראש השנה? 1.בארון שמתחת למדרגות, בוכה את נשמתי על השנה שעברה ולעולם לא תשוב 2.בסלון, עם כולם, מעמיד פנים שאני בעצם באמת רוצה שתהייה להם שנה טובה השנה מגיעים כל הדודים והדודות והסבים והסבתות וגם הומלסים שמנסים להתפלח, וכולם משום מה מרגישים צורך עז לצבוט לך את הלחיים בכל הכוח, כך שבסוף הערב תיראה כמו עגבנייה, מה תעשה? 1.אצבוט להם בחזרה 2.אחייך בנימוס, אבל כשיגיע תורי להגיש את הדבש, אז בטעות....(השלם את החסר)

תשובות שלי../images/Emo54.gif../images/Emo29.gif

הירן אני אבלה את ראש השנה
בסלון, עם כולם, מעמיד פנים שאני בעצם באמת רוצה שתהייה להם שנה טובה השנה מגיעים כל הדודים והדודות והסבים והסבתות {עד כאן
} וכולם משום מה מרגישים צורך עז לצבוט לך את הלחיים בכל הכוח, כך שבסוף הערב תיראה כמו עגבנייה, מה תעשה
אחייך בנימוס, אבל כשיגיע תורי להגיש את הדבש, אז בטעות....הדבש ישפך על הסשיער של האחרון שצבט אותי...

תשובותבותבותבות....

את ראש השנה אבלה ב: חדר האמבטיה מנסה להטביע את עצמי ומתחרטת על כל רגע שיכולתי לקפוץ אל כביש סואן מול מכונית נוסעת ולא עשיתי את זה
צובטים לי את הלחיים: אני אשלח אותם לשחק בכביש או על מסילת רכבת

חייכנית....

מה זה סקר חגים??? האו קוד יו??? יו נואו איי הייט חגים
לא סתם אני לא כל כך שונאת חגים.....תלוי איזה חוץ מזה חייכנית את יודעת שלא הזמנו את כוכבי מיכאלה לחתונה??? וזה בעצם גם בזכותם שנפגשנו
ודווקא כתבתי לאפרת והיא אמרה שיש לי אחלה שם....אבל שכחתי להזמין אותה לחתונה שיים און אס!!!

פסח??????../images/Emo12.gif

אני בכלל מכחישה שהחג הזה קיים.....
איזה חג אני אוהבת....הממממ חנוכה די נחמד....סוכות גם....

מיכה צודק.

אין כמו פורים! אני מתכננת השנה להתחפש לרקדנית בטן ערביה...... זה אומר שאני אצטרך להיראות כמו זנזונת....... סתם סתם. אני שמה את החזיה המפחידה הזאת על בגד גוף בצבע שנהב.......

אהההה פורים../images/Emo99.gif

בין פורים וביני יש אהבה
הוא החג היחיד שאני במערכת יחסים איתו....אייי פוריםםםםם

אני לא בוגדת בך../images/Emo46.gif

אנחנו לא מאוהבים.....זה חג גאד דאמיט אמרתי לך שבכללי אני שונאת חגים אני בחיים לא אעדיף חג על פנייך....נברררררררררררררר(בצעקה דרמטית)

סוכות זה החג הכי משעמם בהיסטוריה

האנושית. חנוכה זה נחמד, אבל משמין מדי, ופסח זה החג האהוב עלי........ בעיקר כשעושים את זה עם דוד שלי הוא איך שהוא גורם להגשה להישמע כמו קומדיה.

האמת שכן זה חג די משעמם..

אין לי ממש חגים אהובים אבל אם כבר אני מעדיפה את פסח...בגלל הקופתאות..חח..(משמין!!!! אבל טעים..יאאאאממ)ובגלל החופש הארוך...שיש בדרך כלל

למעלה