הדעות חלוקות אבל...

ורד8446282

New member
הדעות חלוקות אבל...

אני אגיד את דעתי אני לא חושבת שיש מישהו עכשיו בעונה שממש ממש לא מגיע לו להיות בעונה אני נורא רציתי שנדב יחזור כי לא ראו אותו מספיק ולגבי דניאל לא כל מי שאוהב אותו הוא פאקצה או פרחולה התגובות שלכם מוגזמות! יש לו פשוט קול מזרחי טוב! אבל אין מה לדבר דורון הוא המזרחי הטוב ביותר ואין פה שום עניין של אפליה מתקנת! חן חמוד ושר טוב אבל הוא כולה בן 17 ובואו נזכור שהוא לוקח שירים טובים זה עדיין לא אומר שהביצועים שלו הם הכי טובים מבחינה קולית בועז ומארינה ודורון וכל השאר יותר טובים מימנו, זו דעתי מה שחבל זה שזו יכלה להיות עונה של'' המיוחדים שולטים'', פשוט חבל שלא כל המיוחדים נשארו בעונה! הכול כבר מסריח בכוכב נולד ועובדה שלא עשו הפסקה אחרי העונה השנייה ואני מאמינה שגם לא יקחו הפסקה עכשיו, אז צביקה אדר תלך עם הבדיחות הלא מצחיקות שלך ותעשה את הכסף שלך לבד, טמירה ירדני תירגעי קצת ושלומי, דיי כבר לנסות לתת בראש,זה מעייף, תנסה להיות שונה הרי הכוכב אמור להיות זה שיש לו הקול הכי טוב ושמסוגל לשיר טוב את כל הסגנונות וזה גם לא חן לדעתי,הוא יותר מידי מקובע. הגמר שלי הוא: מארינה, דורון ונדב המיוחדים של העונה בהחלט!!!

למעלה