הדס

פזיתנ

New member
הדס

אני שמחה על חלוקת הקצים במתמטיקה לתיקיות. זוכרת שאלתי אם זה אפשרי. כל הכבוד למי שעשה את עבודת המיון. יש לי מספר הערות/ הארות. בנוגע לתיקיית שונות נמצא שם קובץ על צפרדעים ועלים שהוא קובץ שלי. קובץ זה שייך לתיקיית כפל מאחר ועוסק בכפולות משותפות. בנוסף לדעתי צריכים לאחד את תיקיות פעילות בלוחות ותיקיית חיבור וחיסור ולקרוא לה המבנה העשרוני.

פזית,

מירי מיינה את הקבצים ושלחה לי מיילים, שבכל מייל היה קובץ בפורמט זיפ ששם היו את כל הקבצים המתאימים לנושא. אני פרסתי את הקבצים והוספתי לארכיון לפי הנושא שמירי כתבה. כאמור קודם כל המון תודה למירי על ההשקעה הרבה. אעביר מחר את הקובץ על צפרדעים ועלים לתיקיית כפל.

mirigon

New member
על הערות והארות

הדס, אם הסתכלת היטב בכל הקבצים היית שמה לב שפעילויות בלוחות אינה כוללת רק את פעולות החיבור והחיסור אלא גם פעולות נוספות וגם בלוחות שנה ולוחות מסמרים כך שלאחד קובץ זה עם חיבור וחיסור אינו תורם אלא גורע. לגבי הקובץ "צפרדעים ועלים", היתה לי התלבטות. הקובץ הוא שלך ואם את כותבת שמקומו של הקובץ בתיקית חיבור וחיסור הרי ששם מקומו. הערה זו שלך משמחת אותי מכיוון שזה מוכיח שחברים ראו את השינוי שעברה ספרית קבצי המתמטיקה.

פזיתנ

New member
מירי

קודם כל באמת כל הכבוד על העבודה שהשקעת במיון הקבצים. אני יודעת שזו הרבה מאוד עבודה. לגבי הקובץ האישי שלי לא כתבתי שהוא של חיבור וחיסור אלא כפל כי הוא עוסק בכפולות משותפות. לגבי הפעילות בלוחות ותיקית חיבור וחיסור הצעתי לאחד את שתי התיקיות ולקרוא להן המבנה העשרוני. במחשבה שניה פעילות בלוח מסמרים שייכת לתיקיית מצולעים. לדעתי כל פעילות של חקר לוח ה-18 שאני העלתי וחקר לוח המאה שייכות למבנה העשרוני. אבל חלוקה לתיקיות הינה עניין לנוחות אישית וכל אחד יכול אצלו במחשב לחלק לבד. שוב תודה על ההשקעה פזית

mirigon

New member
אני מסכימה לכל מה שכתבת

אכן מיון לתיקיות הוא ענין לנוחות אישית ואני בטוחה שאם מישהו אחר היה ממין הוא היה עושה זאת בדרך שונה. העיקר שיהיה קל יותר לכולנו למצוא את הקובץ הדרוש.

psa

New member
מירי כל הכבוד על עבודתך!!!!ו../images/Emo51.gif

למעלה