הדס! וכולן

LemonLimeLilach

New member
אני אראה איך זה בהזדמנות

לי יש את הכוכב, אבל את הלק המגנטי בעצם קניתי רק צבע אחד. אפשר לשים אותו גם בלי המגנט נכון? איך זה יוצא?

Rachel47

New member
אפשר גם בלי אז אז

הוא די סתם
עם המגנט הוא מרשים ביותר
המגנט על המברשת של הלק?
או בנפרד?
כי שלי בנפרד ובגלל הצורה שלו הוא מעצבן (הוא מעוקל כמו הציפורן ואת לא רואה אם את קרובה לציפורן או לא ובגלל זה הוא מעצבן)

LemonLimeLilach

New member
בנפרד...

אין לי אפילו מושג איך משתמשים בו... זה משנה על איזה צד הוא? כי על צד אחד יש דבק
והוא לא מעוקל כמו ציפורן, הוא ריבוע כזה

Rachel47

New member
מה זאת אומרת ל צד אחד יש דבק?

אצלי זה פלסטיק לבן מעוקל בצורה של ציפורן רק יותר גדול ובצד הפנימי שלי מגנט
אז זה מסתיר לי את הציפורן

קיצר נראלי שאמור להיות ברור באיזה צד משתמשים..

Rachel47

New member
אז מערכת

חיכינו שיפרסמו לנו את השעות של כל הקורסים באילת כי מין הסתם הם שונות מהשעות שבבאר שבע
אז יש לי מערכת באופן עקרוני
בגלל שפרסתי יש קורסים שמיקמו להם ואני לא עושה
וככה יצא יומיים חופש בשבוע (זה יהיה רק בסמסטר א
סמסטר ב אני כבר עושה את כל הקורסים)
אז הוספתי את פיזיולוגיה ופתולוגיה של צלילה שזה קורס בחירה שלנו ואני מקווה שלא חסר לי שום קורס קצת אליו (יש סיכוי שכן יהיה חסר לי כי לא עשיתי עדיין את קורסי הפיזיולוגיה שיש בסמסטר ב)
בכל מקרה כככה זה נראה בערך
בגלל שמביאים את המרצים בהסעות וטיסות מבחוץ ולא מאילת הם עשו את זה ככה שתהיה הרצאה ומיד אחריה תרגול..עם המרצה...
5 שעות פיזיקה!!!!!!!!!!!
5 שעות אקולוגיה!!!!!!!!
ואין קפה נורמלי בכל אזור הקמפוס ("אזור" יש קפיטריה מעפנה עם הקפה הכי מגעיל בעולם
)

Rachel47

New member
ידעתי שתביני אותי

ותחשבי שאני שונאתתת קפה!!!
ממש אבל
אפילו נס נניח, לא טעים לי
הקפה היחידי בעולם שאני שותה זה קפה מוקה של ארומה שמגיע עם 3 חתיכות ענקיות של שוקולד, ואני עוד מוסיפה 2 סוכר לזה!!!!
וזה אפילו עובד ממש טוב ומעיר אותי ממש טוב (הרבה יותר טוב מנס, טוב זה על בסיס אספרסו)

אז איך אני אמורה לעשות קפה שהוא מלכתחילה מגעיל למשהו שאני עלולה להלצליח לשתות לפחות עד החצי?!

וזה לא הציק לי מעולם פה כי אם הייתי צריכה יש ארומה ואני בקושי שותה
אבל
5 שעות רצופות של אותו קורס
אני אמות

LemonLimeLilach

New member
זה נראה לי ממש סבבה

שתחזרי בסופ"ש לבאר שבע ותוכלי להישאר שם עד יום שני!

כמה דברים שרציתי להגיד... 1. אז זוכרים את ההתלבטות על הפרימיום?
בסוף מצאתי תחלופה יותר טובה. אתר שעם פרימיום שלו זה בעצם נותן לך פרימיום להרבה מאוד אתרים (כולל ראפידשר, נטלואד וכו').
מסתבר שיש הרבה אתרים כאלו, וזה ממש משתלם - כחצי מחיר (אפילו יותר) מפרימיום לאחד מאתרים. קצת אבסורד אבל דיי מדהים.
ליאורה - אני חושב שסיפרתי לך על זה. אז בסוף קניתי לחודש. זה ממש טוב בנתיים. ממליץ לך לשקול, זה ממש משתלם.

2. החלפתי מחשב! לווינדוס 7!
ותקשיבו, גם לי היה רתיעה ממנו... הייתי רגיל לXP ולא היה לי כח להתרגל למערכת חדשה.
אבל בסופו של דבר? זה ממש אותו רעיון, רק יותר טוב.
אל תיבהלו משורת המשימות עם האייקונים הגדולים והמוזרים, אני סידרתי את שורת המשימות שלי שתיהיה ממש דומה ל-XP - ובאמת שזה רק יותר טוב.
אחרי קצת עבודה עם WIN7, מתרגלים ואוהבים.
ושמרתי את המחשב הישן, ככה שיכולתי לחזור. אבל הוא היה דיי דפוק אז קשה שלא לאהוב.
חוץ מזה שחייבים להתקדם מתישהו, עודמעט כבר יוצא WIN8!
אז המעבר היה יחסית חלק, רק בסיפור האייטונס עדיין לא טיפלתי.
לילך - אם יש לך טיפים בנוגע לזה, אשמח

3. חודש ספטמבר התחיל ו-MyEpisodes נראה ממש דל

מה קרה? רק בגלל התוכניות של CW? כמה כבר אני רואה. אני חושש שכמות שהסדרות שלי התדלדל..
גם אוקטובר לא נראה מרהיב (יכול להיות שלא מעודכן). מה קרה לימים שהיו לי חמש ומעלה סדרות ביום?
אה וגם לא הוספתי אף סדרה חדשה שאני מתכנן לראות. אין סדרות חדשות לצפות להן? או שאני לא מעודכן?
בכל מקרה, אני חושב שאני אדחה את השרשור המסורתי של ספטמבר לחודש אוקטובר - מה חושבים? (שנה שלישית מה)

limors2

Well-known member
חבל שלא אמרת לי לפני שבוע

נכנעתי וקניתי פרמיום לראפידשר לעוד 5 חודשים

אבל תעדכן איך זה ממשיך, ואם אתה רואה שמגבילים אותך בכמויות/מהירות!

ו-ווינדוס 7 באמת סבבה, כשמתרגלים אליה. הדבר היחיד בה שממש מבאס אותי זה שהמערכת המטופשת הזו לא מסוגלת לפתוח אנימציות בסיירי תמונות, רק באינטרנט אקספלורר.

ותדחה, אם לא לאוקטובר אז לאמצע ספטמבר, כשדברים יתחילו.

Rachel47

New member

ובאמת תעדכן אותנו בהגבלות וכאלה כי עוד כמה חודשים נהיה באותה התלבטות שוב...

אוי באסה! יש לי אותו כבר בערך 10 ימים, והוא בנתיים ממש טוב.. אני משתמש בעיקר בראפידשר עדיין.
זה מגביל אותך בכמות ההורדה רק באתרים מסוימים (מתוך הרבה שיש שם), שלא יצא לי להשתמש עדיין.
תחשבי שגם אם לא מצאתי בראפידשר, את יכולה עדיין להוריד מנטלואד ועוד הרבה אתרים אחרים במהירות פרימיום..

והכי חשוב, פרימיום לחמישה חודשים בראפידשר עולה 150 ש"ח, ופרימיום לאתר המדובר, לשישה חודשים עולה 80 ש"ח.
מציע יותר ועולה פחות מחצי..

לא שמתי לב על האנימציות

o0Invisible0o

New member
מצחיק אותי שרק עכשיו עברת לW7

עברתי כשיצא! כי עבדתי איתו והתרגלתי וזה..
בכל אופן אני מתה על שורת המשימות הגדולה...אני שמה את כל האייקונים שאני משתמשת בהם למטה ולא צריכה להגיע לשולחן העבודה בכלל, אף פעם.
חוצמזה מסמכים אחרונים וכו' ישר משורת המשימות.

סדרות חדשות - לא יודעת, אני קצת בזום אאוט..אין לי כ"כ מושג מה קורה.
אבל בטוח נשמע על דברים מעניינים בקרוב. אני מתעצלת לברר וזה..

לא יודע למה, חשבתי שהייתה לפורום איזשהי התנגדות לWIN7. אולי זאת רק לילך? חח

אני כשהסתכלתי מרחוק הכל שם נראה דיי מוזר, לא אהבתי את השינוי עיצוב והכל.
האייקונים הגדולים האלה, שגם מיזגו את כל החלונות הפתוחים לאייקון אחד שצריך להתחיל לחפש מה אתה רוצה לפתוח... במקום שהכל יהיה פרוס וברור.
והאייקונים תמיד שם ולא ברור אם זה פתוח או סתם שם (זה מרחוק אמרתי..)
וגם לא היה לי כח להתרגל למערכת חדשה, אני לא בנאדם של שינויים. היה לי טוב עם הXP
חוץ מזה שלעבור זה פרוצדרה.. עברתי בתנאי שהמחשב הישן עדיין זמין. יש לי שם הרבה דברים שצריך לשמור.. שיהיה בהדרגה.
אז כשעברתי (כי יאללה מחשב חדש), ישר החזרתי את התצורה הישנה של שורת המשימות והקיצורים ולא ה-Pin הזה..
למה צריך Pin? מה רע בקוויק לאנצ' הישן והטוב?

זה באמת מוזר עם הסדרות, בד"כ יש לי לפחות איזה שתיים-שלוש סדרות חדשות שאני חושב לנסות. השנה לא שמעתי על כלום..

o0Invisible0o

New member
תנסה את הPIN

בחיי שזה יותר נוח. קוויק לאנץ' זה קטן ואי אפשר לשים את כל התוכניות..חוצמזה שזה פותח לך את המלבן הרחב של התוכנה בטסק בר ובאמת שזה מיותר...
בPIN כל החלונות הפתוחים זמינים, פשוט בתצורה אחרת..קל לראות מה פתוח ומה סגור...זה...כיף!!
תתנסה קצת ותראה, אל תברח ישר לתצוגה הישנה. [ראית מה מחכה לך בW8? חתיכת שינוי!!]
ואני לגמרי כמוך עם מחשב נוסף שמכיל את כל החומר כדי לא לאבד כלום ולעבור בהדרגה וזה..

כן, בטח רק לילך התנגדה. חהחה. אולי גם רננה?

אפשר להגדיל את זה שיראה כמו הPIN גיליתי לא מזמן

אבל צודקת, אני אנסה מתישהו.
בנתיים זה לא נראה הכי נוח. אני גם אוהב שאני יכול לפתוח למשל חלון פיירפוקס נוסף (למרות שכבר פתוח לי).

אה ו-WIN8 - לא נראה לי שאתקרב לזה מתישהו בקרוב

למעלה