עדכוני חיים.
הבוסית החדשה - אין מילים לתאר.
היא...אמממ..בעייתית נקרא לזה. אני מקווה שאלמד להסתדר איתה ושתוך חודש ככה האינטרקציה בינינו תהיה מינימלית כי ממש בא לי לעבוד בעבודה הזאת.
תסריט - אומג. סיימתיייייייייייייייייייי. בערך.
עשיתי שכתובים כמו מטורפת לתסריט של ידיד שלי. שיניתי דיאלוגים, הוספתי סצינות, הורדתי וכו' וכו' הכל לפי דרישותיו, לפי מה שאני ראיתי לנכון ולפי אילוצי הפקה.
היום עשינו Table Read ביוזמתי והיה מעולה [ומביך ברמות] כי אני יושבת והם קוראים דיאלוגים שכתבתי...
והם נתקעים על שורות שמנוסחות גרוע ושואלים שאלות שצריכות להענות [ענינו, אל דאגה!]..ו..הבמאי רוצה לשמוע מה אני חושבת על הליהוק והאם הם מתאימים, איפה יש בעיות וכו' וכו'...
בקיצור, היה מאתגר אבל ממש כיף. יש ליהוק אחד שאני ממש ממש מבסוטה עליו. אחרי זה היו לי מלא שכתובים לעשות, כמובן...אבל עכשיו סיימתי. אני מקווה.
כאילו, אין מה לעשות..זה רחוק מלהיות מושלם ועל הסט עוד דברים ישתנו וזה אבל הצלם והשחקנים, כל אחד לצרכיו, צריכים את התסריט גמור מחר בבוקר כי בחמישי מתחילים לצלם...
אז והוו! אני מלאת אמונה שיצא מגניב. יום שבת וראשון אני מצטרפת לצילומים...
עוד בחדשות של היום -
יש לי מילואים שבוע הבא.
לא כזה אכפת לי מהמילואים עצמם, אני יותר מודאגת מהעובדה שאחרי שלא קראו לי 3 שנים למילואים..פתאום צריכים אותי.
ואני לא יודעת מה איתכן אבל
כל האנשים סביבי מתחתנים!
כאילו, זה התחיל בהגיונייים - חברה שעם חבר שלה כבר 7 שנים ואחרי שנה בערך הם עברו לגור ביחד...
אח"כ מישהי מהלימודים שהיא בת 28 וגם גרה עם חבר שלה נצח..[וזה שונה כי כשהכרתי אותה היא כבר הייתה מאורסת, פשוט עוד שבוע החתונה..]
עוד מישהו מהלימודים שמהתיכון הוא עם החברה שלו.
אח"כ מישהו מהעבודה... בן 28 והם ביחד 4 שנים... [החתונה ביום שישי]
ועכשיו התארסה עוד חברה מהתיכון שהיא עם בן זוג שלה שנתיים.
מממהההה???? מה נהיה? ><
ובנימה זו, לילה טוב!