רק אמרתי שהם יכולים. D:
S S u p e r S h e e p New member 24/3/07 #62 לי אסור ../images/Emo10.gif ../images/Emo163.gif אני מנהלת פורום, אנחנו לא מנבלים את הפה
S Snow fairy New member 21/3/07 #11 warcraft:] אין דברים מעניינים כי זה המחשב של כל הבית, אין לי מחשב פרטי:X
G Gadook New member 21/3/07 #15 בלאט. ואתם מוזמנים לא לאהוב את המוזיקה שלי, רק תעשו טובה בלי הערות מגעילות (כמו שתמיד הולכות פה על מוזיקה...)
בלאט. ואתם מוזמנים לא לאהוב את המוזיקה שלי, רק תעשו טובה בלי הערות מגעילות (כמו שתמיד הולכות פה על מוזיקה...)
ת תמיר1991 New member 21/3/07 #20 לא, למרות שרציתי ללכת, אבל לא הסתדר... היית? איך היה? במיוחד בזמן האחרון אני שומע אותו, אני הרבה יותר אוהב את המוזיקה המאוחרת יותר, פחות את המוזיקה של הפוליס. למשל "דזרט רוז" זה אחלה שיר. תמיר.
לא, למרות שרציתי ללכת, אבל לא הסתדר... היית? איך היה? במיוחד בזמן האחרון אני שומע אותו, אני הרבה יותר אוהב את המוזיקה המאוחרת יותר, פחות את המוזיקה של הפוליס. למשל "דזרט רוז" זה אחלה שיר. תמיר.
G Gadook New member 21/3/07 #24 הופעה מעולה, חוץ מההערות על זה שאני אמורה להיות במיטה כבר ושאני צעירה מדי בשביל להכיר את המוזיקה שלו עכשיו אני מכורה לDon't stand so close to me, משתנה כל שבוע בערך.
הופעה מעולה, חוץ מההערות על זה שאני אמורה להיות במיטה כבר ושאני צעירה מדי בשביל להכיר את המוזיקה שלו עכשיו אני מכורה לDon't stand so close to me, משתנה כל שבוע בערך.
P P i x i e s New member 21/3/07 #25 ../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif ההופעה של סטינג הייתה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים.
P P i x i e s New member 21/3/07 #35 גדלתי על סטינג ../images/Emo9.gif ופיל קולינס, אלטון ג'ון, שירים קובניים. ההורים שלי חשפו אותי לעולמותP:
גדלתי על סטינג ../images/Emo9.gif ופיל קולינס, אלטון ג'ון, שירים קובניים. ההורים שלי חשפו אותי לעולמותP:
T TaLuSh the MaMuSh New member 21/3/07 #36 וטוב שכך. יש אנשים שפשוט לא יודעים מה זאת מוזיקה אמיתית (אני לא מדברת על האנשים שפה, אני מדברת על חלק מהאנשים שאני לצערי מסתובבת איתם).
וטוב שכך. יש אנשים שפשוט לא יודעים מה זאת מוזיקה אמיתית (אני לא מדברת על האנשים שפה, אני מדברת על חלק מהאנשים שאני לצערי מסתובבת איתם).
P P i x i e s New member 21/3/07 #38 עופר ניסים זאת מוזיקה אמיתית!!!1111 סתם, זאת מוזיקה כיפית P: חוצמזה שלדעתי במילא אין מוזיקה אמיתית ולא אמיתית... איש איש וטעמו P:
עופר ניסים זאת מוזיקה אמיתית!!!1111 סתם, זאת מוזיקה כיפית P: חוצמזה שלדעתי במילא אין מוזיקה אמיתית ולא אמיתית... איש איש וטעמו P:
T The Fourth Horseman New member 23/3/07 #53 הדבר היחיד שמוגדר כמוזיקה בזה זה הביט. כנראה זה מעיד משהו על המוזיקה.