הדסה

ניצנית21

New member
הדסה

היי בנות יקרות
אני קוראת כאן בפורום זמן מה ועכשיו זה מתחיל להיות רלוונטי לגבי..
אני מבינה שיש כאן הרבה בנות שעברו דרך הדסה ויש לי מספר שאלות:
1 מה ההבדל אם יש בין הדסה הר הצופים לעין כרם
2 המלצה על רופא

תודה רבה
ותודה רבה לכולכן על השיתופים והפתיחות כאן בפורום

הדסה עין כרם- שומר נפשו ירחק

בוקר אור לך
קצרה היריעה לספר כמה מחדלים התחוללו שם אך אין זה עומד בסתירה לגבי חמדנותם. הם המשיכו להיות בלתי אנושיים ומקצועיים גם אחרי שעזבתי אותם. וגם הקינוח היה מרשים: הובטח לי כי מנת הזרעת תוחזר אלי במועד מסוים, (לטיפול במקום אחר). לא התקשרו, לא החזירו...וכשהתקשרתי לברר, התחמקו כנוכלים.

rabbitm

New member
בניגוד גמור לתגובתה של אמא בשלישיתתת

החוויה שלי בהדסה עין כרם היתה מאוד מאוד חיובית.
היחס היה מקצועי, אישי וסבלני.
גם שהעוברים שלי לא עמדו בהפשרה הם נתנו לי פיצוי שממנו יש לי ילדה.
בכל שאלה יכולתי להתקשר/לסמס לאחות שלי/לרופא
והאחות אפילו התקשרה במהלך שמירת ההריון לשאול לשלומי.
יש לי מס׳ חברות שעשו שם טיפול והיו מאוד מרוצות
אז... באופן אישי אני ממליצה

בהצלחה!

מצטרפת להמלצה

גם אני בוגרת הדסה עין כרם ומאוד ממליצה. אחד המסלולים היותר מומלצים פה בפורום - האחות והרופא היו זמינים ו'הגדילו' ראש לא פעם, היו בקשר במהלך ההריון. ממש שותפים. יש תמיד כאלו שלא מרוצים בכל מסלול, במסלול הזה מעט מאוד לא מרוצים שיצא לי להתקל בהם בפורום. וזה לא אומר שכולם ישר נכנסו להריון ו/או שלא היו בעיות.

מי שעבורו נסיעה לא מהווה בעיה עבורה ממליצה בלי להתלבט (למרות שיש גם לא מעט נשים שהצליחו עם קפואים בהדסה).

מצטרפת להמלצה

גם אני בוגרת הדסה עין כרם ומאוד ממליצה. אחד המסלולים היותר מומלצים פה בפורום - האחות והרופא היו זמינים ו'הגדילו' ראש לא פעם, היו בקשר במהלך ההריון. ממש שותפים. יש תמיד כאלו שלא מרוצים בכל מסלול, במסלול הזה מעט מאוד לא מרוצים שיצא לי להתקל בהם בפורום. וזה לא אומר שכולם ישר נכנסו להריון ו/או שלא היו בעיות.

מי שעבורו נסיעה לא מהווה בעיה עבורה ממליצה בלי להתלבט (למרות שיש גם לא מעט נשים שהצליחו עם קפואים בהדסה).

BABYBO2

New member
ממליצה הדסה הר הצופים..

גם אני בתחילת דרכי נברתי בפורום , ובחרתי הדסה הר הצופים
אחיות מקסימות , שלא לדבר על הרופאה מלאך שלי בהדסה הר הצופים .

ניצנית21

New member

תודה רבה על ההמלצות
מעודד אותי לקרוא את ההצלחות

ממליצה

מבין כל המסלולים הם נראו לי הכי אמינים. לא חושבת שזה כזה משנה איזה רופא, יש להם דיי שטנץ קבוע..ובכל מקרה את בקשר עם האחיות ולא עם הרופא ואת ההחזרה עושה הרופא שנמצא באותו היום.

טיפים: לבקש להקפיא בבודדים אחרת הם מקפיאים בזוגות. אם את עושה מסלול מוקפאים יש לך יותר יכולת בחירה - אם באותו החודש אין תורמת שבדיוק מתאימה לך (אף פעם לא יהיה בדיוק אבל לפחות מה שחשוב), אז במסלול מוקפאים את יכולה פשוט לדחות חודש, מה שפחות אפשרי במסלול טריים (אני עשיתי מוקפאים).

שירה30001

New member
ממליצה על הדסה הר הצופים

מצאה חן בעיני השקיפות שלהם והמידע המוקדם על התורמת. מציינת לטובה את יחס האחיות בייחוד את ענת. הרופאה שליוותה אותי היתה ד'ר מירי גודין המקסימה והמעודדת.
מאחלת לך בהצלחה מכל הלב

מיה או

New member
מצטרפת לממליצות על הדסה עין כרם

החזרה ראשונה של עובר(ית) קפוא(ה), היום תינוקת מתוקה בת 9 חודשים.
קיבלתי 7 עוברים איכותיים.
הייתי מרוצה מאוד מההתנהלות ומהתוצאות.

למעלה