הדסה
אני משתתפת פאסיבית בפורום כבר תקופה. אנחנו חושבים ללכת במסלול של הדסה (צכיה)אך בינתיים העניינים מתנהלים אצלנו קצת בעצלתיים. בינתיים אני קוראת על כל מיני מסלולים וכמעט ואין מזכירים את הדסה ורציתי לדעת למה.האם למישהו יש נסיון איתם?מידע וכ"ו אשמח לשמוע.
הדסה
אני משתתפת פאסיבית בפורום כבר תקופה. אנחנו חושבים ללכת במסלול של הדסה (צכיה)אך בינתיים העניינים מתנהלים אצלנו קצת בעצלתיים. בינתיים אני קוראת על כל מיני מסלולים וכמעט ואין מזכירים את הדסה ורציתי לדעת למה.האם למישהו יש נסיון איתם?מידע וכ"ו אשמח לשמוע.
הדסה
הי מניינה!
מה שלומך? אני חושבת שהם פשוט די חדשים בתחום. הפעילות שלהם גם הוקפאה למספר חודשים בגלל ענייני ביטוח. כעת הם מתחילים שוב. הרי לא לכל המטופלות (והמטופלים) יש גישה למחשב,ומכיון שהם רק מתחילים יש להם ,אני מניחה,מספר קטן של מטופלות עם הבעיה הזאת. (דרך אגב, כדאי לספר על הפורום אם אתם נתקלים במישהו שלא מכיר אותו.) בפורום הזה יש עוד מספר גולשות שאולי יכנסו אחרי השבת.
הדסה
מבקשת סליחה MAANINA ועזרה
לפני כמה ימים (אולי יותר) היה קישור לאתר שנותן את סוג הדם האפשרי של הילד בהתאם לסוג דם של ההורים. כבר ניסיתי הרבה חיפושים בפורום ולא מוצאת את הקישור למישהי / ו יש אותו
מבקשת סליחה MAANINA ועזרה
לפני כמה ימים (אולי יותר) היה קישור לאתר שנותן את סוג הדם האפשרי של הילד בהתאם לסוג דם של ההורים. כבר ניסיתי הרבה חיפושים בפורום ולא מוצאת את הקישור למישהי / ו יש אותו