הדסה נעורים

lena 15

New member
הדסה נעורים

מישהו שמע על הפנימיה הזאת/מכיר אנשים משם? מצאתי את האתר שלהם ונראה לי מקום יפה וגם מבחינת דברים אחרים סבבה. חלק אמרו לי שזה פנימיה של ילדים מופרעים וחלק אמרו לי שזאת פנימיה טובה. אז מי ששמע או מכיר את הפנימיה הזאת הייתי רוצה שיספר לי קצת עליה. ועוד שאלה... אפשר ללכת לשם לראות את הפנימיה ולהרשם ללא הורים ?

ללא הורים - לא

אתה יכול ללכת לראות...טכלס ממה שאני שמעתי נפנימייה על הפנים!

SpyKid

New member
ובכן,

עד כמה שידוע לי הפנימיה (או חלק ממנה) מיועדת לספורטאים צעירים שמתאמנים בנבחרות ישראל, וכך הם יכולים לשלב בין לימודים לאימונים. שמעתי על פרשות סמים שקשורות לשם. מלבד זאת אין לי הרבה מידע.

SupermanZW

Well-known member
שמעתי שזו פנימיה על הפנים

ושיש שם בעיקר מופרעים.

הקיובה

New member
אני מכירה מישהי שעובדת שם

היא הייתה חברה של אימא שלי וכן יש שם ילדים עם בעיות התנהגות אבל אני לא יודעתץ אם כולם ככה שם הכי טוב שפשוט תיתקשר ותברר

M a r U s k A

New member
את תמיד יכולה לבוא ליום פתוח ...

בשביל היום הפתוח את לא חייבת הורים , ככה תוכלי לראות אם הפנימיה טובה או לא טובה... חוץ מזה רוב בתי הספר עושים יום פתוח גם בבוקר וגם אחר הצהריים, תבואי בבוקר וככה תוכלי לראות גם את האוכלסייה שם ואת האנשים שלומדים שם. ואחרי זה דברי עם ההורים שלך שירשמו אותך אם תרצי, אם זה בית ספר טוב תביאי להם כל מיני עלונים שחיתנו לך ותשכנעי אותם שכדי לך ללמוד שם..

mrmistory

New member
חחחחח ,חרא שבזבל. פרטים.....

היום אני בן 26+ כל החברים שלי שהיו מופרעים ועבריינים למדו או במפטן (למטה מזה אין יותר) קצת מעל זה הדסה נעורים או איפה שאני הייתי ("טייסת") קיצר, חרא של המקום היה לאנשים גמורים שנים בתקופה שלי. היום לא יודע, אבל פעם חרא תמיד חרא.

למעלה