הדמיות?

bonebait

New member
הדמיות?

שלום כולם, אני חדש בפורום ומאד נהנה מהביקורות והדעות שמחליפים פה. אני רק נמצא בשלב הסקיצות הראשוניות לבית ואני מחפש מישהו שיעשה לי הדמיות. רציתי לשאול: 1. המלצות על אנשי הדמיות. 2. מה עלות להדמיה או כמה לדעתכם צריכה לעלות הדמייה לבית פרטי. אפשר לשלוח גם מסר.

fireman

New member
זה חלק מהעבודה של האדריכל

שלך....אתה לא אמור להתקשר עם גורם אחר בשביל הדמיה.

פיטנגו4

New member
לא בהכרח

בהחלט אפשר להתקשר עם אנשים שהדמייה המקצוע שלהם. יש הרבה אדריכלים שלא אוהבים/יודעים/רוצים לעשות הדמיות.

bonebait

New member
עדין אין לי תשובה

בהסכם שלי עם האדריכל ביקשתי שיינסה לבוא לקראתי לגבי המחיר והוא הוריד מחיר אך זה היה על חשבון ההדמיות, היום אני מבין שזה דבר מאד נחוץ כדי להבין את הבית בכלל ואת התכניות בפרט. על מנת שיהיה לי מושג של מחירי הדמיות וכדי שאוכל להחליט אם אני עושה את זה. אז שוב, כמה עולה הדמיה של בית בפנים ובחוץ? בבקשה, זה דחוף. ושוב תודה.

fireman

New member
זה תלוי בך

לכל אחד יש יכולת ראיה מרחבית שונה..... אם אני מסתכל על תוכנית אני יודע לדמיין בראש איך זה יראה כי כבר רכשתי איזשהו סוג של ניסיון בקריאת תוכניות.... אם תשאל אותי, אני חושב שהדמיה תלת מימדים או דגם רחמנא ליצלן הם מיותרים מארץ המיותרים אך זו דעתי בלבד. בניגוד אליי יש אנשים שעד שלא תבנה להם את הבית מקרטון ביחס של 1:1 הם עדיין יהיו "בוקים" לגמרי בנוגע לאיך ייראה הבית. אם אתה מסוגל לתרגם במוחך את התוכנית מהנייר לבית של ממש אתה יכול לוותר..... בכל מקרה, אני מציע להעלות את הסקיצה לפורום, יש כמה וכמה גולשים עם ידע בהכנת הדמיות ואני בטוח שאם למישהו יש זמן (כפי שכבר הוצע) יכינו לך הדמיה....כשיודעים איך לעבוד עם התוכנות המתאימות זה עניין של דקות למי שהתמקצע בכך.

fireman

New member
ב20-25 דקות יש מי שמרימים אחלה הדמיה

כמו שכבר כתבתי.....למי שהתמקצע בכך.

gotshai

New member
תכנת הדמיה פשוטה

גוגל סקטשאפ http://sketchup.google.com/download.html תוריד מהקישור הזה, ותוכל בעזרת העזרה שלהם תוך יום של לימודים לבצע הדמיות פשוטות בעצמך. התכנה פשוטה, היא של גוגל. יש גם הרבה פורומים לשאלות והדרכה עליה.

למעלה