הדמו של FM 2008 שוחרר להורדה!

Asify

New member
הדמו של FM 2008 שוחרר להורדה!

גרסת ההדגמה של Football Manager 2008 שוחררה הלילה, שחקו חצי עונה במשחק החדש! הדמו (גרסת הדגמה של 6 חודשים) של Football Manager 2008, משחק המנג'ר החדש, שוחרר הלילה! עמוד הורדה של הדמו בFMisrael: http://www.fmisrael.com/download.asp?id=68 *זהו הדמו הסופי של FM 2008- מבוסס על המשחק המלא *בדמו זה ניתן לשחק 6 חודשים- עד דצמבר/ינואר במשחק *בדמו זה ניתן לאמן ב11 ליגות (גרסה גדולה) *לדמו יש 2 גרסאות: אחת מכילה 11 ליגות/תמונות שחקנים/סמלי קבוצות , ואחת ליגה אחת. *באף אחד מהגרסאות אין סאונד. *מכיוון שזו בעצם אותה גרסה כמו המשחק המלא, תוכלו להמשיך משחקים שמורים מהדמו עם המשחק המלא *דמו זה תואם ונבדק על כל הWindows לדמו 2 גרסאות: * דמו מצומצם (Vanilla) - כ100 מגה בייט Quickstart של ליגות אנגלית וסקוטית ללא גרפיקה (סמלים ותמונות) ללא היסטוריית שחקנים ללא FaceGen * דמו מלא (Strawberry) - כ500 מגה בייט Quickstart של ליגות אנגלית, סקוטית, פורטוגלית, ספרדית, איטלקית, צרפתית, ברזילאית, שבדית, נורבגית, פינית ודנית כולל גרפיקה (סמלים ותמונות) כולל היסטוריית שחקנים כולל FaceGen

Mano8

New member
גדול

אתמול אפילו ספרתי את השניות בשעון ה- countdown של fmisrael.... ברור שעכשיו אני מתחיל משחק.... עם מי אתם מתחילים לשחק?

שומו

New member
ליברפול.

כתוב לי באתר שאני לא יכול להוריד את המשחק כי אני לא מחובר לאתר. איפה אני יכול להוריד את המשחק

שומו

New member
לא בא לי.

למה אני צריך להענש על זה שאני לא מחובר לאתר
מבחינתי זו נקודה שחורה ל-FMIsrael, אותו אני מחשיב לאתר מצוין, וחבל.

Asify

New member
לינקים ישירים

לדמו המלא http://download.sega.com/u/fm2008/fm2008_gold_demo.exe http://torrent.sigames.com:7000/torrents/fm2008_gold_demo-pc.exe.torrent?FF3121C170A20B811B978A1525E8B5C4091CBE4F (טורנט) תודה על המחמאה. תראה, נתקלנו בהמון מקרים של אנשים שנכנסים לאתר, מורידים מה שהם רצו, ולא חוזרים לעולם. מבחינתנו זה הפסד של גולשים שכן מתעניינים במנג'ר ואנחנו כן יכולים להרוויח אותם כגולשים קבועים. לכן המינימום שאנחנו דורשים זה הרשמה קצרצרה, כדי שנוכל לעקוב אחרי מספר הגולשים, מספר ההורדות וכו' ולשלוח עדכונים במקרים מסוימים (כמו יציאת משחק/דמו/פאטצ')

sok777

New member
תחפש בגוגל מחר או עכשיו

Football Manager Demo Download ויהיו לינקים

שומו

New member
זה בדיוק מה שעשיתי.

הורדתי את הקובץ, אבל לא הצלחתי להפעיל אותו.

Cube Ice

New member
הורדתי והתרשמתי ש...

הציונים של השחקנים מאוד דומים למשחק הקודם אצל רוב השחקנים שהסתכלתי.ויש הרבה מהצעירים מהמשחק הקודם לא משהו שקורה הרבה במנג'רים. עדיין קשה להתרגל קצת לעיצוב אבל זה תמיד ככה בהתחלה. עוד לא התחלתי משחק בינתיים.. אני רוצה להתחיל עונה עם קבוצה קטנה(ליגת משנה או ליגה לא מהגדולות..). פעם למשל היה לי משחק עם ברונדבי ממש נהנתי, אז אם למישהו יש המלצות אני אשמח לשמוע

pasglila

New member
הורדתי, התרשמות ראשונית:

שיחקתי ממש קצת, אבל זאת ההתרשמות הראשונית: מבחינה גרפית הכפתורים באמת יותר גדולים, ובמקומות יותר ברורים. אבל הצבע הלבן מעצבן את העיינים וגורם לחוסר נוחות, מה שבטוח שסקין אני הולך להוריד למשחק הזה (בניגוד לקודמים שדווקא האהבתי את העיצוב). שיחקתי רק משחק אחד, ככה שמבחינת ראליסטיות אני לא יודע אם שיפרו או לא, אבל מה ששמתי לב, השינוי שכל כך חיכיתי לו, שינוי כל כך מהותי סוף סוף התבצע, שמסתכלים על הרגעי שיא, למרות שזה עדיין ממשק דו-מימדי, המשחק באמת מייצג את ההוראות שאתה נותן לשחקנים, ולפחות ממה שראיתי הם הפסיקו לעשות דברים מפגרים. ממש סוף סוף אפשר להבין איפה הבעיה של הקבוצה ולשנות בהתאם. נראה לי שאני הולך להנות מאוד מהמשחק.

mongol1

New member
דרך אגב

יש קשר בין pc anyware שמתקינה את המשחק לבין התוכנת השתלטות מרחוק?

Megaslash

New member
משחק טוב מאוד, כמו תמיד

אבל שמתי לב למשהו מוזר... שחקני ההגנה משחקים נורא מוזר... לא לוחצים על השחקן עם הכדור.. ונלחצים לתוך הרחבה. וככה מאפשרים מצבים רבים. שיחקתי עם יובה 2 משחקים ובשתי המשחקים זה היה ככה (בראשון ניצחתי 2-0 את המבורג, בשני 4-2 את ראן [?]) למרות שסימתי להם ללחוץ את השחקנים (Closing Down). ואפילו אמרתי להם לשמור אישית שחקן מסוים, וזה ממש לא בוצע. חוץ מזה, גם לבצע שינויים במהלך המשחק לא אהבתי... בשנה שעברה היה 2 אפשרויות - או לעצור את המשחק ואז לבצע את השינויים או לבצע אותם "אונליין", כשהמשחק רץ. השנה יש רק אפשרות של "אונליין" :/

pasglila

New member
אפשר להחזיר את האפשרות הישנה דרך ההגדרות.

חוץ מזה מקסימום תעשה שיראו על משחק מלא ובמהירות הכי איטית, תעבור מקסימום דקה במשחק עד שתסיים...

Snir26

New member
חשוב מאוד...

מישהו יודע אם יש דמו גם למקינטוש בבקשה אני אשמח מאוד... שום דבר אין לי :) לא עיברית לא כלום עצוב מאוד.. אם משהו יכול לעזור לי אני אשמח מאוד... גם בקשר לעיברית... תודה רבה רבה..

למעלה