הדמות המצוטטת להפעם...

Digi Lista

New member
הדמות המצוטטת להפעם...

אולי תציעו רעיונות כדי שלא יהיה כאן משעמם?...אני מנסה דברים אבל גם שיתוף פעולה אין,מה שאומר שזה לא הכי טוב,אז הגיע הזמן או לשתף פעולה או להציע דברים חדשים... אז תבחרו דמות ונתחיל לצטט...

Kenny Girl

New member
מממממממממממממממ

אני יודעת שלא יהיו הרבה אבל עשינו על קודי?

טיקיי

New member
לא נראה לי שעשינו עליו

אבל הוא בקושי מדבר... בעצם יש לי ציטוט שלו "קדימה אנחנו לא רוצים לאחר ביום הראשון" או משהו כזה מהפרק הראשון בעונה השניה כשטיקיי פוגש אותו ואת יולי במעלית...

Digi Lista

New member
קודי?...

הציטוט היחיד שאני זוכרת שלו זה "בסדר" וזאת תגובה למשפט של טי.קיי "תן את כול מה שיש לך" בפרק בו הדיג'ימונים שלהם מתחברים בפעם הראשונה... קודי לא דמות כול כך אהובה עליי ככה שהרבה אני לא זוכרת,אבל ננסה לשחק עליו,מקסימום...נייקו,בגלל שאת הצעת אותו אנחנו מצפים להרבה ציטוטים שלו ממך
...

Eien Chibi U

New member
מצטערת ליסטה סאן, תקראו...../images/Emo104.gif

אני שונאת את הוולנטין דיי. זה לא סוד. אין הרבה "חגים" שמרגיזים אותי כמו הורוד והקיטש של ימי האהבה על סוגיהם. אני היחידה שמוצאת את זה מגוחך? גם ככה אני לא ממש מסתדרת עם החיים. אף אחד לא מבין אותי, מלבד אדם אחד. ואני יודעת שאמור היה להיות עוד מישהו, אבל הוא לא כאן. ההורים שלי לא. הם רוצים שיהיו לי הרבה חברים, ושאני אתנהג בהתאם לגילי ואלבש דברים ורודים, ואצא עם מישהו ביום האהבה. עד השנה הזאת, הייתי מבלה את יום האהבה בחדר חשוך (לא אהבתי יותר מדי אור), ושונאת את עצמי. שנאתי את כל העולם- לא יודעת למה. השנה לא. השנה מצאתי את הכוכב המדריך שלי. אני יודעת שזה נשמע קיטשי- אלא שזו בת. אנחנו עושות הכל ביחד. בביה"ס אומרים שאני ה"שומרת-ראש" שלה. או שאני והיא... מאוהבות. אנשים טיפשים. אף אחד לא מבין. אף אחד מעולם לא הבין. גם אתם לא תבינו. אבל זאת היא. לפעמים נדמה לי שהיא מקרינה אור כלשהו, שחודר דרך החושך שבו אני נמצאת. די במבט אחד, מילה אחת, או חיוך אחד- וכבר לא איכפת לי משום דבר. אני לא פוחדת. זאת לא אהבה במובן הקיטשי, הורוד ,המתוק והממוסחר- זאת של הוולנטין דיי, אלא משהו מוזר. הרגשה שלא הייתה מוכרת לי קודם. כאילו כבר הכרתי אותה במשך זמן רב בעבר, קשר עמוק וחזק. אם אתם שואלים אותי, זאת לא ממש אהבה. רק אנשים תמימים עדיין מאמינים באהבה. צר לי לנפץ את האשליות שלכם, אם היו לכם: "אהבה" זה רק שם אחר לאינטרסים. חברות זה כבר משהו אחר. כל ה"חברות" שלי עד השנה היו חברות שלי מתוך אינטרסים. זה שימושי להיות חברה של תלמידה מצטיינת, שניחנה גם בשרירים חזקים ויודעת עוד כמה דברים. רק מה? אקסטרה טום-בוי, מעבירה את רוב היום על המסלול ולא בשיחה בטלפון בנושא הקריטי "מי יותר שווה: פקונדו או בנחמין?". נשארתי כל הזמן סגורה בבועה האפלה שלי, והקפדתי שלא להיחשף יותר מדי. רק אחרי שהכרתי אותה, הבנתי איזה אדם אפל אני. אבל זאת הייתה האישיות שלי, והיא הייתה הראשונה שלא נרתעה ממנה. -להפך, היא לא הפסיקה להגיד שהיא מעריכה אותי בזכות מה שאני (דבר שאף פעם לא שמעתי קודם), ולמרות שאני כל כך אנטי-כל-העולם, ושהיא יכולה לראות אותי דרך הפוזה- כישרון שלאף אחד אחר לא היה. גם לא לי. אני חושבת שמעולם לא הייתי שייכת לשום מקום. פשוט הרגשתי ככה. שזה לא המקום שלי. לא לפה אני שייכת- עד היום אני לא יודעת לאן כן. אבל בזכותה התחלתי להבין שגם אם אני לא שייכת לכאן, עדיין אני די מחבבת את המקום הזה. זה חלק ממני. איך כל זה מתקשר לוולנטין דיי? ובכן, הוולנטין אמור להיות יום הוידויים. ואני- במקום להתוודות בפני מי שבאמת אמור לשמוע, אני מספרת את המחשבות שלי לאנשים שממילא לא יבינו.

Kenny Girl

New member
גם אני שונאת את זה

אבל מה לעשות? אני אוהבת את התמונות ששמים פה את כל השאר אני שונאת

star_female

New member
*חייבת להגיב*

אני יודעת שאני לא מבינה, אף פעם לא הייתי טיפוס דכאוני או אפל... אבל אני רוצה להגיד לך שאני שמחה בשבילך שמצאת מישהי שגורמת לך להרגיש ככה. דבר אחד חשוב שלמדתי מדיג'ימון, וסדרות אחרות, זה שצריך לקבל כל אחד כמו שהוא, ושאושר זה הדבר הכי חשוב. אז אם יש מישהו שגורם לך להרגיש ככה (מאושרת, או לפחות יותר ממה שהיית), זה ממש לא משנה אם זה בן או בת. ולא צריך להתעמק יותר מדי בשאלה אם זה אהבה או לא, אם זה עושה אותך שמחה זה טוב וזה מה שחשוב. אולי אני תמימה אבל אני מאמינה שיש אהבה. יש לי חברות שאני מאוד אוהבת, ולא בגלל שום אינטרס אלא בגלל מי שהן. אני יודעת שאמרת שחברות זה לא אותו דבר, ואני אף פעם לא אהבתי מישהו (או מישהי, לצורך העניין) בצורה כזאת, אז אני לא יכולה לדבר מניסיון, אבל עדיין אני חושבת שאפשר להיות קשורים למישהו בכזה אופן בלי אינטרסים. בכל מקרה, רק רציתי שתדעי שגם 'אנשים שלא מבינים' תומכים בך ורוצים שתהיי מאושרת. ^^

Digi Lista

New member
אני מסכימה עם טלי.

אני לא חושבת שיש כזה דבר שנקרא לא להבין,הכול אפשר להבין השאלה רק באיזה אופן וזה כבר עניין אישי ושונה אצל כול אחד ואחת. וגם אם מבינים אחרת כמו שטלי ציינה אותם אנשים עדיין מוכנים לתמוך בך ורוצים שתהיי כמה שיותר מאושרת. ולגביי עניין האהבה גם כאן אני מסכימה עם טלי, זה לא משנה את מי את אוהבת מה שחשוב זה שיש לך מישהו להעניק לו ושיעניק לך אושר,שמחה וכיף בתמורה,כול השאר זה באמת שטויות. קשר עמוק עם אנשים זה משהו שקשה להשיג,אז תשמחי כמו שאנחנו שמחים בשבילך שיש לך כזה,לא לכולם יש חברים טובים כאלה או אנשים שממש אפשר להגיד שאנחנו קשורים אליהם. אני כמו טלי מאמינה גם באהבה,אולי באמת מתוך תמימות ואולי כי אני מכירה את עניין השנאה ואם יש שנאה יש גם אהבה ואם יש אהבה יש גם שנאה,אלה הכוחות שמניעים(לא חייבים להסכים איתי)את העולם- כוחות טובים וחיוביים ואותם כוחות בדיוק יכולים להיות גם הרסניים. אין מה להצטער שכתבת אנחנו שמחים לדעת שאת בסדר בזכות אותה אחת ואני מאחלת לכולנו להיות שמחים בזכות אותם אנשים מיוחדים ויקרים לנו(אני מדברת על חברות עמוקה,לא בהכרח על קשרים רומנטיים),אבל למה בחרת דווקא לשרשר לשרשור הזה ולא לאוף או לאיזה שרשור אחר?... לא משנה,העיקר שפתחת את ליבך ושיתפת אותנו אפילו שאנחנו "לא מבינים"

Kenny Girl

New member
גם אני שונאת את עצמי

אני הולכת כל שבוע לפסיכולוג.... לא שזה קשור לנושא...... אבל אני שמחה שמצאת מישהי שאת אוהבת

Eien Chibi U

New member
כי ראיתי שאף אחד לא מגיב.../images/Emo104.gif

ואם אף אחד לא מגיב, אולי יגיבו אחרי שאני אכתוב כאן משהו, ואז ישימו לב להודעה המקורית. למרות שאני אף פעם לא מגיבה להודעות כאלה, נראה לי שהקפצת את השרשור הזה קצת יותר מדי פעמים- אז נגמרו הרעיונות.

Digi Lista

New member
הקפצתי?...

השרשור הזה אפילו לא הוקפץ עדיין פעם אחת,זאת עדיין ההודעה הראשית המקורים שקופצת. או שלא הבנתי נכון.

Eien Chibi U

New member
הכוונה היא-../images/Emo104.gif

שחוזרים על אותו משחק קצת יותר מדי פעמים (לדעתי! אבל מי אמר שדעתי נכונה?...)

Digi Lista

New member
אמממ...

יש צדק בדברייך,אבל כשאין פרקים ואין יותר מידיי שיתוף פעולה והצעות מצד חברי הפורום האחרים אז צריך לעשות משהו,כי כשפורום יותר מידיי יבש הוא נסגר(ויש לכמה מאיתנו ניסיון בעניין...),יש משחקים שעובדים טוב מלא פעמים בפורומים אחרים,כאן משום מה כלום לא ממש הולך. אבל זה לא אומר כלום...כי תמיד אפשר למצוא רעיונות טובים חדשים,ואני לא מתכוונת רק אליי...

Kenny Girl

New member
ליסטה זאת לא אמשתך

זה הלימודים זוכרת איך היה כאן בחנוכה? ובחופש הגדול? ככה זה יהיה בפסח ולא יודעת מתי זה לא בגללך

טיקיי

New member
אבל זה כל פעם על דמות אחרת

היה יותר כיף איך ששיחקנו פעם שמישהו היה כותב ציטוט והאחרים היו צריכים לנחש של מי הציטוט אבל גם ככה זה בסדר

Digi Lista

New member
לי אין בעיה.

אחרי הכול מה שחשוב הוא שתהנו,אז אם הרעיון ההוא היה יותר טוב אז למה אתם לא יוזמים יותר?...חבר'ה,באמת שאני לא יכולה לנחש הכול
יאללה תפתחו אם בא לכם הודעה חדשה ותתחילו לשחק...

Kenny Girl

New member
הנה ציטוט של מישהו, קל נורא:

"אני מוכן לדחוף לה את החליל לאף"

Kenny Girl

New member
נכון

"מי שמחסל כמה שיותר חרוטי בקרה יכול לצאת איתי. גרך אגב, רק קארי פנויה" מי אמר את זה? רמז: זה קל מדי!

למעלה