הדמות הכי גועלית

Gilliana

New member
הדמות הכי גועלית

מה דעתכם? מי מבין כל המפלצות/שדים/חייזרים היא הדמות הכי גועלית, דוחה ומזעזעת? אני באופן אישי מתלבטת בין דוני פסטר ללאונרד בטס, עם נטיה חשקה לפסטר.

eve6

New member
ללא ספק (לדעתי)

הסוטה שהיה ניזון משומן של נשים....
מהפרק 2SHY. המוזר הוא שבדיוק היום ראיתי אותו בפרק מהעונה הראשונה של סטארגייט (מופיעים שם הרבה שחקני אקספיילז לשעבר, זה מצולם בוונקובר), בתפקיד של איש עדין, רומנטי ושרמנטי...

Gilliana

New member
וירג'יל אינקאנטו

השחקן טימותי קרהארט. כן - אין ספק שהוא בהחלט טוען רציני לכתר!

Ice Age

New member
מכל המפלצות/שדים/חייזרים

בחרת דווקא בדמות אנושית. מעניין. אני הייתי הולך דווקא על החבר'ה מעיר ושמה הום. המפלצות לא ממש מגעילות בקנה מידה מפלצתי. אבל הם על גבול האנושיות והיו הכי דוחים.

הדמות הכי גועלית......אהמ שאלה קשה

היו הרבה "מפלצות" למינהם על תשע עונות הסדרה ואני חייבת לציין שבהחלט קשה לבחור דוני פאסטר אכן יכול לזכות בתואר כמו ההוא מהפרק 2SHY גם ליוג'ין טומס יש מקום כבוד ברשימה בל אני חושבת שאני אלך על 2 הילדות ההן מהפרק EVE הן מעבירות בי צמרמורת.

Gilliana

New member
דרך אגב...

השתיים האלו אכן תאומות. קוראים להן אריקה וסברינה קרייבנס. איפה לעזאזל הצליח כריס למצוא תאומות זהות באופן מדהים כל כך וגם כל כך מוכשרות לתפקיד? Makes me wonder...

אם כבר עסקנו בילדים

אני זוכרת שלפני כמה שנים ראיתי את הפרק ובסצינה ההיא שהם עוצרים באיזה מזנון בצד הדרך חשבתי לעצמי שמאלדר יכול להיות אבא מקסים מאוד התאים לו העניין. במבט לאחור אפשר לומר שטעיתי בגדול. ובנוגע לתאומות אני לא חושבת שזו בעיה למצוא תאומות, לא חסר בעולם, בקשר לכשרון גם זה לא קשה יש מספיק ילדים שחקנים.

orityemini

New member
דווקא היה להם טיפה קשה ללהק אותן...

השמועה אומרת כי הם חיפשו בנרות תאומות בגיל הזה שיוכלו לשחק באופן משכנע את התפקיד וכשהם לא מצאו עלתה להם מחשבה להשתמש בשחקניות גדולות יותר או בשחקנית אחת שתשחק תפקיד כפול עד שהן נתקלו בשתי הילדות האלה

Gilliana

New member
זה נשמע הרבה יותר הגיוני!

כי זה בכלל בכלל לא פשוט למצוא שילוב שכזה, בטח שלא אצל ילדות כל כך צעירות ואני חייבת להגיד שהן היו הרבה יותר ממשכנעות - הן היו מושלמות לתפקיד.

רוניב

New member
איך יכולתם לשכוח את...

The Flukeman!! אוחחח.. יותר מגעיל ממנו, אני לא ממש זוכרת. אפילו סקאלי אמרה שהיא לא הייתה מוכנה לחזור על החוויה הזאת - והחידה: מתי היא אמרה את זה?

רוניב

New member
מהפרק The Host

הפרק השני בעונה השנייה, ובו אנו פגשנו יצור מ-ב-ח-י-ל בביוב של ניו-ג'רסי. הנה תמונה.

Ice Age

New member
אה, התולעת הזאת?

כן, באמת מגעיל. לא ידעתי שקוראים לו ככה. היה פרק טוב.

orityemini

New member
תשובה לחידה../images/Emo9.gif

בפרק The field where I died או בתרגומו העברי "שדות הקטל" (טוב, נו זה עדיין יותר עדיף מ"השדה בו מתתי", תודו), מאלדר שאל את סקאלי האם היתה משנה משהו בחייה עכשיו שהיא יודעת את ההשלכות לכך, סקאלי ענתה בנאמנות כי לא היתה משנה דבר...ולאחר כמה שניות של מחשבה הוסיפה שאולי היתה מוכנה לוותר על Fluky...(פלוקמן היקר והאהוב) ושהיא יכלה לחיות יפה גם בלעדיו.... Well done! משפט יפה! אפילו הכנסתי את זה לחתימה שלי!
לגבי בחירת המפלצת של תיקים, אני בוחרת בדוני פאסטר. דווקא בגלל שהוא אנושי (תשכחו בבקשה מפרק ההמשך של עונה 7) היה בו רוע צרוף שלא היה באף דמות אחרת. כל שאר הדמויות הרעות הרגו בגלל שלמעשה לא הייתה להם ברירה והמטרה העיקרית היתה על מנת לשרוד. טומס למשל רצח בגלל שהוא היה חייב כבדים, לאונרד בייטס בגלל שהוא ניזון מתאים קרצינוגנים, 2SHY בגלל שהוא ניזון משומן (באמת סיבה להתחיל דיאטה) ומודל...טוב, מודל באמת רצח סתם כי שיעמם לו (וגם היה לו גידול בראש) , אבל כשאני משווה אותו לדוני פאסטר, דוני לוקח בגדול...

Gilliana

New member
../images/Emo45.gif נכון!!!

הגדרת את זה כל כך יפה אורית, כל הכבוד! ולגבי פלוקי - נכון שהוא הי מ ח ר י ד ולא - לא שכחתי אותו, אבל כמו שאמרת - דוני לוקח בגדול!

למעלה